0 / 5

Baseret på 0 anmeldelser

0

0

0

0

0

Uddannelser

- BSc i idræt fra Københavns Universitet 2016?? - Certificeret fitnessinstruktør 2013?? - DIF styrketræningskursus?? - B1 fodboldtræner??

Information

Mit navn er Rasmus og jeg er din (forhåbentligt kommende) personlige onlinetræner. Som personlig træner og coach lægger jeg stor vægt på, at træning ikke er “noget der bare skal overstås” – det skal være sjovt, motiverende, inspirerende og rent faktisk give dig lyst til fastholdelse! Nøjagtig ligesom tilfældet bør være med din kost! Du skal med andre ord selv have blod på tanden til at fortsætte, når vi afslutter vores onlineforløb sammen.

 

Jeg har selv slæbt mig ned i fitnesscentret TUSINDVIS af gange, selvom jeg virkelig ikke gad, og jeg tror som følge heraf på, at en sparringspartner/coach kan afhjælpe dette problem for alle – uanset niveau og behov.

 

Selv har jeg mere end 10 års erfaring i branchen -hovedsageligt som holdinstruktør, bootcamp-underviser og gennem utallige personlige træningsforløb.

 

Jeg er uddannet BSc i idræt fra Københavns Universitet, hvor jeg har arbejdet med alt fra anatomi, træningsfysiologi, træningsplanlægning og styrketræning til idræt & ernæring, motion på recept, coaching mm. Desuden er jeg certificeret fitnessinstruktør, og så har jeg spillet fodbold i noget der efterhånden snart ligner 21 år.

Læs mere

Fortæl andre om dine oplevelser med Rasmus Petersen

Bedøm Rasmus Petersen

Anmeldelser

Endnu ingen anmeldelser.