4.2 / 5

Baseret på 1 anmeldelser

1

0

0

0

0

Uddannelser

Militærpolitisergent, Forsvaret Fysisk træner, Aalborg Sportshøjskole Fitness Instruktør, Fitness Institute (EREPS 3) Personlig Træner, Fitness Institute (EREPS 4) Master Class i squat, dødløft og bænkpres, Fitness Institute ved Mathias Vedsø Kristiansen Landsunderviser for Foreningsfitness Eksamenscensor Fitness Institute BSc in Sport Science, Aalborg Universitet Stud.cand.scient Sport Science, Aalborg Universitet

Information

"Alt du kan gøre er at ændre dig selv. Men nogle gange ændre det alt" - Gary W. Goldstein

Min tilgang til træning er, at det skal være simpelt, effektivt og resultatskabende i trygge rammer. Det vigtigste er, at du hver gang vi har trænet sammen er blevet bedre og har udviklet dig, samt har haft det sjovt og er blevet udfordret.

Læs mere

Fortæl andre om dine oplevelser med Rune Refsgaard

Bedøm Rune Refsgaard

Anmeldelser

LineSkrevet den 04-09-2016
Fantastisk forløb

At træne med Rune er mange ting. Det er sjovt. Det er hårdt. Det er krævende. Det er motiverende og det er sved-fremprovokerende.

Runes tilgang til træning er optimering af præstations-evne og jeg må sige, at jeg fra dag 1 har været i gode hænder. Rune har været i stand til at ramme niveau ved hver træning og har løbende været i stand til at ændre belastning/udgangsstilling/repetitioner osv. for at matche præcist det niveau jeg havde på dagen. Rune har en fantastisk (og til tider frustrerende) evne til ikke bare at ramme det niveau man selv tror man kan klare, men det niveau man reelt set er i stand til at nå. På grund af denne indsigt fra Runes side, har jeg været i stand til hurtigt at forbedre min teknik og antal kilo i diverse øvelser.
Jeg vil ikke lægge skjul på at mine trænings sessioner med Rune har været hårde og intense, men der er altid plads til humor, et smil og ikke mindst overvældende opbakning og motivation. Han er i stand til at presse en på en måde, så man når resultater, man ikke selv troede var mulige på meget kort tid.

Rune får de varmeste anbefalinger fra mig - og jeg ved at mange andre også vil nyde godt af hans kompetencer i fremtiden.

// Line