4.2 / 5

Baseret på 1 anmeldelser

1

0

0

0

0

Uddannelser

KropsAkademiets Træneruddannelse EXOS performance specialist

Information

Jeg tilbyder sportsspecifik træning og performance træning, der hjælper dig med at tage dit spil til det næste niveau, gør dig i stand til at dominere i politiets fysiske tests og meget mere .

Læs mere

Fortæl andre om dine oplevelser med Simon Hoeg

Bedøm Simon Hoeg

Anmeldelser

Rikke HertzSkrevet den 04-07-2016
Motiverende, vedholdende og diciplineret træner

Jeg har efter mange år med mange skiftende personlige trænere fundet netop den træner, som forstår at motivere mig. Han giver mig både forståelse for teknikkens vigtighed, selvtillid og modet til at presse mig selv, uden at jeg får skader.
Det er nu efter 4 måneder med tre ugentlige træninger så tydeligt for mig (og andre), at jeg har fået meget mere energi, styrke og smidighed. Jeg har ikke tabt mig, men kan love for, at der er flyttet godt rundt på min figur, og vigtigst af alt, at jeg både føler mig stærk og ER stærk. Som en kvinde på 45 år, med egne virksomheder samt et meget tæt presset program, så er det skønt at få tankerne over på detaljerne i det tekniske samt stor variation i øvelser. Jeg kan varmt anbefale Simon, hvis du er ambitiøs, målrettet og har mod på at få varige gode træningsvaner samt en stærk og sund krop. Jeg er meget taknemmelig og ønsker alle held og lykke. Tons af god energi Rikke Hertz