4.8 / 5

Baseret på 13 anmeldelser

13

0

0

0

0

Uddannelser

Information

Jeg er uddannet Professionsbachelor i Human Ernæring med speciale i sportsernæring og træningsfysiologi. Herudover en elitetræner uddannelse i styrketræning fra Danmarks trænerskole i Aalborg. 

Jeg var i 6 år Uddannelses- og kvalitetsansvarlig i Health Group, et stort privat firma med speciale i sundhedstjek på arbejdspladser. I den forbindelse har jeg har jeg været med til at lave 3000 sundhedstjek og rådgivet et utal af danske virksomheder om deres sundhedsstrategi.

Med andre ord har jeg været med til at tage pulsen på danskernes sundhed. Disse efaringer er nu byggestenene i min selvstændige tilværelse som personlig træner.

Jeg har derudover omsat min teoretiske viden i konkrete resultater inden for både judo og fitness. Jeg er Mr. Fitness 2004 og er 5-dobbelt Danmarksmester i judo, og har deltaget i adskillige internationale turneringer.

Desuden har jeg holdt foredrag i fitnesscentre og virksomheder om sundhed og træning i flere år, og fungeret som personlig træner siden 2006.

Jeg har vægttrænet i 25 år og går nu ind i 40'erne med en sund og stærk krop :-)

CV -. Uddannelse

2011

Professionshøjskolen Metropol og Implement Consulting Group

    Diplomuddannelse i Den Motiverende Samtale

2002-2006

Professionshøjskolen Metropol

    Professionsbachelor i Human Ernæring

1999-2000

Danmarks Trænerskole Aalborg

    Elitetræneruddannelse i Styrketræning

Idræts CV 

2. plads Mr. Fitness 2002

2. plads Mr. Fitness 2003

1. plads Mr. Fitness 2004

Landsholdskæmper i judo gennem 11 år

5 dobbelt individuelt Danmarksmester i judo 1990-1996

5. plads ved EM i judo 2009

7. plads ved VM i judo 2009

Når min praktiske erfaring, med store sportslige resultater, ses i sammenhæng med min solide faglige baggrund håber jeg, at komme i betragtning som din personlige træner.

Jeg er specialist i vægttab og selvfølgelig styrketræning på alle niveauer.

Læs mere

Fortæl andre om dine oplevelser med Jan Moos

Bedøm Jan Moos

Anmeldelser

Frederik Hagedorn-MøllerSkrevet den 20-04-2017
Enormt engageret, professionel og kompetent træner søges? Her er han!

Jeg startede hos Jan efter at have gået med ønsket om at stille op til konkurrence i en del år. Jeg sprang ud i det og fik kontakt med Jan, og ved den første samtale kunne jeg tydeligt mærke at jeg havde fundet en meget seriøs, stærk kompetent træner og håbet om resultater blev endnu større for mig. Vi gik igang, og undervejs blev jeg overrasket over hvor kompetent han faktisk er, selv om jeg godt vidste baseret på hans profil at han havde en rigtig god kombi af stor faglighed og masser af personlig erfaring med træning og konkurrence. Jeg blev yderligere overrasket over hans evne til at tilpasse kost og træning i en grad så at det passer perfekt til ens hverdag, og de efterfølgende resultater var virkelig heller ikke til at tage fejl af! Jeg står skarpere end nogensinde før, er i bedre form end jeg havde troet muligt og om lidt over en måned skal jeg op til min første konkurrence nogensinde.
Undervejs oplevede jeg også at Jan blev en ven lige så vel som en træner, for hans åbne og imødekommende person gør det også nemt og føle sig set, hørt og veltilpas under de hårde træninger. Er utroligt glad for vores samarbejde, og kunne ikke ønske mig en bedre træner til at hjælpe mig med mine mål.

Frederik Hagedorn-Møller Skrevet den 20-03-2017
All time favourite coach

Jeg startede hos Jan den 01-09 2016, efter at have taget kontakt til ham i starten af august. Jeg var inde til et møde med ham for at fortælle om mine mål med konkurrence, og fik meget hurtigt en fornemmelse af at her var en mega rutineret træner med et super overblik, og en seriøs vifte af erfaringer og kompetencer. Alligevel blev jeg overrasket over hvor kompetent han viste sig at være, og hvor godt hans træning, hans kostplaner og hans coaching virkede. Ikke kun har han styr på det praktiske og sammensætter programmer der er spot on til formålet, hans kostplaner er også tilpasset ens præferencer og livsstil således at motivationen for at følge dem er i top, samtidig med at resultaterne i den grad er til at få øje på og mærke på egen krop. Har aldrig oplevet min træning være så perfekt balanceret til min krop og kropstype, med en fantastisk udvikling af min fysik. Og er ligeledes imponeret over hans evne til at skære igennem alt det crap der florerer af dårlige råd og broscience indenfor bodybuilding/fitness verdenen, og derved tage den skarpeste og mest direkte vej til drømmekroppen - hvad enten det er bodybuilding, fitness, vægttab eller andet. Skal på scenen til new comers 2017, er allerede ved at stå knivskarpt og her to måneder inden min drøm går i opfyldelse føler jeg mig virkelig glad over at jeg tog kontakt til Jan og valgte ham som min personlige træner. Tøv ikke med at kontakte ham, fordi det kan kun gå den rigtige vej derfra.

