4.8 / 5

Baseret på 23 anmeldelser

22

1

0

0

0

Oplysninger

nordly@gmail.com
29805887
https://www.facebook.com/fortemfitness.dk/
fortemfitness.dk
fortemfitness.dk

Uddannelser

EREPS-certificeret Personlig Træner v/ Fitness Institute Funktionel træning v/ Instruktørskolen Fitness Instruktør v/ Instruktørskolen

Information

Jeg er personlig træner på fuld tid med et hav af gode resultater i bagagen. Jeg skaber en tryg ramme for dig, hvor du lærer at træne sikkert og effektivt med øvelser, som er tilpasset til netop dig.

Jeg var så uheldig at have en dårlig instruktør som 21-årig, hvilket medførte, at jeg blev midlertidigt lammet fra hoften og ned som følge af en skade i min ryg. Jeg kæmper stadig dagligt med smerterne, men har formået at træne mig op til at kunne leve et normalt og aktivt liv.

Inden jeg uddannede mig til personlig træner, brugte jeg nogle år som træner af en gruppe ældre, hvor jeg især lærte altid at have alternative øvelser klar, da jeg aldrig vidste hvad de havde af skader og skavanker på dagen. Det har jeg senere haft stor gavn af i forhold til at kunne møde dig hvor de er og tilpasse din træning til dit behov. 

Yderligere har jeg undervist børn, unge og voksne i alt fra kampsport, hvor jeg har sort bælte, til snowboarding m.m. gennem snart 20 år, som giver en solid evne til at formidle, og jeg er især kendt (berygtet?) for mine kreative metaforer til at forklare mine budskaber.

Oprindeligt er jeg uddannet med en kandidat fra CBS, hvor jeg fokuserede al min energi på forandring af vaner, implementering af nye rutiner og psykologien bagved. Et andet ord for det samme er "motivation", som er et andet af mine kendetegn. 

Læs mere

Fortæl andre om dine oplevelser med Asbjørn Nordly

Bedøm Asbjørn Nordly

Anmeldelser

Ishra MunirSkrevet den 01-12-2018
Tak til den fantastiske asbjørn

Jeg søgte en personlig træner for at kunne tabe mig. Mit mål var og få bedre kondi og tabe mig.

Jeg vidste ikke at jeg ville få sådan dygtig træner som Asbjørn. Jeg er også glad for at jeg mødt sådan en fantastisk person.

Han hjalp mig ikke kun fysisk men også psykisk og jeg så hvordan min kondi, mine kilo og hvordan min tilgang til verden kun blev bedre.

Jeg føler Asbjørn er en der vækker motivationen i dig og får dig til og holde fast i den og kæmper din kamp med dig. Han bliver din bedste ven og han er ikke en person man nogensinde ville glemme.

Tak for alt det du gjorde for mig Asbjørn jeg vil aldrig glemme dig.

Sara BornhuusSkrevet den 06-12-2017
Endelig noget der virker! :D

Jeg har gennem de sidste 5 år forsøgt mig med diverse slankekure, madplaner og træningsformer inspireret af sociale medier, familie, venner og veninder osv. Min søster har sågar op til flere gange ageret personlig træner med programlægning samt været min fitnesspartner og lige lidt hjalp det i længden.
Det Asbjørn formår er, at give de rigtige værktøjer men vigtigst af alt, så har han ændret hele min opfattelse af og tilgang til, hvordan jeg skal tabe mig. Han bryder tingene HELT ned i små overskuelige og konkrete \"opgaver\", som gør at de mange små succesoplevelser ender ud i en stor succes i stedet for at drukne i selvmedlidenhed og chokoladetrang. Asbjørn er virkelig dygtig til at stille de RIGTIGE spørgsmål, så man selv aktivt ændrer tanke- og vanemønstre. Han er ikke bare en personlig træner eller kostvejleder - han er en ægte og oprigtig coach, som interesserer sig for mennesket bag målet og årsagen til problemet. Jeg har deltaget på en bootcamp hos Asbjørn, hvor jeg især fik oplevet, hvor forskellig tilgang han har til det enkelte individ. Han designer DIN plan tilpasset DIG og DINE skævheder om det så er en fysisk skade, noget psykisk der påvirker, øvelser du hader eller andet.
Jeg er ikke fuldt i mål endnu, men jeg er mere på rette vej end nogen sinde, især mentalt.
Under forløbet hos Asbjørn som indtil videre har varet 8 uger, har jeg tabt 5,5 kg ren fedt!
De fleste personlige trænere vil sikkert kunne hjælpe mig i mål på vægten, men med Asbjørn ved jeg allerede nu, at når jeg kommer i mål så bliver det holdbart resten af livet, pga. de redskaber jeg har fået samt den ændring han har skabt hos mig mentalt.
Asbjørn hjælper dig til, at finde ind til kernen af din motivation og dermed sikre at du når i mål - også på den lange bane.

