4.6 / 5

Baseret på 4 anmeldelser

4

0

0

0

0

Uddannelser

• Peak Performance Coach v. Tony Robbins • Certificeret Personlig træner v. Fitness Institute og EHFA • Certificeret Training For Warriors instruktør – Certificeret direkte under Martin Rooney • Certificeret Fitness instruktør v. Fitness Institute og EHFA • Certificeret Mobile Fit instruktør v. MobileFit og Ole Cosmus • Udvidet konditionstræning v. Michael Auchenberg • Kost og ernæring v. Fitness Institute • Anatomi og fysiologi • Coaching Greatness v. Martin Rooney • Motivationsstrategi v. Martin Brogaard • Squat, dødløft og bænkpres masterclass v. Jacob Beermann

Information

Prøv at forestille dig:

* At du har fuldstændig styr på, hvad du skal spise af mad i hverdagen (men især også i weekenden)

* At have tid og overskud til alle de ting som giver dig værdi – også selvom du har lange arbejdsdage og mange aktiviteter på programmet i løbet af ugen

* At du endelig kan prioritere din træning (uden “undskyldninger”) og den sunde kost, men stadig kan nyde at “snyde” engang imellem

Hej, jeg hedder Kristian Thaulow – jeg specialiserer mig i, at hjælpe mine klienter med at finde den perfekte balance mellem at blive stærke fysisk og mentalt og stadig have mulighed for at nyde et glas koldt hvidvin på terrassen.

 

Læs mere

Fortæl andre om dine oplevelser med Kristian Thaulow

Bedøm Kristian Thaulow

Anmeldelser

Anne Glæsel Skrevet den 18-09-2016
Personlig træner med hjerte og viden

Som middelaldrende, overvægtig, handicappet kvinde var jeg intimideret og skeptisk over at starte styrketræning op med Kristian. Men jeg mødte et meget respektfuldt menneske, som viste mig en ny opskrift på succes - fysisk og mentalt. Kristian er motiverende, charmerende, seriøs og empatisk. Han møder dig der, hvor du er. Jeg er glad og taknemmelig over mine træningstimer med Kristian og han får naturligvis min varmeste anbefaling.

Camilla Grüner HansenSkrevet den 16-09-2016
Fantastisk Træner og menneske!

 Jeg kontaktede Fitproject fordi jeg ikke havde det godt med mig selv og havde brug for et spark i den rigtige retning. Jeg er tidligere elitesportsudøver så jeg vidste jo godt hvad der skulle til for at opnå et vægttab. Men jeg havde brug for en coach som ikke kun tænkte træning, men også kunne flytte mig mentalt. Og det må man sige jeg fandt.

Kristian hjalp mig ved at forstå hvilke udfordringer jeg havde, en ting var at jeg skulle tabe 30 kg, men jeg ville også genfinde glæden ved træning og det har jeg fundet.
Kristian formår at skabe en spændende og varieret træning hvor jeg altid bliver presset både fysisk og mentalt, han giver ikke op på dine vegne heller ikke selvom du møder ind lidt morgensur. Han er altid klar til at få det maksimale ud af dig, hvilket er fantastisk!
Vi er ikke helt i mål endnu (-20kg), men det går den rigtige vej og jeg har på alle områder flyttede mig så meget, der er bare mere overskud i hverdagen og når det hele er lidt surt, så er Kristian der med lidt opbakning eller en hård træning

Kristian og Warrior Athletics har min varmeste anbefalinger. Jeg anbefaler ham til alle som har brug for et spark i den rigtige retning, om så det er at tabe 30 kg eller bare genfinde glæden ved træning, han er et stort skud energi!

Tina MejlgaardSkrevet den 05-09-2016
Super personlig træner!!!

Efter at have prøvet adskillige fitness centre, hvor jeg aldrig kom!!! Besluttede jeg mig for at investere i en personlig træner et par gange om ugen. Og de sidste par måneder har jeg haft den fornøjelse at være i selvskab med Kristian, der har formået at vende træning fra en sur pligt til noget jeg glæder mig til. De sidste par måneder har den stået på meget varieret, udfordrende og hård træning, for Kristian har en evne til at forene hårdt arbejde med godt humør, så det ikke føles som slaveri;0)
Mit Primære mål var at smide 8-10 kilo via kostomlægning og træning. Og da det mål var nået opdagdede jeg følgevirkningerne, så som hvilken fornøjelse det er, at være i god form og ikke være ved at kaste lungerne op, når man skal op på tredje sal.
Dette er helt og holdent Kristians fortjeneste, at jeg i dag holder af træning, så jeg kan kun stærkt anbefale at prøve Kristian Thaulov som personlig træner.
At han så samtidig er et utroligt sødt menneske med et fantastisk godt humør, og hver gang kommer med opmuntrende bemærkninger, er absolut et stort plus. Men pas på... Det er stærkt vanedannende.

Winnie LydiksenSkrevet den 02-09-2016
En klar anbefaling!

Jeg stødte på Kristian på Fitproject, og jeg er så glad for, at det blev ham, som får mig til at svede et par gange om ugen.

Vi startede ud med en samtale, for, som Kristian sagde, at finde ud af, om det kunne være et ok match, så der kunne komme nogle gode resultater ud af det - heldigvis var vi begge enige om, at det ville vi gerne investere i.

Jeg har trænet med Kristian i nogle måneder nu, og kan kun give ham den bedste anbefaling. Han fokuserer på meget mere end træningen - også hvordan alle mine tanker og mit mindset påvirker mig, og nogle gange modarbejder de resultater, som jeg gerne vil have - det har været mindst lige så vigtigt for mig at arbejde med. Træningen er hård men sjov - djævlen ligger i detaljen ;o)

Træningen er tilpasset mig og kombineret med coaching, er jeg ikke i tvivl om, at forløbet hos Kristian, er en af de bedste ting, jeg har gjort for mig selv.