4.6 / 5

Baseret på 5 anmeldelser

5

0

0

0

0

Uddannelser

Gymnastisktræner level 1 og 2 (2006-2007) Bachelor i Virksomhedskommunikation, Engelsk, AAU (2011-2014) Layne Norton – Hypertrofi & Vægttabs Seminar, Aarhus (2015) Certificeret ISSA Personal Trainer (2015) Precision Nutrition Level 1 Certification (2016) NLP Coach Practitioner (Mindfulness, Business & Coaching) (2016) NLP Stress coach (2016) VaneCoach (2016) NLP Coach Master (2016)

Information

Kernen i mit arbejde er at hjælpe dig til at du blive den bedste version af dig selv med en varig, sund og glad livsstil.

Mit største ønske for et samarbejde er at lære dig de nødvendige redskaber for at du kan skabe netop den forandring, som giver dig et bedre liv. Jeg er nemlig en sundhedsrealist som ikke tror på kostplaner eller standard træningsprogrammer, jeg tror i stedet på at sundhed er individuelt og jeg tager derfor udgangspunkt i netop dig, dit liv, din situation og de ressourcer som du har.

Jeg tror på, at sundhed handler om sunde vaner og sund fornuft. Netop derfor tilbyder jeg ikke standard forløb, men tilbyder dig en gratis opstartssamtale, så vi sammen kan skabe de bedste rammer for dit forløb.

Hos mig får du ikke at vide hvordan du skal leve sundt, du lærer i stedet at bruge og tilpasse mine kost- og træningsprincipper, så du skaber dine egne sunde vaner og rutiner, som en naturlig og varig del af din livsstil.

Hvis du vil se mere om hvad jeg tilbyder og hvordan jeg arbejder så kan du læse mere på min hjemmeside.

Læs mere

Fortæl andre om dine oplevelser med Malene Hein

Bedøm Malene Hein

Anmeldelser

Annemarie VilhelmsenSkrevet den 11-01-2016
Den sunde og rette livsstil for DIG

Et forløb med Malene indeholder bl.a. mega fede træninger og en masse god viden om sund og nærende mad. Noget af det vigtigste for mig var, hvordan det hele blev koblet ind i min hverdag og passede til min hverdag, så det er noget jeg er være i stand til at fastholde. En livsstil. Det er vildt at se, hvordan Malene lærer en ting, som kan ændre både sind og krop. Kontakter man Malene kan man være sikker på, at det ikke blot bliver i selve forløbet man holder ved det, som man lærer. Det bliver resten af livet, hvis man selv er indstillet på det.

Malene som coach er fantastisk. Hun er åben og tolerant og man føler sig hurtigt tilpas i hendes selskab. Derudover er hun fantastisk til at læse en, samt forstå ens problemer, hvordan ens hverdag fungerer og hvilke udfordringer, som kan være en hindring for en. For at kunne leve en sund livstil handler det ikke blot om kost og motion, men ligeså meget om ens psyke og overskud, og det tager Malene fat i, hvis der er noget.

Som træner ønsker jeg en, der presser mig, så jeg kan se der sker en udvikling. Det er Malene benhård til og det er overhovedet ikke ligesjovt hvergang - men bagefter er det for fedt!
Træningen passer til det man selv ønsker. Hos mig blev jeg presset dertil hvor jeg næsten ikke kunne mere, men stadig ikke fik et nederlag og det gjorde, at jeg altid følte mig glad efter træning og fik endnu mere motivation til at træne. Super fede træninger man opnår!

Jeg er vildt glad for mine forandringer, som jeg har opnået - men også for synet på en selv!
Malene er en fantastisk coach og vildt engageret i sit arbejde og klienter. Det er man slet ikke i tvivl om - hun vil inderligt det bedste og ligger megen tid i arbejdet.
Malene får mine varmeste og bedste anbefalinger! Hun giver dig de bedste redskaber til en sund og god livsstil!

Charlotte RytterSkrevet den 10-01-2016
Hvis du ikke lader dig udfordre, sker der ingen ændringer...

Da jeg mødte Malene første gang, kørte jeg på pumperne i overhalingsbanen, med alle stress symptomer og alt for mange mandage i ugen.