Line Gry BornhuusSkrevet den 06-12-2017
Yderst kompetent hjælp til smertebehandling vha. genoptræning

Asbjørn har lagt et genoptræningsprogram til scapula (øvre ryg) samt rotator cuff (skulderled) efter jeg i februar\'17 blev påkørt og flere måneder senere fortsat har oplevet smerter efter piskesmæld. Asbjørn er super dygtig til at skabe forståelse for alle de her mærkelige led og muskler vi nu engang består af, og hvorfor de reagere som de gør. Det gør det lettere både at holde tålmodigheden (som ellers er en stor udfordring for mig), men også at skabe kontakt til de helt rigtige områder. Derudover har han også lagt program for det resterende af kroppen, som jeg grundet nakke og ryg heller ikke har kunne træne så tungt som før. Her har Asbjørn i stedet udfordret mig på min udholdenhed og introduceret mig til okklusionstræning/KAATSU, så jeg har endt med nogle ganske pæne resultater taget mine mange begrænsninger i betragtning. Asbjørn er samtidig vanvittig dygtig til at spotte detaljerne, det lille kip i bækkenet, som fx gør en maveøvelse endnu hårdere eller en lille justering, som gør teknikken det mere tæt på perfekt. Jeg har ved hjælp af Asbjørns kostprogram og træningsprogram tabt 5 kg over 3 mdr. uden at være på nogen form for stram diæt. Jeg kan varmt anbefale Asbjørn som personlig træner hvad enten du vil af med nogle kilo, være dygtigere teknisk, savner inspiration eller mangler motivation og glæde i din træning.

Jonas jørgensenSkrevet den 23-11-2017
Super god træning

Det er en super god/hård træning.
Han træner mere i dybden end nogle af de andre trænere har gjort! Jeg kan kun give 5 ud af 5. Jeg vil råde jer til at bruge ham til genoptræning eller hvis skal blive mere muskuløs.

AnneSkrevet den 16-11-2017
Blev sparket fra hjørne til den rette vej

Med Asbjørn fik jeg den hele rejse med træning. Med ømme knæ og lidt langt til fodboldbanerne, fik jeg en masse øvelser og mentalt peptalks til at komme tilbage til banen.

I et godt samarbejde, var fokus at jeg kunne selv-træne der hjemme med mine fodboldskavanker.

I dag træner jeg derhjemme, men med alle fifs og Asbjørns løftede pegefinger på mine dårlige vaner frisk i erindringerne.

AnneSkrevet den 16-10-2017
Jeg fik det mentale med i min træning

Asbjørn har hjulpet mig med at rykke mig både mentalt og fysisk. Jeg har lært en masse kreative teknikker til min træning.

Jeg har også skulle lære at acceptere mig selv og ikke mindst mit spejlbillede, og her har Asbjørn været en super god hjælp.

Han er god til at sætte de negative tanker i perspektiv og har givet nogle super råd. Som i dette tilfælde har været løsningen hos mig hele vejen igennem. Nemlig at få det mentale med hele vejen.

Jeg har skulle lære at reklekteret over mine vaner, mine tanker og det at holde motivationen oppe - selv på de dårlige dage.

Jeg er nu 100 % med når jeg træner, og har endda fundet min egen træningsform. Jeg tror mega meget på mig selv, og er så stolt af den proces der har været før, under og efter. Alt dette ville jeg ikke have fundet frem til uden Asbjørns hjælp.

