Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Få gang i dit vægttab og Kom i Dit Livs Form Med en Personlig Træner

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med dit vægttab. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4146 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Har du et ønske om at smide et par overflødige kg, og vil du sikre dig et varigt vægttab? Rigtig mange ønsker at tabe sig, hvad end det handler om nogle få kg eller om et større vægttab. Fælles for mange er desværre, at det ofte mislykkedes, eller også forbliver vægttabet ikke varigt.

Det kan være svært selv at planlægge et forløb, træne fornuftigt, holde styr på kosten og samtidig forblive motiveret. Hvis du ønsker at tabe dig og sørge for at opnå et varigt vægttab, så kan en personlig træner med ekspertise indenfor vægttab hjælpe dig i mål!

Få styr på kosten med en personlig træner

Grundstenen i ethvert vægttab er, og vil altid være, at spise den rigtige kost. Lige meget hvor meget du træner eller bevæger dig, så vil du ikke tabe dig medmindre du spiser mindre, end du forbrænder. Punktum.

Det kan være en stor udfordring at sammensætte den rigtige kostplan, så man sikrer sig, at man får alt det man skal bruge, og samtidig taber sig. Der skal tages højde for aktivitetsniveau, og kosten skal indeholde nok protein og samtidig få kalorier – så du smider fedt og ikke muskelmasse. Endvidere skal den rigtige kostplan løbende justeres, så du har et kontinuerligt vægttab, og ikke ender med at gå i stå.

En personlig træner med ekspertise indenfor vægttab kan hjælpe dig med at smide fedt ved hjælp af god kostvejledning, samt ved at sammensætte den rigtige kostplan til dig. Din personlige træner sørger endvidere for at justere din kostplan løbende i forhold til dine behov, så du aldrig går i stå i dit vægttab!

Bliv motiveret af din personlige træner – både på kosten og træningen

Du kan nå et stykke af vejen med dit vægttab ved at lave nogle simple ændringer, men motivationen til at lave større ændringer kan være svær at opretholde. Bare det at lave eller bibeholde mindre ændringer, kan være svært at motivere sig til. Det kræver arbejde og ændringer i ens vaner hvis man vil tabe sig, og det er langt fra lige sjovt hver gang – særlig hvis man er helt alene om det.

Med en personlig træner sikrer du dig, at du får kvalificeret hjælp til at holde dig motiveret under hele dit vægttab. Din personlige træner sørger for at planlægge hele dit forløb, herunder kost og træningsplan, samt løbende at motivere dig så du ikke er alene om dit vægttab.

Et effektivt og holdbart vægttab kan opnås på mange måder. Typisk vil det være en blanding af struktureret styrketræning samt konditionstræning – og naturligvis god kostvejledning.

Forpligt dig selv til at nå dit ønskede vægttab

Du kender det sikkert godt. Det er ufattelig let at springe over en gang i mellem. Det er for let at droppe en træning, eller falde i når det kommer til kosten – og i stedet ende med at stå tilbage med dårlig samvittighed.

Det er let at springe træningen over, eller spise hvad man har lyst til, når man selv skal stå for hele sit vægttab. Når du derimod starter et forløb med en personlig træner, forpligter du dig overfor din træner – men mest af alt overfor dig selv!

Herudover kan du være sikker på, at din personlige træner nok skal hjælpe med at holde dig ansvarlig og følge op på din fremgang, så du opnår det vægttab du drømmer om.

Mål fremgangen på dit vægttab

Det er vigtigt konstant at måle ens fremgang for at forblive motiveret og for at vide, at man ikke er gået i stå. Når det kommer til vægttab kan dette gøres på forskellige måder, herunder simpel vejning, måling af fedtprocent, omkredsmåling mm. Foruden en simpel vejning, så kan flere af disse målinger være svære at foretage korrekt selv, hvorfor eksperthjælp er en stor fordel.

Samtidig danner disse målinger ofte baggrund for justeringer i dit vægttabsforløb, hvilket en personlig træner med forstand på store vægttab forstår at bruge til din fordel.

Slip for at tælle kalorier og sulte dig selv

At tælle kalorier er noget som størstedelen virkelig hader. Det er krævende og irriterende at skulle tælle kalorier, og det får mange til helt at stoppe med deres væggtab. Hertil kommer løbende at justere kalorieindtaget i sit vægttab, så man hele tiden taber fedt og ikke muskler.

En anden ting som mange hader, og helt fejlagtigt gør, er at sulte sig selv i et vægttab. Ingen gider sulte, og det er umotiverende og en stor grund til, at mange aldrig taber dig. Heldigvis er det på ingen måde nødvendigt. Selv et stort vægttab kan opnåes, uden at man skal sulte – så længe kostplanen er udført korrekt.

Din personlige træner sørger for at holde styr på kalorierne samt justere din kostplan løbende – og sørger samtidig for, at du ikke behøver sulte dig!

En personlig træner til vægttab hjælper dig til varige vaner

En ting er at opnå et vægttab – noget andet er at bevare det. Mange ender desværre med at tage på igen efter de har tabt sig, fordi de falder tilbage i deres gamle livsstil. For at sikre et varigt vægttab kræver det at man ændrer ens vaner og livsstil, så man sørger for at ens vægttab forbliver varigt.

Livsstil og vaneændringer er vanskelige at gennemføre selv, og er oftest mest succesfulde og vedvarende med hjælp fra en ekspert. Med en personlig træner med forstand på vægttab stiller du dig ikke bare bedre i forhold til at opnå dit vægttab – men også til at forblive slank efterfølgende!