0 / 5

Baseret på 0 anmeldelser

0

0

0

0

0

Uddannelser

Certificeret Personlig træner v/ Fitness Institute | Fitnessinstruktør v/ Fitness Institute | Certificeret TRX Group Suspension Training instruktør | Certificeret Les Mills Body Combat instruktør | Diverse puls- og styrkehold v/ Fitness World

Information

Hej! 

Jeg tilbyder træning med fokus på:

- Vægttab
- Styrke- og muskelopbygning
- Kondition og udholdenhed
- Forbedring af teknik

Jeg er uddannet fitnessinstruktør samt personlig træner hos Fitness Institute. Derudover er jeg uddannet holdinstruktør inden for styrke, puls, TRX-træning og Les Mills Body Combat.

Gennem de sidste 10 år af mit liv, har jeg selv brugt rigtig meget tid på træning og fysisk aktivitet generelt. Jeg elsker at prøve krafter med forskellige typer af træning, for derved at udfordre mig selv samt at mærke effekten på egen krop. 

For mange mennesker er træning en stor del af dem og deres hverdag, og heldigvis får flere og flere øjnene op for, hvordan træning rent faktisk både kan kan give os mere overskud i hverdagen, give os en masse succesoplevelser, fremme vores sundhed og vores helbred i det hele taget samt ikke mindst at øge vores velvære. 

Ingen mennesker er ens. Fordi noget virker på én, er det ikke ensbetydende med, at det også virker på dig. Træningen hos mig tilpasses derfor dig og dine mål udfra bl.a. ønsker, behov, eventuelle skader, udfordringer og lignende.

Jeg mener ikke, at træning er en pligt eller på anden måde noget, som SKAL gøres. For mig er træning et frirum, en personlig pleje og ikke mindst noget, som gør mig glad både indeni og udenpå, hvilket jeg gerne vil give videre til dig.

På baggrund af dette har jeg derfor stor fokus på, at gøre din træning både sjov, krævende og motiverende på én og samme tid, for netop at skabe den bedste oplevelse for dig både før, under og efter træningen.  

Min motivation for at hjælpe dig med at opnå dine mål er derfor enorm stor, hvorfor jeg vil glæde mig til at høre hvordan jeg kan hjælpe dig! 

Så lad os mødes til en uforpligtende samtale - det er allerede et skridt tættere på dit mål! 


Fitness is not a destination, it's a way of life.

Læs mere

Fortæl andre om dine oplevelser med Julie Petersen

Bedøm Julie Petersen

Anmeldelser

Endnu ingen anmeldelser.