Kan kun give de varmeste anbefalinger!

SimoneSkrevet den 10-10-2017
Sjovt og inspirerende træningsforløb

Jeg har sammen med en veninde været i et fire måneders træningsforløb hos Asbjørn. Min målsætning var at komme i gang med regelmæssig træning efter en længere periode uden træning. Derudover ville jeg gerne lære konkrete øvelser, der kan udføres hjemme uden at være for tidskrævende.
Det har været et rigtig godt forløb, hvor træningen har været sjov og udfordrende! Asbjørn har vist os simple øvelser, det virker og har været en inspirerende træner. Jeg har fået motivationen til at træne tilbage og har også lært mere om hvordan træning og kost påvirker kroppen. Det har været et meget tilfredsstillende forløb og jeg kan varmt anbefale Asbjørn som personlig træner!

RikkeSkrevet den 08-10-2017
Super fedt træningsforløb hos Asbjørn

Vi har været to veninder sammen i et forløb hos Asbjørn. Og det har været så godt!
Vi arbejder begge på kontor, og vores mål med forløbet var at komme i gang, få noget inspiration til øvelser og få motivationen tilbage. Asbjørn har været super god til at få alle delene til at ske. Vi har virkelig været i gang, og efter en time hos Asbjørn er man godt træt i alle muskler. Vi har lært virkelig meget om, hvordan vi skal lave øvelserne, og hvilke muskelgrupper der trænes ved de enkelte øvelser. Asbjørn er virkelig god til at forklare og fortælle, og samtidig hepper han, så man lige kan klemme de sidste 5 % energi ud.
Alt i alt et super godt forløb. Asbjørn kan helt klart anbefales - han er sød, sjov og super dygtig!

Kathrin JensenSkrevet den 21-05-2017
Verdens bedste træner!

Jeg har trænet med Asbjørn i knap 3 måneder og har aldrig oplevet at rykke mig så meget på så kort tid både fysisk og psykisk.

Asbjørn er ikke blot en unik træner der virkelig brænder for det han laver og tager sig rigtig godt af sine klienter, men også et fantastisk menneske med en skøn personlighed. Han er en træner der fra start af opbygger fra et personligt bånd til en og formår at sætte sig ind i den proces man gennemgår. Han er en træner der lytter til dig og er i stand til at sætte ord på de fysiske og følelsesmæssige aspekter der opstår undervejs i processen. Det er altid muligt at få fat i Asbjørn og han giver virkelig meget af sig selv for at hjælpe dig til at nå dine mål.

Træningen med Asbjørn er udfordrende, men samtidig med plads til at have det sjovt. Han formår at skubbe ens grænser og vise dig at du kan meget mere end du selv tror. Jeg glæder mig altid til at træne med Asbjørn.

Kæmpe anbefaling herfra! Han er verdens bedste træner som vil gøre drømme til virkelighed og få dig derhen hvor du ønsker at være i dit liv.

Desirée Skrevet den 02-05-2017
Kompetent træninger med en fantastisk personlighed

Har trænet hos Asbjørn igennem det sidste års tid, og kan kun give mine varmest anbefalinger.
Asbjørn er en kompetent og garvet træner, men en fantastisk personlighed, som gør dig tryg samt komfortabel med dig selv og i øvelserne, samtidig med at han får dig til at arbejde dit bedste for at opnå de bedste resultater.

Jonas L.N.Skrevet den 20-04-2017
Dedikeret træner. Med plads til sjov

Jeg har trænet med Asbjørn gennem de seneste par år (med enkelte pauser grundet arbejdstravlhed hos mig). Mit mål med træningen er muskeltilvækst, forbedret holdning (jeg har en del stillesiddende arbejde), forebyggelse af skader og af rygproblemer (jeg er 43 år) og en større bevidsthed omkring kost. Jeg kunne ikke ønske mig nogen bedre træner. Jeg oplever Asbjørn som seriøs, dedikeret og opmærksom på mig som klient - min dagsform, humør, overskud eller manglende ditto, og han er i det hele taget god til at tilrettelægge træningen efter mine ønsker og mål. Han er god til at motivere på den rigtige måde, og træningsforløbet har i det hele taget været en rigtig god øvelse i at overvinde mig selv, skubbe mine grænser og udholdenhed og givet mig en forståelse af, hvordan vi mennesker fungerer, når vi bliver presset. Jeg træner i gennemsnit to gange om ugen med Asbjørn, og jeg glæder mig hver gang. Træningen giver et psykisk og fysisk velbehag, som er det hele værd.

