4.5 / 5

Baseret på 3 anmeldelser

3

0

0

0

0

Uddannelser

Uddannet Fitnessinstruktør fra Fitness Institute Uddannet Personlig Træner fra Fitness Institute

Information

Om dit mål er vægttab, muskelopbygning, forøget overskud i hverdagen eller ny inspiration til din træning, står jeg altid klar til at hjælpe dig!  

Sammen sætter vi os ned og finder frem til en form og struktur som passer lige netop dig

Jeg gør en stor dyd ud af, at have dig med hele vejen. Jeg tror på, at for at opnå og især opretholde de gode resultater - så er det vigtigt at vi får udarbejdet en løsning som først og fremmest matcher dine mål, men samtidig også tager udgangspunkt i DIN hverdag. Vi er alle forskellige, så derfor findes der ikke kun ét facit. Desuden er det vigtigt for mig, at du også gennemgår en læringsproces i forløbet. Vi gennemgår alt fra teknikken i styrketræningen til optimal ernæring, så du får så gode forudsætninger som muligt for at holde dine resultater i fremtiden - hvad enten det er på egen hånd eller ved videre forløb. 

Jeg er først tilfreds når du er tilfreds! 

Jeg tilbyder altid en gratis og uforpligtende samtale. Denne foregår i Vesterbronx Gym på Vesterbrogade, hvor min personlige træning også finder sted. 

Læs mere

Fortæl andre om dine oplevelser med Emil Brøndum

Bedøm Emil Brøndum

Anmeldelser

Louise Hansen Skrevet den 27-09-2016
Mere markeret krop og øget motivation!

Jeg har fået kostplan og træningsprogram med ugentlige, personlige træningstimer.. og hold nu fest! Jeg gik fra ikke at træne til nu at have motivationen til at komme afsted 5-6 gange om ugen. Emil har super styr på teknik og kostsammensætning og han får mine varmeste anbefalinger! En personlig træner er en investering i dig selv - du vil ikke fortryde at have valgt Emil!

Casper Breum Skrevet den 27-09-2016
Bryllupsklar på 4 måneder

Emil har hjulpet mig til at finde motivationen til at fastholde de rutiner i mit vægttabsforløb frem mod mit bryllup. Emil er utrolig god til at presse mig igennem de hårde træninger, som giver resultater, og er en fantastisk sparringspartner når energien eller motivationen er dalende. Jeg føler mig i utroligt trygge hænder hos Emil, som hjalp mig med et vægttab på over 9 kg. og en markant fremgang i styrke og muskelmasse over 4 mdr.

Camilla Skrevet den 27-09-2016
6 ugers forløb over alt forventning

I maj henvendte jeg mig til Emil med et mål om at få en stærkere og mere tonet krop, så jeg kunne blive helt klar til sommerens stranddage. Efter en snak om mine forventninger sammensatte Emil et trænings- og kostprogram til mig. Jeg vil starte med at sige, at forløbet virkelig har været over alt forventning! Inden opstart var mine træningspas blevet for rutinepræget og jeg glemte at presse mig selv. Med Emil stod jeg lige pludselig til ansvar over for en anden person, hvilket helt klart gjorde en forskel for mig - jeg ville jo gerne være bedre til næste gang, vi havde et træningspas sammen. Desuden var det fedt at få noget ny træningsinspiration. At få mere struktur på både træning og kost har også hjulpet mig meget. Det bedste ved kostprogrammet har været, at det ikke har føltes som nogen kur, men mere som en livsstil, hvor balance og prioritering har været vigtige faktorer. Når det så er sagt, så har det selvfølgelig også været 6 hårdere uger! Emil har virkelig forstået at presse mig under vores træningspas sammen, det har været fedt og jeg gjorde det gerne igen.