4.2 / 5

Baseret på 2 anmeldelser

1

1

0

0

0

Uddannelser

Kandidatstuderende idræt og sundhed Kettlebell instruktør Svømmelærer Aerob træning og ilttransport(Syddansk Universitet) Muskelfunktion og styrketræning (Syddansk Universitet) Idrætslærer Lifecoach (Manning inspirre)

Information

Jeg hedder Kenneth og er kandidat studerende på Syddansk Universitet hvor jeg læser Idræt og sundhed.

Min målgruppe er folk som er gået istå, og ikke kan komme viderer. De vil rigtig gerne i gang med at træne, tabe sig eller når et specifikt mål, men har svært ved at indfri deres mål.

Mit motto ”Den gode træning er den du kan holde”

Min tilgang til din træning er at starte med en trænings form som er simpel at udføre og overskue, men som også indeholder en god kvalitet. Efter en trænings periode, vil du opleve mere energi power og overskud, mit mål er at det bliver selvforstærkende proces for dig.

Et af mine hoved fokus områder er også at give dig redskaber til når du møder modgang. Det er forskelligt hvad mennesker oplever som modgang, men det kan være at man er utålmodig, ikke for trænet når man er træt og ugidelig. Eller når man har svært at inkorporere en ny vane i hverdagen. Eller er påvirket af andre omstændigheder. Hvilket vi jo alle er, spørgsmålet er bare om vi reagere mest hensigtsmæssigt i forhold til vores egne mål.

Løsningen til dette er alternative løsninger

Det oftes mangle på alternative løsning som stopper en god intention eller dit ønske om at noget skal være anderledes. Derfor ligger vi et klart mål for hvornår du er i mål og giver dig redskaber til at håndtere modgang således du holder målet for øje.

Any thing is possible if you make it happen

Læs mere

Fortæl andre om dine oplevelser med Kenneth Andersen

Bedøm Kenneth Andersen

Anmeldelser

Leonora Skrevet den 29-08-2016
Effektivt spark i gang med træningen

Jeg har i 3 måneder trænet hos Kenneth og har i den grad fået banket min grundform mange niveauer op. Faktisk har jeg fået målt, at min bodyage er faldet med 10 år i løbet af de 3 måneder!
Jeg ønskede at få løftet min grundform og få mere styrke i mine muskler, og det er blevet opfyldt. Var konstant øm i kroppen - især i de to første måneder - men på den fede måde. Jeg kunne jo mærke, at jeg blev stærkere og fik en langt bedre kondition og større udholdenhed.
Jeg har fået en masse inspiration til træning hjemme, både ude og inde, sommer og vinter. Et supergodt supplement til min løbetræning, ikke mindst når vejr og vind holder mig indendøre.
Forløbet har desuden styrket muskulaturen i min ryg og nakke, så mine mangeårige gener af pc-arbejde er blevet reduceret.
Kan kun anbefale et forløb hos Kenneth.

MerleSkrevet den 13-04-2016
Super dygtig og imødekommene

Jeg har været i et 12-ugers træningsforløb hos Kenneth, hvilket jeg har været virkelig glad for. Mit mål var at få træningen ind i hverdagen og til det har Kenneth givet mig en masse inspiration til nye øvelser, samt kommet med bud på hvordan et program kan opbygges. Kenneth arbejder også med det mentale som kan være en forhindring i forbindelse med træningen.
Jeg er meget tilfreds med mit forløb og kan kraftigt anbefale et forløb hos Kenneth.