Frederik Hagedorn-Møller

Rebecca Gadegaard Skrevet den 21-12-2016
Den perfekte træningsmakker

Jeg kontaktede Jan, da jeg var kørt fast i den samme træningsrutine og næsten var stoppet med at træne. Min motivation var lav og jeg havde svært ved \"at komme ud af døren\". Allerede fra mit første møde med Jan, kunne jeg mærke, at han brændte for hans arbejde og var rar, humoristisk og imødekommende. Da jeg ikke er overvægtig men havde et stort ønske om at blive strammet op, startede vi et intensivt forløb, hvor vi mødtes to gange i ugen og trænede sammen. Jan er dygtig til at motiverer, hvilket har resulteret i, at jeg selv er begyndt at træne. Derudover har han en høj faglighed i forbindelse med teknik, hvilket har gjort, at jeg er blevet mere selvsikker i min træningsrutine og har forbedret mine motoriske færdigheder. Sammen med den kostplan Jan har lavet, kan jeg allerede efter 2 mdr. se resultater. Jeg har været meget glad for Jan som træner og kan kun anbefale ham herfra.

Marc WieseSkrevet den 14-10-2016
Perfekt og dygtigt træner

Havde Jan i 2,5 mdr som træner.
Han er en suveræn træner der virkelige kan aflæse ens krop og hvad den kan klare, han formåer også at holde et højt humør, selvom træning er hård til tider.

Da jeg døjer med ryggen var jeg skeptisk om jeg skulle ligge i smerte med ryggen, men har på intet tidspunkt haft smerter i ryggen, så Jan formåer meget og skåne områder man har problemer med selvom træningen er for hele kroppen.

Kan kun anbefale han

Rebecca KristensenSkrevet den 15-06-2016
Vejen til drømmekroppen

Jeg har haft Jan som træner i 8 måneder. Grunden til jeg kontaktede Jan var drømmen om at stille op i bikinifitness 2017. Samtidig en drøm om at se, hvad jeg kan gøre med min krop. Jeg har trænet i 15 år men trængte til en der kunne hjælpe mig helt i mål. Grunden til at valget er faldet på Jan er, at han er sympatisk, ikke fanatisk, hans kostplan passer til min livstil med en travl hverdag og en lille dreng. Træningen er alsidig og passer 100% til mig og mit mål. Jeg har på de 8 måneder vi har samarbejdet faldet 5 % i fedt % og er blevet mere markeret og vigtigst af alt mere tilfreds med min krop. Det der er specielt ved Jan er, at han sætter sig ind i klientens personlighed. Når jeg virkelig kæmper med min utålmodighed over at kroppen ikke ændrer sig over natten, så er han der til at støtte mig og belyse mine fremskridt.
Jan er alsidig og kan hjælpe dig i mål uanset om det er ønsket om en sundere livstil, et konkret vægttab eller noget helt 3.

Camilla MadsenSkrevet den 14-06-2016
Anmeldelse af Jan Moos

Jeg kontaktede Jan Moos i 2014 mhp. at øge min styrke og få et mere tonet look. Allerede ved første møde, fik jeg indtryk af, at Jan i den grad brænder for sit fag. Ligesom han gjorde meget ud af, at vi sammen satte os et realistisk mål, som tog udgangspunkt i min træningserfaring, mine ønsker og det faktum, at jeg havde et liv som enlig mor til 3, der også skulle tages hensyn til. Der gik ikke længe før jeg kunne se resultater, og da Jan samtidig formåede at gøre min kost og træning inspirerende og spændende, var det ikke svært at opretholde gejsten. Vores træninger var altid præget af professionalisme og engagement. Derudover er Jan et yderst behageligt menneske, hvorfor jeg giver ham mine bedste anbefalinger.

HelleSkrevet den 14-06-2016
Fra sofa til Træningsfan

Jeg var dødtræt af mig selv og mit udseende, da jeg valgte at kontakte Jan. Jeg spurgte om han kunne hjælpe en som mig, der havde hængt fast i sofaen og ikke trænet i flere år, samt vejede 10 kilo for meget. Jan svarede at det kunne han godt.
Lige fra første møde med jan, har jeg fået den hjælp, støtte og viden, jeg manglede, for at nå mine mål. Jan hjalp med kostplanlægning, som han tilrette lagde ud fra mine mål og min hverdag. Det var let at følge, og efter 10 uger var jeg 7 kilo lettere.
Træning med jan er sjovt, hårdt og giver resultater. Han er rigtig god til at motiverer en, samt at vise dig hvad du egentlig kan. Han er har en utrolig stor viden om træning, muskler og kroppen. Og i træningen var der også fokus på ens personlige behov. Dette har været essentielt for min vedvarende livsstil ændring.
Jan er meget mere end en personlig træner, han er et varmt og dedikeret menneske, der har overskud og hjerterum til andre mennesker, og som elsker og brænder for sit job.
Jeg kan varmt anbefale jan som personlig træner.

