4.2 / 5

Baseret på 1 anmeldelser

1

0

0

0

0

Uddannelser

Personlig træner - Kropsakademiet 2013 Kettlebell instruktør - Fitnessworld 2014 Idrætslærer - Paul Petersens Idrætsinstitut 2016/2017 EREPS Certificeret Personlig træner - Paul Petersens Idrætsinstitut 2016/2017 Løbeinstruktør - Paul Petersens Idrætsinstitut 2016/2017

Information

Om Mig

Jeg hedder Kristoffer og er 24 år, bosat i København, og har 5 års erfaring som personlig træner og løbecoach. Igennem min tid som træner, har jeg haft kunder på mange forskellige niveauer; alt fra unge løbere til store virksomheder, hvor målet var en sundere livstil og øget performance. 

 

MIN OVERBEVISNING

 

Jeg tror på, at man med fokus rigtig kost og træning, kan komme rigtig langt forhold til de resultater man søger. For mig er det vigtigt at du selv er motiveret for at komme i gang med træningen. 

i min arbejde som personlig træner har jeg fokus på den enkelte klient og deres mål. Jeg tilpasser træningen så den passer ind i klientens liv og hverdag, da jeg ikke tror på at man kan leve leve livet ‘’på en nødplan’’

Mit mål som personlig træner er at at inkorporere gode vaner, der holder. Hvis du ønsker et forløb der har fokus på netop dig, så er jeg den rette til at hjælpe dig. 

Læs mere

Fortæl andre om dine oplevelser med Kristoffer Dandanel Grubak

Bedøm Kristoffer Dandanel Grubak

Anmeldelser

Lena Nielsen ThorsenSkrevet den 13-04-2019
Kristoffer er en rigtig god træner :-)

Kristoffer er flink til at tage hensyn til skavanker, og udarbejde program som er meget individuelt.