4.2 / 5

Baseret på 1 anmeldelser

1

0

0

0

0

Uddannelser

Certificeret træner ved Kropsakademiet Locomotion, The Corset & Movement-X ved Ido Portal Gymnastics Bodies Seminar I London, Stroud & København Kettlebell Level 1 kursus v. Thierry Sanchez Aida Freediving Level 1 v. Jesper Stechmann

Information

Med et anderledes og helhedsorienteret syn på kroppen, bliver der i træningen med mig lagt vægt på at skabe en solid base, hvor kroppen bliver i stand til at bevæge sig frit og uden restriktioner.

Der er fokus på at skabe en balance, uanset om det er imellem styrke og fleksibilitet, over- og underkrop, eller det fysiske og det mentale.

Jeg har gennem flere år specialiseret mig i fysisk bevægelse, herunder: klassisk styrketræning, gymnastik, mobilitet, håndstandsartisteri, styrkeløft, Kettlebells, klatring mm.

Der sværges ikke religiøst til én form for træning og menes derimod at hvis man ønsker en velbalanceret vifte af evner, er det nødvendigt at eksponere sig selv for flere systemer.

Det er vigtigt, at de mennesker som jeg træner og vejleder, får en generel forståelse for træning, bevægelse og programmering. Dette kan med fordel anvendes som en del af en livsstil, fremfor et skemalagt program, der kun er brugbart i træningsperioden.

Læs mere

Fortæl andre om dine oplevelser med Jonas Thylstrup

Bedøm Jonas Thylstrup

Anmeldelser

Mette LacoppidanSkrevet den 19-06-2016
FANTASTISK træner

Jeg havde 5 uger til at blive strammet op, og smide nogle kilo inden mit bryllup. Jonas er SUPER dygtig, tager afsæt i det man kan og øger gradvist niveauet. Han formår altid at variere træningen, og presse en på den gode måde, altid med et smil på læben. Jeg vil VARMT anbefale Jonas, som på ingen tid, gav mig et langt større resultat, end jeg havde håbet på. Havde aldrig troet træning kunne være SÅ fedt. Tusind tak for hjælpen!! Vh. Mette Lacoppidan