DitteSkrevet den 10-02-2017
Helt ny livsstil efter det her forløb!

Jeg har for nyligt afsluttet mit 10-ugers forløb hos Asbjørn, og min holdning til kost og træning vil for altid være forandret. Lige fra første opringning til sidste træning, har Asbjørn formået at få mig til at føle mig afslappet og godt tilpas omkring det her forløb. Nøgleordet i det forløb jeg er i gang med er balance. Asbjørn har hjulpet mig til at finde balance i hverdagen, både hvad angår kost og træning. Jeg har som så mange andre kvinder et anstrengt forhold til mit spejlbillede, og besluttede derfor at gøre noget ved det, og vidste jeg ikke var i stand til at skabe de resultater jeg ville selv. Så jeg søgte hjælp, og her mødte jeg Asbjørn. Asbjørn er en enormt motiverende træner, der forstår at sætte sig ind i lige præcis den proces du gennemgår, og sørger for at træningen og kosten bliver tilpasset til din hverdag. Han er god til at lytte og formår at sætte ord på både de fysiske, såvel som de følelsesmæssige aspekter der opstår under forløbet. Træning med Asbjørn er meget personligt og foregår altid med et smil. Jeg går altid fra træningen i højt humør og super motiveret. At træne med Asbjørn har været en fornøjelse og derfor har jeg også valgt at køre opfølgningsforløb hver 4-6 uge. De varmeste anbefalinger herfra!

MariaSkrevet den 25-01-2017
Super træner

Jeg har fået en masse ud af min træning med Asbjørn, som er meget professionel, og samtidig har der altid været god stemning under træningerne - det har været sjovt, men hårdt.
Opskrifterne fra Sine var lækre og samtidig nemme at lave.

Julie & NicklasSkrevet den 10-01-2017
Kompetent træner og et dejligt menneske!

Vi startede i september hos Asbjørn og Sine. Det gik stærkt med at komme i gang - kostplanerne fra Sine var gennemarbejdede ud fra vores egne behov, og der var flere af dem, så man selv kunne vælge hvilken en man ville følge på en given dag. Alt i alt super!

Træningen med Asbjørn har været over al forventning! Vi havde nok lidt et billede af hvordan en personlig træner agerer og er som menneske, men disse \'fordomme\' fik Asbjørn modbevist allerede til vores opstartsmøde.
Asbjørn er først og fremmest en virkelig kompetent træner. Han ved virkelig hvad han taler om, når det kommer til træning, og han ved præcis hvad der skal til for at man når sine mål, uanset om du skal tabe dig 5, 10, 20 eller 40 kilo!
Vigtigst af alt er han en virkelig god menneskekender - han er eminent til at aflæse sine klienter, og presse dem, skubbe grænser og udfordre mentaliteten, som ofte gerne vil stoppe før kroppen. På det punkt er han simpelthen den bedste vi nogensinde har trænet med - det er bestemt ikke en evne alle trænere besidder, for folk motiveres på mange forskellige måder og dem formår Asbjørn at opfange.

Både individuelt- og som par vil vi hellere end gerne anbefale Asbjørn som træner.

Charlotte Cederkof JessenSkrevet den 22-11-2016
Kæmpe anbefaling herfra

At træne med Asbjørn er sjovt, hårdt, krævende og virkeligt fedt!

Jeg gik ind i det her forløb helt grøn, nybegynder agtig og med en masse usikkerhed omkring træning og hele den verden, men Asbjørns tilgang til det, måde at lære fra sig og vejlede, har virkelig ændret på det.

Jeg havde ikke i min vildeste fantasi regnet med, at det ville gå så godt, som det har gjort indtil nu og at jeg ville have det så fedt med det. Er stadig ikke færdig og har masser at lære endnu, men er ikke i tvivl om at det nok skal komme med Asbjørns hjælp.

