4.8 / 5

Baseret på 10 anmeldelser

10

0

0

0

0

Oplysninger

kontakt@personalfit.dk
31410185
https://www.facebook.com/personalfit.dk
http://instagram.com/personalfit.dk
http://www.personalfit.dk/

Uddannelser

- uddannet certificeret personlig træner (Internationalt certifikat) - udannet instruktør i bl.a. Crossfit og TRX - uddannet faglære i idræt - uddannet militær fysisk træner - Baggrund i forsvaret, først som sergent og sidenhen som officer

Information

PersonalFit tilbyder personlig træning og kostvejledning, med udgangspunkt i mere end 8 års relevant erfaring.

Konceptet tilbyder simple og intensive pakkeløsninger, som har til hensigt at gøre vejen mod dine mål, så overskuelig og effektiv som overhovedet muligt. Dette er uanset om du har et generelt ønske om omlægning af din livsstil, eller om dine mål er mere konkrete, som f.eks. vægttab, øget muskelmasse, genoptræning eller måske træning frem mod et hårdt fysisk mål.

    

 

Om Mig:

Mit navn er Emil Kristensen, og min virksomhed er bygget op omkring en lang række relevante jobs og uddannelser, relateret til fitnessbranchen. Her kan bl.a. nævnes nedenstående:

- uddannet certificeret personlig træner (Internationalt certifikat)
- udannet instruktør i bl.a. Crossfit og TRX
- uddannet faglære i idræt
- uddannet militær fysisk træner
- Baggrund i forsvaret, først som sergent og sidenhen som officerLæs mere

Fortæl andre om dine oplevelser med Emil Kristensen

Bedøm Emil Kristensen

Anmeldelser

StineSkrevet den 29-01-2017
Den mest effektive og langvarige investering

Har haft Emil som personlig træner med udgangspunkt i at lære at træne med TRX\'en. Forløbet var perfekt syet sammen og Emil er meget fleksibel med hensyn til træningstider, hvilket betyder alt i en travl hverdag. Emil har gjort TRX til en fast rytme i min dagligdag samt lært mig at få kosten til at fungere for mig uden at det føles begrænsende. Jeg kan kun anbefale et forløb med Emil.

Kåre LysdahlSkrevet den 26-01-2017
TRX træning

Det har været et rigtig godt forløb. Emil er meget dedikeret og professionel under de enkelte træninger samt når de enkelte øvelser gennemgås.
Emil har samtidig stor indsigt i hvordan kosten påvirker ens krop både lige i nuet men også på lang sigt
Kan klart anbefale Emil til andre kunder.

Helle RøhlSkrevet den 15-10-2016
Når kun det bedste er godt nok!

Jeg har haft Emil som min personlige træner siden sommeren 2015. Han har lært mig hvordan jeg mest optimalt kan passe på min krop og undgå skader. Han er min bedste investering i fremtiden med henblik på at leve lykkeligt med min krop resten af mit liv. PRØV DET SELV

Annika HaynSkrevet den 12-10-2016
Drøn Dygtig

Jeg har har haft mange personligetrænere igennem årene og først nu kan jeg med hånden på hjertet sige, at jeg har fundet den mest kompetente og dygtigste af dem alle.
Emil er utrolig god til at lytte og fanger hvor mit udgangspunkt er.
Jeg er i gang med Emil´s populære 100 dages forløb fordi jeg gerne vil tabe mig og komme i bedre form. Træningen er fantastisk i Emil´s lækre lokaler, den er hård, nytænkende, sjov og rykker mange af mine mentale grænser, lige præcis som en god træning skal være.
Mit forløb er 100 % skræddersyet til mig.
Han brænder for sit fag og det smitter af på alle hans kunder. Jeg ved at jeg kommer i mål med mit vægttab/min form - og jeg ved at det bliver imens, at jeg er under Emil´s vinger.
De bedste anbefalinger herfra. - Alle burde have en træner som Emil i deres liv.....

Inge PiculellSkrevet den 09-10-2016
Den bedste træning, jeg har fået

Emil Kristensen er meget dygtig til at sammensætte et program, som er beregnet til mig, der var i dårlig kondition, da jeg startede. Han tager hensyn til mine opererede knæ, men forstår også at få mig til at yde mere, end jeg selv tror, jeg kan.
Min muskelkraft er blevet meget bedre, mens jeg har gået hos ham. Min energi er også blevet større.
Jeg kan på det varmeste anbefale Emil som træner.

