0 / 5

Baseret på 0 anmeldelser

0

0

0

0

0

Uddannelser

Certificeret Personlig Træner ved Healthlab

Information

Jeg er stifter af virksomheden STÆRKT LIV. Min ambition er at gøre en forskel. Et liv med en krop fuld af power gør dig ubekymret og bedre i stand til at nå det du vil, om det bare er et behageligt liv eller flere kilo på stangen.

At have et stærkt liv handler om at have en krop, der giver dig overskud og ikke bekymrer dig i din hverdag. Det lyder kliché, men en stærk krop giver dig et stærkt sind - og rum til at fokusere.

Jeg er selv specialist i styrketræning. Styrketræning er mange ting. Det handler selvfølgelig om at øge din styrke, men det handler ligeså meget om at få din krop til at fungere som den skal. Din krop skal være smidig, den skal være stabil når det gælder og være udholden for at udvikle optimal kraft. Men uden mad & drikke duer helten ikke. Jeg arbejder med simple, men effektive koststrategier, der tillader din krop at arbejde.

At have en stærk krop er til gavn på arbejdet, i fritiden, til din sport - ja hele livet.

Jeg har hjulpet seniorer (60+) med at få kontakt til deres muskler, øge deres styrke og koordination. Jeg har hjulpet atleter med at øge deres eksplosivitet, smidighed og performance ifht. deres specifikke sport. Jeg har hjulpet mange andre med at øge deres styrke, bevægelighed og funktion.

Må jeg hjælpe dig?

Læs mere

Fortæl andre om dine oplevelser med Martin Riis Illum

Bedøm Martin Riis Illum

Anmeldelser

Endnu ingen anmeldelser.