Han er meget engageret i én, i ens fremskridt, frustrationer og alle de der ting indimellem, der kommer med sådan et forløb. Det er ikke kun det fysiske han har fokus på, det er ligeså meget at man har hovedet med i alt det man gør. Hvilket gør man absolut føler sig i trygge hænder.

Han er god til at skabe motivation og presse én længere end man troede man havde lyst til, når der er brug for det og er oprigtig interesseret i, at man får masser succesoplevelser ud af det. Hvilket man helt sikkert får.

Udover det, er han også et enormt sympatisk og dejligt menneske og rigtig rar at være sammen med.

Jeg synes bare alle burde vælge ham som træner. :)

Louize Slaney MaistedSkrevet den 08-08-2016
I trygge hænder

Som så mange andre kvinder har jeg aldrig brudt mig om mit eget spejlbillede. Dette handler dels om, at kropsidealerne for kvinder har ændret sig, men også at jeg aldrig har nået det mål for mig selv og min krop, som jeg gerne ville. Rettere sagt, har jeg nok aldrig formået at sætte et realistisk og opnåeligt mål for mig selv.

I dag kan man læse sig frem til mange ting på nettet og få hjælp via træning-apps, kosttips m.v., men det har aldrig været tilstrækkelig hjælp for mig. I en alder af 23 besluttede jeg mig derfor for at gøre noget ved det, i stedet for at gå og brokke mig. Hvis jeg ikke kunne acceptere hvad jeg så i spejlet, måtte jeg jo søge professionel hjælp og det var her jeg mødte Asbjørn.

Asbjørn er en fantastisk træner, men også en fantastisk person. Han er god til at lytte og sætte ord på de fysiske såvel som de følelsesmæssige aspekter, der følger én under et træningsforløb. Jeg er nået langt, men jeg er stadig ikke nået i mål. Under mit forløb med Asbjørn har jeg nemlig fundet ud af, at den bedste måde at opnå resultater på, er ved at være tålmodig og ikke forhaste forløbet. Kroppen samarbejder bedst, hvis den kan følge med og herunder ikke skal lide under et pludseligt pres den ikke før har været vandt til. Selvom jeg ikke er i mål endnu, er jeg nået langt og med Asbjørn til at guide mig, er jeg ikke i tvivl om, at jeg når mit mål. Asbjørn er rigtig god til at få én til at føle sig tryg og i sikre hænder. Derudover er der altid plads til humor, hvilket er med til at gøre træningen lidt sjovere. Gør dig selv en stor tjeneste og vælg Asbjørn som din personlige træner!

Jesper AnkarfeldtSkrevet den 18-07-2016
Lytter til dig og guider dig i retning af dine ønsker

Det er et år siden jeg afsluttet mit trænings forløb med Asbjørn. De 4 måneder med Asbjørn har været ret livsændrende for mig.
Første gang jeg satte foden i et fitness center var da jeg startede mit forløb med Asbjørn som personlig træner, og dengang føltes det meget fremmed at gå ind i et fitness center.
Idag træner jeg et par gange ugentligt og føler mig på ingen måde mærkelig tilpas. Jeg ved nemlig hvad jeg træner for! Meget af dette skyldes Asbjørns tilgang til dig som kunde og person. Han lytter til dig, hvad dine mål er og hvad dine behov er. Men endnu vigtigere så lærer han dig også at lytte til din egen krop samt at finde ud af hvad dine mål er, og det mener jeg er en af grundstenende i "Personlig" træning!!
Mine mål ændre sig en gang i mellem, men idag når jeg træner uden Asbjørn føler jeg mig altid godt klædt på til at gå efter nye mål, prøve kræfter med nye maskiner eller øvelser...
Jeg vil til enhver tid anbefale Asbjørn som træner!

