4.6 / 5

Baseret på 4 anmeldelser

4

0

0

0

0

Uddannelser

Anatomi og Fysiologi - Fitness dk (Århus) EHFA Fitness Instruktør - Fitness Institute (Århus) EHFA Kostvejleder - Fitness Institute (København) EHFA Personlig Træner - Personligt forløb (Florida, Tampa) Hack your Subconscious - Sach Z. (Århus)

Information

Læs mere

Fortæl andre om dine oplevelser med Isabella Mirza

Bedøm Isabella Mirza

Anmeldelser

Michelle Skrevet den 01-12-2018
Super vejledning

Fantastisk støtte, vejledning og engagement hele vejen igennem.

HenrikSkrevet den 23-10-2018
Nyfunden bodybuilding ambition

Mit forløb bestod af træning 2 gange om ugen i 12 uger og en kostplan. Da jeg startede var jeg kun interesseret i at blive større. Men jeg blev udfordret gang på gang og elsker det! Nu har jeg nået mit mål på +4 kg hovedsageligt af muskelmasse. Forløbet var så spændende at jeg er blevet motiveret til at fortsætte med muskelopbygningen og måske endda sigte efter scenen. Kan klart anbefale et forløb ved Isabella hvis du har et mål du vil nå! :)

NadiaSkrevet den 12-01-2016
Fantastisk motiverende

Det har været en fornøjelse at blive trænet i 12 uger af Isabella. Det har været super hårdt, sjovt og altid dét, jeg så mest frem til i løbet af ugen. Kan kun anbefale hende til andre, hun er fantastisk til at motivere og få en til at yde mere, end man selv tror man kan. Har allerede booket et forløb mere.

Mette MachSkrevet den 12-01-2016
Engageret og imødekommende

Jeg har trænet ved Isabella i 3 måneder ca X 1 om ugen plus det jeg selv ville træne. Hun begyndte med at spørge ind til mål, forventninger, motivation mm. Det gav mig noget at holde fast i indtil jeg selv fik motivation til at træne.

Isabella har formået at vække min lyst til at træne igen og jeg mærker styrken bryde igennem. Jeg kan også se at min krop formes omkring muskler nu.

Jeg kan varmt anbefale Isabella som personlig træner.

Med venlig hilsen Mette.