Per SefortSkrevet den 10-04-2016
Vejen Til Vasaløbet

Vi var 2 der skulle løbe Vasaløbet for 1 gang og formålet var såre enkelt at få os bygget op til det. Vi trænede 2 gange om ugen sammen og allerede efter 5-6 uger var fremgangen at spore. Jans viden om opbygning af de muskler vi skulle bruge var stor og hans træning inspirerende så der blev trænet med forskellige øvelser og vægte hver gang. Man kan mærke at han brænder for sit fag og så er han bare en kanon fyr at træne hos. Jans motivation hver gang gav et rigtig godt resultat og Det skal han have stor tak for. Jeg kan varmt anbefale at træne hos ham og jeg håber selv at jeg en dag kan gøre brug af ham igen som inspirator og personlig træner.

Lasse TullbergSkrevet den 05-04-2016
Anmeldelse af Jan Moos

Jeg startede hos Jan med det formål, at få en masse muskler på kroppen, men samtidlig også få min træning tilpasset med rigtige trænings øvelser og et ordenligt kostprogram.
Jeg har været i et 10-ugers forløb hos Jan, og resultaterne kan bestemt ses.
Jan er et meget sympatisk menneske og utrolig god til at vejlede en i ens træning. Han har en god tilgang til hans arbejde og er utrolig behagelig.
Jan har vindermentalitet og tror virkelig på en, hans kostplaner er meget klare og tydelige og hans trænings programmer er virkelig dedikeret tilrettelagt til en.
Jeg kan varmt anbefale Jan som jeres personlig træner ;)

Kim RiisgaardSkrevet den 03-04-2016
Anmeldelse af Jan Moos

Jeg kontaktede Jan mhp. at komme tilbage til fitness/bodybuilding-scenen igen. Det endte med 2 års samarbejde, deltagelse ved DBFF Newcomers 2015, som resulterede i en sølvmedalje - et fantastisk comeback efter 8 års fravær!! Undervejs fulgte jeg trænings- og kostplaner udarbejdet af Jan, som var skræddersyede efter mit behov og ønsker, men var samtidig gode nok til at skubbe mig ud af comfortzonen. Jans tilgang er vidensbaseret, som tager kampen op mod hårdnakkede fitnessmyter, og som uden tvivl kan give gode resultater. Det har uden tvivl været en sand fornøjelse, at arbejde sammen med en træner, der brænder for sit felt og gerne vil skabe de bedst mulige resultater!
Jeg kan varmt anbefale Jan til andre, uanset om man vil på scenen eller bare have gang i et holdbart vægttab. Personligt har jeg selv lært meget af Jan, hvilket jeg er taknemmelig for.
Tak for et kanont samarbejde, og et respektivt venskab!

Michael jensenSkrevet den 01-04-2016
DK's bedste

Jeg startede hos jan med et ønske om at stille op i en fitness konkurrence og må ærlig talt indrømme at jeg ikke kunne ønske mig bedre vejledning. Han er et yderst sympatisk menneske og utrolig kompetent til sit arbejde. Han lytter og tager hensyn til folks behov. Man føler sig ikke som kunde men som god ven han var der altid hvis jeg havde brug for en snak når det spidsede til på diæten. Tak for 2 lærerige år.

Thomas JacobsenSkrevet den 01-04-2016
Anmeldelse af Jan Moos

Jeg stillede op i fitness konkurrence (newcomers) i september 2015 i mit livs bedste form og har haft Jan som Coach/Personlig træner siden marts 2015 og har ham stadig. Jan er utrolig god til at høre på sine klienter samt deres ønsker og gør meget for at tilpasse både træning og kost efter klientens ønsker og behov. En kostplan hos Jan er ikke bare ris, kylling og grønt 7 gange om dagen - Du får lavet en kostplan som langt hen af vejen er tilpasset en alm. kost og det har for mig betydet rigtig meget. Jan er en rigtig varm og venlig person som altid har tid til at høre på sine klienter. Så har du et mål om vægttab, komme i bedre form eller stå på en scene, så tag endelig kontakt til Jan.
Ikke bare en personlig træner, men en ven.

Sebastian PetersenSkrevet den 31-03-2016
Anmeldelse af Jan Moos

Mig og jan havde et mål fra starten om at jeg skulle tabe mig, jeg startede på de 111 kilo i november måned.

I det 10 uger lange forløb nåede jeg at tabe mig 10 kilo, og det på trods af en del julefrokoster og alkohol som høre sig til.

Jeg har gået i fitness nogle år i forvejen, men jan formåede alligevel at lære mig nogle nye øvelser og kende, som jeg stadig benytter i dag.

Jeg kan klart anbefale jan og det er heller ikke sikkert, at det er sidste gang, jeg benytter ham.