Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Lær korrekt vægtløftning Med en Personlig Træner

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4313 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Vægtløftning er en teknisk krævende sport, som har oplevet stigende interesse de seneste par år. Selvom det er en sport hvor der konkurreres i øvelserne træk og stød, så bliver det efterhånden dyrket af rigtige mange andre end vægtløftere. Særligt crossfittere har taget vægtløftning til sig, da både træk og stød – eller snatch og clean and jerk – spiller en stor rolle i crossfit.

En personlig træner med ekspertise i vægtløftning er altså ikke kun for vægtløfteren, men også for eksempelvis crossfitteren, som ønsker at forbedre sine olympiske løft!

Få rettet din teknik i træk og stød (snatch og clean and jerk)

Hvis du har prøvet vægtløftning før, hvad end det har været i forbindelse med crossfit eller noget andet, så ved du, hvor tæt på umuligt det er at blive god til vægtløftning uden hjælp og god instruktion. Teknikken er besværlig at lære, og selv når man føler det går fremad – så går det alligevel helt galt, næste gang man træner.

Både træk og stød er meget komplekse bevægelser, og kræver typisk mange års træning, før teknikken virkelig begynder at spille – og den kan altid forbedres! Fordi øvelserne er så komplekse, så kræver det hjælp fra en erfaren vægtløftningstræner, hvis du ønsker at komme til at løfte pænt.

Hvis du forsøger at blive god til træk og stød ved at lære løftene selv, så når du meget hurtigt til et punkt, hvor du ikke længere oplever fremgang – hverken på de kg du kan løfte eller din teknik.

Ønsker du virkelig at forbedre din teknik i træk og stød, så er en personlig træner med erfaring i undervisning indenfor vægtløftning et sikkert valg.

Lær effektive hjælpeøvelser til vægtløftning

Selvom mange efterhånden kender til træk og stød, så er der meget få som kender til de forskellige støtteøvelser indenfor vægtløftning. Man kan nå langt ved kun at træne træk og stød, men hvis man er seriøs med ens vægtløftning, så er man nødt til at kende og implementere diverse støtteøvelser.

Formålet med støtteøvelser er at styrke svage punkter, hjælpe med at indlære korrekte bevægebaner og ændre løftevaner – alt sammen for at ens teknik bliver bedre i træk og stød.

Personlige trænere med erfaring i vægtløftning kender alle støtteøvelser indenfor sporten, og ved hvordan og hvornår de skal benyttes. Samtidig er mange af disse øvelser lige så udfordrende at udføre som træk og stød, hvorfor de også kræver en del indlæring – hvilket en personlig træner effektivt kan hjælpe dig med!

Få struktureret din vægtløftning

En sikker vej til fremgang er at få din træning struktureret. Hvis du træner uden nogen struktur, så er du sikker på før eller siden at ramme et plateu i din træning. Har du ikke et ordentligt træningsprogram, og bliver din træning aldrig justeret i forhold til hvad du har behov for, så spænder du kun ben for dig – og opnår aldrig dit potentiale.

En personlig træner med erfaring indenfor vægtløftning kan hjælpe med at lave træningsprogrammer samt strukturere din træning, herunder brugen af støtteøvelser – og justere alt dette løbende så du konstant oplever fremgang.

Find ud af hvor god du er

Hele formålet med professionel hjælp til vægtløftning er at finde ud af, hvad man kan opnå, og hvor god man er, hvis man træner korrekt. Hvis du løfter det samme som for et år siden, eller kæmper rigtig meget med at lære at løfte korrekt, så vil det hjælpe dig videre at få en kompetent personlig træner.

Med hjælp fra en dygtig personlig træner med forstand på vægtløftning, kommer du videre med din træning, og finder du ud af præcis hvor langt du rent faktisk kan nå med din træning!

Vægtløftning er en spændende udfordring

Som tidligere nævnt er vægtløftning en særdeles teknisk krævende sport, og en stor udfordring at blive god til. Et forløb med fokus på vægtløftning kan være et frisk pust i din træning, hvor du ikke bare bliver stærkere, men samtidig får en spændende udfordring!

Vægtløftning er meget anderledes og teknisk krævende i forhold til mange andre træningsformer, og kan virkelig hjælpe med at gøre din træning udfordrende og spændende. Ligeledes er vægtløftning et effektivt redskab i forhold til at forbedre ens fysiske præstationsevne som atlet eller sportsudøver.

Personlige trænere med erfaring i vægtløftning

Vi sørger for at din opgave kun bliver sendt til personlige trænere, med erfaring i undervisning og programlægning til vægtløftning, heriblandt aktive og tidligere aktive vægtløftere. Det er din garanti for, at du altid modtager tilbud fra kvalificerede trænere.