0 / 5

Baseret på 0 anmeldelser

0

0

0

0

0

Uddannelser

Personlig træner, At Work Fitnessinstruktør, At Work Cand. med. vet.

Information

Hej og velkommen :) 

Jeg hedder Trine og jeg tilbyder:

-          - træning af kvindekroppen – træn dig til kurver

-          - vægttab og genoptag vægttab hvis du er gået i stå

-          - et forløb der er tilpasset dig 100%

-          - træning med tunge vægte, bolde, elastikker, TRX

-          - kick-boksningstræning

-          - træning udendørs i lukket gård eller skov

-          - træning i dit eget hjem

-          - træning orienteret de myofascielle kæder (muskelkæder)

-          - en videnskabelig tilgang – du er garanteret at jeg har den nyeste viden inden for træning og ernæring

Jeg hedder Trine og jeg er blandt andet uddannet fitnessinstruktør og personlig træner. Jeg beskæftiger mig primært med træning af kvindekroppen – så er du kvinde og har du lyst til at komme i bedre form, træne dig til kurver eller tabe dig, så kan jeg hjælpe dig.

Jeg kan både hjælpe dig der er helt ny og gerne vil i gang med træning eller vægttab, men også dig der har trænet i noget tid og mangler at se resultater – eller dig der er gået i stå i dit vægttab. Det naturligt for kroppen at nå en stilstand (plateau) når man har trænet eller været på diæt et stykke tid. Det er interessante mekanismer der ligger bag og jeg har en del teknikker i baghånden til at overkomme stilstand i såvel træning som vægttab.

Jeg går op i at tilrettelægge et forløb der passer dig. Uanset dit mål, er det vigtigt at du føler dig godt tilpas med din livsstilsændring – både i forhold til træning og kost. Det skal være en træningsform du synes er sjov og det skal være en kostomlægning du kan holde og derved tilgodeser dine madpræferencer.

Der er mulighed for mange forskellige træningsmetoder hos mig – jeg har blandt andet udstyr til træning med tunge vægte, bolde, elastikker og TRX. Jeg fungerer desuden som kick-boksningsinstruktør så der er også mulighed for en hård og effektiv kick-boksningskonditræning hvis det er det du har lyst til.

Der er ligeledes mulighed for træning udendørs – jeg har en lukket gård hvor vi kan flytte træningsudstyret ud og der ligger en fin lille skov overfor, hvori det også er muligt at træne – helt op til dig og dine præferencer.

Hvis du mest er til kropsvægttræning evt. med lidt elastiller, lette vægte og TRX, kan jeg også komme hjem til dig, så du kan træne i dit hjem og derved lettere tilpasse træningen i din hverdag da du slipper for transport.     

Jeg er desuden uddannet dyrlæge med speciale i bevægeapparatet, herunder noget der hedder myofascielle kæder, hvilket er kæder der beskriver sammenhænge mellem vores muskler i kroppen og forklarer blandt andet hvorfor vi an have ondt i knæet, hvis vi har et problem i lænden. Træning orienteret omkring disse kæder bliver så småt mere og mere populært rundt omkring i Europa og er helt sikkert en vigtig træningsform.  

Ud over dette giver min baggrund som dyrlæge mig blandt andet en grundig viden i anatomi og bevægelsesfysiologi, samt en videnskabelig baggrund, tilgang og ikke mindst lyst til at læse og holde mig opdateret i de nyeste studier om såvel træning og ernæring. Jeg eksperimenterer derfor jævnligt på mig selv, både med træningsmetoder, øvelser og kostomlægninger, så jeg kan afprøve diverse nye teorier.  

Læs mere

Fortæl andre om dine oplevelser med Trine Ahlmann Hansen

Bedøm Trine Ahlmann Hansen

Anmeldelser

Endnu ingen anmeldelser.