MathildeSkrevet den 07-07-2016
Et rart menneske at arbejde med

Asbjørn er ikke den eneste eller første træner jeg har mødt, men han er langt den bedste, han har et brændende ønske om at få tingene til at fungere for individet og han bringer altid sit dejlige humør med sig på arbejde

Tina OksenSkrevet den 06-07-2016
Yderst kompetent træner og coach

Asbjørn er en enormt kompetent træner på specialist niveau og har en meget imødekommende og varm personlighed. Han er dog ikke "blot" din træner men også din coach. Han ser dig som den du er og for det du er, lytter til dine behov og løfter dig i samarbejde med dig selv op til et højere niveau fysisk så vel som mentalt. Jeg kunne ikke forestille mig at benytte mig af andre trænere/coach end Asbjørn! Jeg vil derfor altid anbefale Asbjørn til enhver, som har interesse i at udvikle sig i målet om at se resultater her og nu men også på sigt.

Monica Havskov NielsenSkrevet den 04-04-2016
Asbjørn har ændret min livsstil med en personlig, engageret og motiverende tilgang til kost og træning!

Jeg har netop afsluttet mit 3 måneders trænings- og kostforløb hos Asbjørn. Lige fra telefonsamtale og møde har jeg følt mig super godt tilpas hos Asbjørn, da han forstår mig, mine ønsker og mål. Han har hjulpet mig med at genfinde glæden ved træning (som var forsvundet i en travl hverdag), så jeg nu ser frem til hver eneste træning! Han har presset mig og lært mig at jeg kan langt mere end jeg selv tror. Han har samtidig lært mig at træne RIGTIGT, hvilket vil sige fokus på styrketræning og være sikker på at øvelserne udføres korrekt, som har været utroligt vigtigt for mig pga. tidligere skader i knæ samt en svag lænd/core. Alt dette har vi sammen fået styrket, hvilket vil sige at jeg har taget på i muskelmasse og blevet langt stærkere, samtidig med at jeg har smidt 6,2 kg rent fedt og gået ned i fedtprocent.
Dette er selvfølgelig også et resultat af sund kost. Kosten har været hård, men Asbjørn og jeg har i fællesskab fundet frem til en kostplan som fungerer for lige præcis MIG, så det er til at overholde. Dog har den ikke været for stram – der har stadig været plads til en skiferie og et par byture/sociale arrangementer undervejs, hvor vi så har snakket om, hvordan man stadig kan være sund, når man er ’ude’. Det har været rigtig godt at lære dette undervejs, fremfor at stå med det helt selv efter forløbet, hvor det måske ville have været svære at overholde. At kosten ikke har været alt for stram gør, at jeg nu føler mig klædt på til selv at styre det og stadig holde ved!
Både træning og sund kost er nu blevet en naturlig del af min hverdag – en ny livsstil, da vi har fundet frem til mit ’hvorfor gør jeg det her’, så jeg kan opretholde motivationen. Jeg har fået det det MEGET bedre såvel psykisk som fysisk; Noget så simpelt som ikke at være oppustet pga. dårlig mad, at sove bedre, have mere energi og generelt føle sig bedre tilpas er nogle af de hele basale ting, som virkelig gavner mig meget i min hverdag. Derudover styrker det selvfølgelig ens selvtillid at have tabt sig og kunne se at ens krop ligeså stille begynder at blive mere tonet og stærkere.

Så hvis du vil have en træner som forstår og lytter til lige præcis DIG, samtidig med at han kan presse dig og motivere dig til at nå dine mål, så skal du helt klart vælge et forløb hos Asbjørn! Derudover er træningstimerne med ham altid med god energi og et højt og smittende humør i et center, hvor mange andre også får personlig træning, så du aldrig føler dig alene! :0)

Jeg er SÅ glad for at jeg valgte et forløb ved Asbjørn, hvorfor jeg også har valgt at blive ved med at have opfølgning hos ham hver 6. Uge, da det klart er noget af det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv!

De STØRSTE anbefalinger til Asbjørn!

