Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Nå dine triatlon-mål Med en Personlig Træner

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din triatlon træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4343 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Triatlon er gået hen og blevet den foretrukne sport og træningsform for mange motionister og udholdenhedsatleter – primært fordi triatlon stiller store krav til udøverne, og er en ekstremt udfordrende træningsform. Triatlon stiller både store fysiske krav, men i særdeleshed også mentale krav – hvorfor det kan være en stor udfordring at nå langt indenfor triatlon.

Triatlon består af svømning, løb og cykling, og målet for mange er at fuldføre en ironman. En hel ironman består af 3800 m svømning, 180 km cykling og 42,195 km løb (et maraton). Fordi triatlon består af tre discipliner, så kræver det indgående kendskab til træningsplanlægning og strukturering, hvis man skal opnå sit potentiale som triatlet.

Hos Fit Project har du mulighed for at modtage gratis tilbud fra kompetente personlige træner med erfaring og viden omkring træning for triatleter. Med en kompetent personlig træner med speciale i triatlon, er du sikret optimal vejledning og træningsplanlægning – og dermed din vej mod at blive en bedre triatlet!

Få struktureret din triatlon træning optimalt

Et af de absolut vigtigste ord når det kommer til triatlon er træningsplanlægning. Optimal træningsplanlægning er et absolut must, hvis du vil nå længere som triatlet, og her er det en kæmpe fordel med eksperthjælp.

Korrekt træningsplanlægning skal være baseret på dine mål, styrker og svagheder, skadeshistorik og din hverdag. Et træningsprogram kan ikke bare findes på nettet, og slet ikke hvis man ønsker de optimale forudsætninger for at nå langt og blive bedre. Korrekt træningsplanlægning er essentiel for at opnå fremgang, og ligeledes nødvendigt for at undgå at rende ind i problemer i form af eksempelvis skader og overbelastninger.

En personlig træner med speciale i triatlon kan strukturere din træning og tildele dig træningsprogrammer – alt samme baseret på dine mål og forudsætninger. Det er den bedste og mest effektive vej til at nå længere som triatlet!

Fuldfør en ironman

Det store mål for rigtig mange triatleter er at fuldføre en ironman. At fuldføre en ironman er en større udfordring, og desværre også en udfordring som mange ender med at opgive. Den store udfordring ligger i at opbygge den nødvendige fysiske kapacitet og udholdenhed, som er nødvendig for at gennemføre en ironman, og ikke mindst det mindset som det kræver. Du skal som udøver have de nødvendige evner i både svømning, løb og cykling – og alt dette kræver effektiv planlægning og vejledning.

En personlig træner med speciale i triatlon træning, kan hjælpe dig med at opnå dit mål om at fuldføre en ironman. Den personlige træner kan foruden at planlægge din triatlon træning, også være den motivator og coach som du har brug for, for at nå dit mål!

En kompetent coach er ligeledes en effektiv løsning, for dig som allerede har fuldført en ironman og nu forsøger at forbedre din tid.

Få feedback og afklaring på din træning

En af de helt store fordele ved at have en kompetent personlig træner til at hjælpe dig, er muligheden for at få løbende feedback på din træning. Du vil altid møde forhindringer og stå med forskellige problemstillinger, og her er det guld værd at kunne kontakte en ekspert.

Din personlige træner kan hjælpe dig med at afklare de områder, du er usikker på, så du aldrig går og er i tvivl omkring din træning. Løbende feedback og kommunikation er endvidere vigtigt for, at din træner kan lave løbende justeringer og tilpasninger til din triatlon træning.

Hold dig motiveret med en personlig træner

Udholdenhedssport er krævende og træningen er ofte hård – og hvis ikke man oplever fremgang, så kan det være svært at motivere sig til at fortsætte. Med en personlig træner har du mulighed for, at få en coach og sparringspartner som sørger for, at du har fremgang, så du ikke spilder din tid og derved mister din motivation.

Samtidig sørger en personlig træner for at holde dig til ilden, så du når dine mål som triatlet!

Få rettet din teknik og præster bedre

Hvis du ønsker at forbedre din teknik, har du brug for en kompetent træner til at hjælpe dig. En personlig træner med ekspertise indenfor løb, cykling og svømning, kan rette og forbedre din teknik så du kan præstere bedre.

En personlig træner kan forbedre eksempelvis din løbeteknik eller position på din cykel – afhængig af hvad du efterspørger og har behov for.

Spis rigtigt og forbedr din præstation

Ved alle træningsformer er kost en vigtigt faktor for præstation, og dette er også gældende for triatlon og udholdenhedssport generelt. Både kost og væskeindtag spiller en stor rolle for din evne til at præstere, så hvis du ønsker at opnå mere, er det et område du bør forbedre.

En personlig træner med ekspertise indenfor triatlon kan vejlede dig i kost og væskeindtag, og lære dig hvordan du skal forholde dig til det i træningsperioder, samt før og under et løb – alt sammen for at øge din præstationsevne.

Eksperter på udholdenhedssport

Hos Fit Project sørger vi for, at din opgave kun sendes til personlige træner med ekspertise og erfaring med triatlon og udholdenhedssport. På denne måde sikrer du dig, at du udelukkende modtager tilbud på din opgave fra personer med de nødvendige kompetencer til, at du kan opnå dine mål!