4.2 / 5

Baseret på 1 anmeldelser

1

0

0

0

0

Uddannelser

• Uddannet fysioterapeut • Speciale inden for muskuloskeletal fysioterapi • Uddannet personlig træner

Information

Uddannet fysioterapeut og personlig træner - www.fhecht.dk

Hos mig kan du booke en brugertilpasset træningstime eller forløb, som tilrettelægges efter dine ønsker og behov.

Jeg tilbyder:

  • Personlig træning / forløb
  • Brugertilpasset trænings- og kostprogram
  • Løbende kontakt over mail / telefon
  • Fysioterapeutisk behandling
  • Hjælp til skader og genoptræning

 

Der findes en overvældende mængde af information om hvordan man skal træne og spise for at få de bedste resultater. Det kan være udfordrende at sortere de ting fra, som der ikke er hold i, og dermed finde frem til hvad der rent faktisk passer bedst til ens mål.

Med min uddannelse inden for fysioterapi og personlig træning kan jeg hjælpe dig med at finde rundt i al den information, så du kommer godt i gang på en hensigtsmæssig måde.

Min viden bunder ikke kun i erfaringer, men hovedsageligt i videnskabelig evidens. Gennem videnskaben kan man undersøge hvad der virker, og hvad der ikke virker, så man derved kan opnå de bedst mulige resultater.

Læs mere

Fortæl andre om dine oplevelser med Frederik Hecht

Bedøm Frederik Hecht

Anmeldelser

EmilieSkrevet den 19-10-2016
Kompetent personlig træner med masser af viden

Jeg har været igennem et utroligt lærerigt og effektivt forløb hos Frederik Hecht

Forløbet har gået på at komme i gang med at træne ordentligt og få bugt på min skulderskade, som jeg har døjet med i mange år. Da Frederik også er fysioterapeut med efteruddannelse inden for det muskuloskeletale område og smertevidenskab, kunne han give mig den perfekte vejledning til både at træne ordentligt, samtidig med at jeg også fik genoptrænet min skulderskade og blive fri for smerter.

Frederik er meget rar og jordnær, og han er utrolig professionel. Det er tydeligt, at han har en masse viden inden for både træning og kroppen. Han går meget op i at udruste en til at kunne fortsætte med sin træning og mål efter endt forløb, og det føler jeg bestemt også, at jeg kan nu.

Jeg kan varmt anbefale Frederik Hecht til alle, som gerne vil i gang med at træne eller gerne vil have hjælp til genoptræning af skader eller smerter.