4.2 / 5

Baseret på 1 anmeldelser

1

0

0

0

0

Uddannelser

Certificeret Personlig træner (Fitness Institute) Certificeret 6-Directions Mastertrainer (6-Directions) Certificeret Exercise Coach lvl 1 (Paul Check) Certificeret Spinning instruktør (SAFE) Certificeret Fitness instruktør (SAFE) Bachelor in Human Nutrition (Metropol)

Information

Introduktion

Nicolas Förderer er 38 år, uddannet personlig træner og har en  prof.bachelor i kost og ernæring, med speciale i fysisk aktivitet. Nicolas har mange års erfaring som selvstændig sundhedskonsulent i store- og mellemstore virksomheder og er medejer af virksomheden 6-Direction, der er et nyt og innovativt træningskoncept som allerede er implementeret i nogle af Europas største fitnesskæder.

”Det er min passion, der driver værket. Jeg  elsker at træne – og elsker, når mine klienter oplever glæden og tilfredsstillelsen ved et hårdt men succesfuldt træningsforløb”

Baggrund

Nicolas Förderer er tidligere eliteplans tennis udøver, og har derigennem oparbejdet en stor interesse inden for motion og ernæring. Dette har udmøntet sig i en række uddannelsesforløb inden for træning og ernæring for netop, at kunne videregive sin erfaring og hjælpe dig der drømmer om en sundere hverdag og et boosted velvære.

Hvorfor vælge Nicolas?

For Nicolas går ambitioner og gode resultater hånd-i-hånd, derfor kommer intet uden hårdt arbejde! Derfor arbejder han ud fra målsætningen om, at resultater skabes gennem korrekt kostvejledning, et individuelt tilpasset træningsprogram, der tager udgangspunkt i ”den funktionelle krop” og træningssessions med “personlighed”.  Det betyder at dit personlige træningsprogram går udenom om klassisk styrketræning, og i stedet tager udgangspunkt i teknikker der skal styrke hele din krop og minimere risici for skader. Nicolas har dig i centrum og udarbejder derfor et træningsprogram og forløb som som er motiverende og er 100% er tilpasset til dig og din krop!

Ekspertise :

Kostvejledning

Fedttab 

Muskelforøgelse 

Genoptræning

Par og gruppe træning

Kick start forløb og vejledning til alle aldersgrupper og niveauer

Relevante kurser og uddannelser

Certificeret Personlig træner (Fitness Institute)

Certificeret 6-Directions Mastertrainer (6-Directions)

Certificeret Exercise Coach lvl 1 (Paul Check)

Certificeret Spinning instruktør (SAFE)

Certificeret Fitness instruktør (SAFE)

Bachelor in Human Nutrition (Metropol)

Kort:

Over 15 års erfaring indenfor personlig livsstils- og sundhedsrådgivning i større private virksomheder, privatklinikker og som selvstændig personlig træner, samt specialvejledning i sportrelateret fitness til elitesportsudøvere. Endvidere har han løbet flere maratons og er fitness entusiast og træner dagligt.

Priser:

550 - 650,- kr. pr. time (varierer ift. køb af timer)

Gratis uforpligtende samtale i telefon eller ved møde.

Tilgængelighed: Mandag – søndag efter aftale

Kontakt

Tlf. 31464842

Facebook: Fiteffekt

Instagram: Fiteffekt

Læs mere

Fortæl andre om dine oplevelser med Nicolas Förderer

Bedøm Nicolas Förderer

Anmeldelser

MarieSkrevet den 05-07-2017
Super kompetent!

At hyre Nicolas er noget af set bedste jeg nogen sinde har gjort for mig selv. Han er dygtig og formår at forstå og ramme mig, lige der hvor jeg er. Træningen er sjov og max udfordrende. Han lytter til mine behov og skræddersyr træningen perfekt. Hermed min varmeste anbefaling til at få Nicolas til at give dig seriøs sved på panden.