Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med en Personlig Træner til udendørs træning

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4360 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Outdoor training eller blot udendørs træning er populært som aldrig før. Det er en lækker måde at være aktiv på, og for mange er det langt mere tiltalende end træning i et center.

Effektiv træning i naturen giver dig nemlig helt andre muligheder for bevægelse, et anderledes (og oftest pænere) sceneri og ikke mindst en masse frisk luft samtidig med, at du får rørt dig. Endeligt er udendørs træning et fint alternativt til almindelig træning i center, som virkelig kan give dig fornyet motivation og inspiration til din træning, så din træning kan få et hak i den rigtige retning!

Det er dog ikke altid lige nemt at komme ordentligt i gang med udendørs træning, og det kan være behjælpeligt at få et skub til at komme i gang, så det i sidste ende munder ud i en god og resultatskabende oplevelse.

Her kan du gratis indhente tilbud på udendørs træningsforløb fra dygtige trænere nær dig, så du overskueligt og nemt kan finde den helt rette løsning til dine behov. Således kan du hurtigt finde den træner, som bedst muligt kan varetage dine behov og få dig godt i gang med udendørs træning.

Træning i naturen med en personlig træner

Langt de fleste dyrker deres træning – hvert fald styrketræning og deslige – i centre eller måske endda i deres eget hjem. Ligeledes laver de fleste personlige trænere deres træningsforløb på denne måde, men flere og flere trænere tager også træningen udendørs, fordi efterspørgslen konstant er voksende.

Det giver træneren mulighed for at skabe helt andre rammer til glæde for både træner og klient.

I praksis kan mange du træne mange af de samme ting, som du kan i et center. Det kræver blot, at du ved, hvordan du skal gøre det; og her kan en personlig træner med erfaring i udendørs træning hjælpe dig på rette vej.

Ude i naturen kan din træner hjælpe dig med både at komme i bedre form, opbygge øget styrke eller måske bare få dig godt i gang med at træne. Træningen kan tage udgangspunkt i øvelser med frie vægte, træning med egen kropsvægt – og vil oftest være en solid blanding af både konditionstræning og styrketræning alt efter dine behov og ønsker.

Vi sørger naturligvis for, at du får tilbud fra trænere, som kan imødekommende dine krav, behov og forventninger – så du får tilbud på træningsforløb, som passer perfekt til dig.

Personlig træning giver dig det nødvendige skub

Hele formålet med at anskaffe en personlig træner er at få vejledning og hjælp til at opnå dine ønskede mål.

Uanset om du ønsker en fastere krop, øget muskelmasse eller hjælp til et effektivt vægttab eller noget helt fjerde, så kan en personlig træner pejle dig i den rigtige retning og give dig den støtte, som du mangler.

En personlig træning hjælper dig ikke bare med din træningsplanlægning og kost – og står ikke bare og tæsker dig igennem hård træning – men kan samtidig hjælpe dig med at lære de nødvendige redskaber til at styrke din motivation, vaner og ultimativt hjælpe dig til at opbygge og skabe gode og holdbare rutiner, så du bedre selv kan varetage og vedligeholde din træning fremover.

Ligeledes kan en personlig træner naturligvis gøre din træning spændende og motiverende, og hvis du er vild med træning ude i naturen, så kan vi naturligvis finde den helt rette træner til dig, som kan sammensætte et udendørs træningsforløb lige efter dine ønsker!

Outdoor training er kommet for at blive

Personlig træning i naturen er uden tvivl kommet for at blive. Det er motiverende, spændende og et lækkert afbræk til en hektisk hverdag med arbejde og stress.

Hvis du gerne vil i gang med at træne – eller bare opnå bedre resultater – så kan et udendørs træningsforløb med en dygtig personlig træner være den løsning, du leder efter.

Her får du mulighed for at kickstarte din træning i afslappende omgivelser som parker, skove eller åbne arealer – og du får ligeledes professionel vejledning til din træning herunder planlægning, øvelsesvalg og ikke mindst øvelsesteknik.

Endeligt så kan du med en personlig træner være sikker på, at du bliver holdt i ørene, så du får passet din træning og kost og ultimativt opnår dine ønskede mål, hvad end det drejer sig om vægttab, opstramning, øget styrke eller noget helt andet.

Hvis du vil træne i fællesskab med andre, så kan et godt alternativ være et bootcamp forløb nær dig, som også snildt kan foregår udendørs.