Derfor fik jeg et 3 måneders forløb med Malene, hvor vi mødtes hos mig 2 gange om ugen og havde ellers mulighed for mail, tlf, og sms kontakt resten af tiden.

Malene fandt hurtigt ud af at det bl.a. var tidsfaktoren i mit liv der var afgørende, så det var det hun tog udgangspunkt i. Både når det galt om at tilrettelægge familiens mad, de faste ugenlige aktiviteterne i familien, ambitionsniveauet på arbejdet og overfor familie og venner, integrering af min træning, prioritering af min søvn, væskeindtag og sidst men ikke mindst, så opfandt hun "Charlotte-tid", som er blevet min overlevelsesblanke og dér hvor jeg lader batterierne op.

Malene fulgte mig dagligt via kost-, motion- og søvn apps og når vi mødtes gav hun mig positive feedbacks og vi fik vendt min "verdenssituation".

Mht. træningen og tiden dertil, så hun hurtigt at hjemmetræning var bedst, også hvis jeg skulle kunne fortsætte efter vores 3 mdr. forløb. Hun tog udgangspunkt i mine rygskader og manglende kondition, med babysteps, så jeg kunne mærke efter, om min ryg var med på det og så jeg ikke mistede modet. Malene så muligheder jeg ikke selv kunne se. Hun greb krukker og ølkasser på terrassen, når vi ikke lige havde vægte, fandt trapper på hunderuten, der kunne tages flere gange osv..

Mht. kosten tog hun hele familiens ynglingsretter med hjem og lavede "de fede versioner" af dem, så alle stadig kunne lide maden, der var bare lige skiftet lidt ud og skuet op for de sunde ingredienser. Hun kom næsten hver gang med nye lækre opskrifter, som hos os hedder Malene-mad. Samtidig gav hun tips til food-prep, så jeg kan forberede flere måltider, på de dage hvor tiden er til det.

Vi fik også lavet en mental hovedrengøring i løbet af de 3 mdr. Med den stress jeg havde i kroppen, var det meget svært at sove og der var mange situationer jeg måtte overveje, om jeg skulle forlade, sige pyt til eller slække på. Der hjalp Malene mig med at prioritere og gøre op med min indre dialog, med min perfektionisme og min væren der for alle altid.

Malene er en ukuelig optimist, med begge ben på jorden og sagt i bedste mening, en smuk usnobbet nordjyde. Hun er super dygtig til at møde sine klienter, lige hvor de er i deres liv og skarp til at bruge de værktøjer og evner hun besidder, til at få dem til at rykke sig, på de områder, som de ønsker. Hendes smil, drive og glæde smitter, så det er komplet umuligt, at få et træls forløb med Malene.

Jeg kan kun give Malene Hein mine aller bedste anbefalinger, hvis du vil være den bedste version af dig selv. Jeg har fået en perfekt kick-start med dette 3 måneders forløb. Jeg øver mig stadig og vil bestemt tage et forløb mere med hende, hvis det bliver muligt en dag.

Kristina AndersenSkrevet den 05-01-2016
Mega glad

Jeg har prøvet en personlig træner 1 gang før og jeg er nu ved Malene ???? Jeg elsker at mødes med hende 2 gange om ugen, for hun er altid super positiv og er der noget der driller, har hun altid et godt råd.
Malene træner også dit sind og glæde. Malene brænder virkelig for det hun laver og det smitter af på dig. Jeg vil sige Malene er en af de mest positive mennesker jeg har mødt på min vej og jeg fortryder aldrig. Jeg har også sagt ja til 3 måneder mere.

Kæmpe anbefaling her fra

Emil BørgesenSkrevet den 03-01-2016
The only impossible journey is the one you never begin

Der er beslutninger og valg i ens liv som man fortryder, og så er der dém som man sidenhen ALDRIG fortryder at man tog modet til at tage.. "Rejser" som ændrer éns liv i en sådan positiv retning som man aldrig havde turde tro på inden man begav sig af sted. Jeg kan oprigtigt sige at et af disse for mig i 2015 så sandelig har været at stifte bekendtskab med Malene Hein. En "rejse" som jeg håber andre giver sig selv lov til at opleve med Malene som "guide".