Dorte MadsenSkrevet den 09-10-2016
Super og effektiv træningsforløb

Jeg har deltaget i 2 af Emils Rawfit Bootcamps med stor succes. Jeg har lært en masse om funktionel træning, som kan udføres hvor som helst og om gode kostvaner, som hjælper en med at holde vægten.
Emil er helt sikkert en inspirerende træner med stor viden inden for sit felt. Han er god til at lære fra sig og sørger hele tiden for, at du føler dig i centrum, når du træner, selv under holdtræning. Giver god feedback, hvis det er rigtigt, det du gør, men også når øvelserne ikke laves ordenligt eller du hopper over, hvor gærdet er lavest:-).

Jeg deltog også i et 10 uger personlig træningsforløb i hans butik, med et super synligt resultat på kroppen, både en reduceret fedtprocent (7%) og markerede muskler de rigtige steder på kroppen.

Jeg kan klart anbefale Emil, som personlig træner og som en super underviser på alle de sjove hold har tilbyder i sin butik.

Sofie AdriansenSkrevet den 27-09-2016
Motiverende, gennemtænkt og sjov træning!

Jeg har snart gennemført et 100-dages forløb hos Emil, og det er nok en af de bedste beslutninger jeg nogensinde har taget.
Har fået en meget bedre forståelse for træning, kost og kroppen alt takket være Emil.
Han lægger utroligt meget tid i sit arbejde, og når man træner med ham, får man en følelse af at man er 1. prioritet til hver en tid.
Emil har en helt utrolig viden inde for sit felt, og han kan uden problem besvare ethvert spørgsmål man nu skulle have.
Jeg som altid har grinet lidt af træning, et aktivt liv og sund kost - kan nu ikke se mig selv vende tilbage til min gamle livsstil!

Træningerne er hårde og sjove - og når man ser resultaterne så er det, det hele værd! :D

Gør dig selv/Jer selv den tjeneste og få et træningsprogram hos Emil! Det er mere end alle pengene værd.

Nick rendbækSkrevet den 26-09-2016
Perfektion

Altid nærværende, effektiv og målrettet træning. Emil tager udgangspunkt i dit behov og skræddersyr et program som passer ned til mindste detalje. Han har styr på alt ift. Kroppen og hvad der underliggende sker og skal til for at opnå resultater. Alle pengene værd

Troels HollænderSkrevet den 19-09-2016
Effektiv og kompetent

Jeg har trænet hos Emil/PersonalFit af flere omgange, i forbindelse med at mine personlige træningsambitioner løbende er steget. Pt. er jeg cirka halvvejs i et skræddersyet 100 dages forløb, hvor jeg endnu engang kan konstatere effektive fremskridt i min fysik såvel som min kondition.

Jeg nyder virkelig at komme hos Emil, fordi jeg ved at den tid jeg bruger hos ham skaber maksimalt træningsudbytte.

Emil er utrolig passioneret omkring hans felt, og det er tydeligt at han ligger mange timer i at tilegne sig den nyeste viden. Han er altid istand til at yde rådgivning og svar på mine spørgsmål, og jeg bliver klogere for hver eneste af vores træningssessioner.

Kort sagt har jeg udelukkende oplevet Emil som en både effektiv og kompetent træner, og jeg kan derfor kun give ham mine varmeste anbefalinger!

Brittany OvergaardSkrevet den 14-09-2016
Professionel og positiv personlig træner!

Jeg har trænet med Emil i lidt over en måned i forbindelse med et 100 dages forløb og jeg er så imponeret over hans positive sind og professionalisme. Jeg glæder mig altid til at komme til træning og det er en fornøjelse at bevæge sig og føle det ekstra overskud det har givet mig.

Man kan mærke at Emil brænder for hans arbejde og går op i at se resultater hos alle dem han træner. Han er ekstremt dygtig, velinformeret og motiverende. Det er en fornøjelse at træne med Emil og jeg kan kun give ham mine bedste anbefalinger.