Monica MikkelsenSkrevet den 08-01-2016
Personlig og dedikeret er nøgleordet

Mit forløb med Asbjørn har været anderledes, da jeg kun havde én måned hos ham med personlig træning og kostplans-forløb.
Vi begyndte et vægttabs-forløb i december måned, den vanskeligste, og vidste ikke helt hvad jeg skulle forvente. Det endte dog med, at jeg tabte 4 kg RENT fedt og tog en del muskelmasse på. Det ville jeg mildest talt ikke kunne have gjort uden Asbjørns hjælp! Han sørgede for, at der fra start af blev opbygget et personligt bånd mellem ham og jeg. Han viste dedikation og respekterende hvordan man havde det. Han var altid tilgængelig og vil kun mig det bedste, både i forbindelse med kostplanen der bliver tilpasset dine behov men også din træning. Hvis jeg f.eks. kunne mærke, at det gjorde ondt og en gammel skade begyndte at kunne mærkes, skulle jeg straks stoppe - så fandt vi på noget andet. Asbjørn er god til at føle dig tryg og komfortabel i de omgivelser der er i centeret. Han motiverer én samtidig med, at han er din ven forløbet igennem.
Jeg har haft 2 andre personlige trænere og har aldrig rykket mig så langt, på så kort tid og nydt det på samme tid. Det plejer at være en sur pligt - men ikke her. Her fandt vi ind til min kerne og hvordan vi kunne bearbejdede det.
Jeg vil kun give mine varmeste anbefalinger til Asbjørn.
Han er det værd.

Highfive og det varmeste hilsner
Monica

SigneSkrevet den 14-09-2015
Jeg giver hermed mine bedste anbefalinger til Asbjørn

Jeg er nu ved at være færdig med mit forløb hos Asbjørn og jeg kan kun sige at jeg er yderst tilfreds!

Mit fokus har været at komme i gang med at træne igen efter en længere sygdomsperiode, få en sund tilgang til træning, blive tryg ved styrketræning, teknik og selvfølgelig blive stærkere,. For mig var det vigtigt det ikke blev udseende, vægt osv som blev mål i sig selv, men derimod et mål om at have det godt, sjovt og trygt med styrketræning, og udvikling i teknik og styrke, der er Asbjørn super god!

Asbjørn er utrolig behaglig og rar at træne med. Han hviler i sig selv og har en rolig og afslappet facon. Lige fra første telefon samtale følte jeg mig tryg, og alting blev forklaret og fortalt så jeg vidste hvad hans tilgang var.

Gennem mit forløb har jeg rykket mig enormt meget. I starten troede jeg mest eg ”bare” ville blive stærkere og få styr på teknikken og metoder. Men den største og bedste ændring er faktisk det psykiske. Asbjørn har en eminent evne til at få fyldt masser af succesoplevelser og selvtillid på én, så man tror mere på sig selv og derved får mere selvværd som man kan bruge i alle aspekter af livet.

Der er ikke kun fokus på at få udført øvelsen korrekt, hvilket Asbjørn går meget op i for at undgå skader, men også hvordan det føles i kroppen, muskler og sindet.
Asbjørn er ikke én som råber en igennem øvelser og militær disciplin men man bliver heppet på, rost, og opmuntret til at give sig fuldt ud! Så træningen er bestemt hård ug udfordrende!

Asbjørn er en meget empatisk og forstående træner med godt humør og gode grin undervejs ! Jeg er blevet stærkere i høj grad fysisk såvel som psykisk og føler mig godt klædt på til at gå videre på egen hånd. Men mon ikke jeg nupper en træning med Asbjørn i ny og næ?

Jeg giver hermed mine bedste anbefalinger til Asbjørn.

Christen JohansenSkrevet den 25-08-2015
Jeg kan varmt anbefale Asbjørn som personlig træner

Jeg kan varmt anbefale Asbjørn som personlig træner. Asbjørn er meget professionel, og forstår virkelig at være mere end en træner. For mig, er Asbjørn en ideel sparringspartner i mit træningsforløb, og i forhold til mit ønske om varigt vægttab. Han motiverer, støtter, og er altid klar på solid faglig sparring og indsigt, når det er nødvendigt. Han er meget engageret, og man ved at han altid brænder for sine kunder.

Du kan roligt tage Asbjørn i hånden, såfremt du har brug for en partner, som støtter, motiverer, og sikrer sig, at du når dine mål. Med lige dele faglig kompetence og menneskelig empati, vil han arbejde lige så hårdt som dig, for at du opnår dine mål.