4.2 / 5

Baseret på 1 anmeldelser

1

0

0

0

0

Uddannelser

Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed Personlig træner - Fitness-Institute Fitness instruktør - Fitness-Institute Crossgym instruktør - DGI

Information

Bliv ekspert i din egen sundhed!

Personlig træning med mig, er for dig der ønsker at:
- Få struktur på din kost og træning
- Lære at kombinere en travl hverdag med sunde vaner
- Få mere energi og overskud
- Opnå et vægttab 
- Komme igang med træningen
- Få styr på teknikken
- Blive stærkere

Der findes ikke en skabelon der passer til alle mennesker, når det handler om sundhed, kost og træning. Derfor tager jeg altid udgangspunkt i dig, dit liv og dine daglige rutiner, og sammen finder vi den optimale løsning for dig, så du når dine mål. 
Det mener jeg, giver de mest holdbare og langsigtede resultater.

Jeg er uddannet professionsbachelor i Ernærng og Sundhed, samt fitnessinstruktør og personlig træner. Derudover har jeg 8 års personlig erfaring med styrketræning, crossfit og yoga.

God mad og træning/bevægelse er vigtigt, for at jeg føler overskud i en travl hverdag.
Men for mig er sundhed ikke strenge diæter, broccoli i lange baner, vejning af maden og kvalmefremkaldende træninger. For mig er sundhed at have det godt i min krop og ikke mindst i mit sind.

Det handler om en varieret kost med plads til alle typer fødevare.

Det handler om fysisk aktivitet der gør dig glad, stærk og giver dig energi til at håndtere og overkomme alt det som livet byder ind med.

Jeg tror ikke på mirakelkure, quick fixes og obskure mad-trends. Havde disse være holdbare løsinger, ville der ikke være så mange på markedet.

Min viden om ernæring og træning tager udgangspunkt i den nyeste forskning, og sammen med mig får du en solid grundviden om ernæring og træning, så du fremadrettet er i stand til at stå på egne ben og navigere rundt i junglen af gode råd og nye trends.

Jeg tilbyder altid et uforpligtende møde, hvor du har mulighed for at se træningsfaciliteterne, hilse personligt på mig og jeg har mulighed for at høre mere om dig og dine målsætninger. 

Jeg glæder mig til at møde dig og hjælpe dig med at nå dit mål.  

Læs mere

Fortæl andre om dine oplevelser med Mette Kiebe

Bedøm Mette Kiebe

Anmeldelser

Mia SauerSkrevet den 30-11-2016
Bedste beslutning i mit liv.

Jeg har nu trænet med Mette i 6 uger. Hun får mig til at yde miximalt og lidt mere til hver eneste træning.
Hvilket har resulteret i et ordentligt vægttab og mange svundne cm på kroppen. Jeg har fået ny energi og smag for det sunde mad i stedet for det fede og usunde.
Jeg glæder mig hver gang jeg skal op og bruge min krop sammen med Mette, mærke hvordan musklerne arbejder og bliver stærker for hver gang.
Den bedste og vigtigste beslutning i mit liv var at få en personlig træner og jeg er rigtig glad for at jeg valgte Mette, vi har en rigtig god kemi og det synes jeg er meget vigtigt.
Mia Sauer. - 7,7 kg på 5 uger