Jeg ville lyve hvis jeg sagde at jeg inden vores opstartsmøde ikke havde været skeptisk overfor mine forventninger til forløbet og måske var lidt præget af de stereotype billeder jeg havde af fitness-entusiaster fra de få gange jeg havde "tvunget" mig selv i fitnesscentre - Dette blev dog hurtigt bragt til skamme for Malene er virkelig et af de dejligste, mest jordnære og varmeste mennesker jeg nogensinde har mødt. Samtidig er hun utrolig professionel og fleksibel i forhold til træningstidspunkter. Malene er utrolig engageret, dedikeret og en ildsjæl uden lige. Man mærker hurtigt at hun faktisk vil én det bedste og ikke kun ser og måler én i tid, kroner og øre. Hun formår at sætte sig ind i sine klienters dagligdag og hun sikrer sig altid at træning og kost hænger fornuftigt sammen på trods af at man kan have travle og pressede hverdage. Man mærker hurtigt at kostdelen er vigtig for hende og hun er dygtig til at guide én på en fornuftig og håndgribelig måde - uden at man får følelsen af at en kostplan er blevet presset ned over hovedet på én. Jeg har lært utrolig meget omkring min egen kost og vigtigheden heraf i mit samarbejde med Malene. Jeg må faktisk indrømme at jeg blev virkelig overrasket over hvor vigtig en del kosten egentlig er i forhold til at opnå udvikling - og dette har klart været et af mine sværeste arbejdspunkter, men med Malenes hjælp har jeg fået nogle redskaber og en viden som gør at jeg har flyttet mig milevidt. Alt begyndelse er svær, men det er virkeligt en "fed" følelse når man mærker progression og ser at der pludselig sker en udvikling med krop og sind.
Malene har flair som motivator og hun formår med en naturlig lethed at skabe en behagelig atmosfære som gør at man føler sig tryg i hendes selskab og i de øvelser som hun har forberedt - og ikke en eneste gang har jeg haft følelsen af at hun bare har "rystet noget ud af ærmet", men til gengæld har brugt meget tid og planlægning i at udarbejde øvelser som passede til lige netop min nærmeste udviklings zone. Dette er yderst behageligt og essentiel når man som jeg tidligere har krummet tær over at træde ind i et fitnesscenter og aldrig har været særlig tryg ved de forskellige træningsmaskiner og derfor måske lidt for hurtigt har søgt hen på løbebåndet eller motionscyklen. Så det er helt klart hendes fortjeneste at jeg gennem vores samarbejde har fundet en "passion" i styrketræning, står "skarpere" og er blevet mere "smidig" end nogensinde før, samt har opnået en balance i min livsstil i forhold til min kost, træning og søvn.

"The only impossible journey is the one you never begin" - derfor vil jeg på det hjerteligst anbefale Malene Hein til alle som går med tankerne om at "investere" i sig selv - for hun er UNIK som personlig træner, livsstilscoach og ikke mindst som menneske.

Ditte Simonsen SøstrømSkrevet den 02-01-2016
Overskud og Sundhed i hverdagen

I mit forløb med Malene lærte jeg at en velbalanceret kombination af sund kost og motion, skaber motivation og overskud til en ellers travl og ensformet hverdag. Udover at tabe mig i vægt, lærte jeg også at holde af mig selv, springe ud af min skal og finde glæden i hverdagen.
Da jeg gik i gang med forløbet, havde jeg i hovedet at ens mål og resultater kun kunne gøres op i kilo. Men hen af vejen lærte jeg at det at have det godt med sig selv, og leve en sund livstil, hvor man føler sig tilpas, er langt vigtigere. Jeg føler jeg endte med en meget gladere, sundere og selvfølgelig også lettere, mig. Og det var langt mere end jeg havde håbet på.
Derudover var det også virkelig fedt at få nogle træningsprogrammer til hjemmebrug, så hvis der ikke lige er tid en dag til at tage op i centeret, så er der stadig mulighed for at få trænet derhjemme.
Fra begyndelsen havde jeg frygtet kostdelen lidt. Når der opsættes strenge ordre på hvad jeg må og ikke må spise, får jeg endnu mere lyst til alt det der er ”forbudt mad”. Så ved at lære om en generel sund kost, og at spise varieret føler jeg at det er en langt mere holdbar tilgang til mad. Jeg føler jeg har fået nogle rigtig gode redskaber til at lave en sund livstil, som jeg kan se mig selv fortsætte med.