4.2 / 5

Baseret på 1 anmeldelser

1

0

0

0

0

Uddannelser

Relevante kurser og uddannelser, fx Certificeret Personlig Træner (Fitness Institute) Certificeret Fitness Instruktør (Fitness Institute) Certificeret Mobilefit Instruktør Marsterclass kursus i bænkpress, squat og dødløft v. Jacob Beermann Vanecoach udannelse til start i August Relevante erfaringer, fx Fitness Instruktør Vægttab Mange års erfaring med styrketræning Kostvejledning

Information

Personlig træning med Jacob er optimeret og fokuseret på netop dit mål samt niveau, og du får optimeret din træning, så du hurtig kommer til at nå dit mål.

Der vil blive taget fat om dine resultater løbende, så der kan fortages eventuelle optimeringer undervejs. God teknik er i højsædet, så du undgår skader på sigt og kommer sikkert i mål. Det er vigtig med en god dialog under træningen, så træningen bliver så effektiv så mulig.

Jacob har specialiseret sig i styrketræning og vægttab, men har i årenes løb været langt omkring Crossfit, Mobilefit osv. Så uanset hvilke ønsker der måtte være til træning eller træningsform, skal Jacob nok finde noget, der passer til netop dig.

Jacob ligger også stor vægt på kostdelen, da det er essentielt for at opnå sit mål. Det er jeres fælles projekt at få dig i mål. Jacob vil være der 100 procent for dig til træningen og motivere og støtte dig gennem hele forløbet.

Så uanset om du vil have forbedret kondition, styrke, vægttab, toning eller ligende, så tag kontakt til Jacob og få en uforpligtende samtale om dine mål.

Læs mere

Fortæl andre om dine oplevelser med Jacob Rosendal

Bedøm Jacob Rosendal

Anmeldelser

Sara H. PilgaardSkrevet den 14-12-2016
Engageret, flink og motiverende træner!

Jacob er en rigtig god træner. Han har virkelig motiveret mig til at nå i mål, og med en personlig tilrettelagt træning var det en super god og positiv oplevelse!
Hver træning bestod af spændende udfordringer, og jeg fik virkelig blod på tanden efterhånden som vi øgede vægtskiverne.
Jeg har fået så meget mere med end jeg troede. Ikke kun vægttab, men også en naturlig ændring i min kost, uden at have fulgt en kostplan, samt en bedre forståelse af min krop og stolthed over, hvad jeg nu kan yde.