Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Opnå en sund og aktiv livsstil med en personlig træner

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din sunde og aktive livsstil. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4313 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Et forløb med en personlig træner med fokus på sundhed og livsstil er for dig som ønsker at få bedre vaner, blive sundere samt få en mere aktiv hverdag med mere overskud. Der skal ikke nødvendigvis meget til, før du oplever at du får mere overskud, og at du bliver sundere – men det kræver ofte en motivator som kan hjælpe dig på vej.

Med en personlig træner med speciale i at designe forløb med fokus på sundhed og livsstil, er du sikret din vej mod en bedre og sundere hverdag!

Få en bedre livsstil og gode vaner

Livsstil omhandler din måde at leve dit liv på, herunder hvordan du spiser, hvor ofte du bevæger dig samt dine vaner. En bedre livsstil handler derfor om at ændre disse ting til det bedre, så du bliver sundere og mere tilfreds med din hverdag og dig selv. At ændre ens livsstil kan dog være en udfordring, særlig hvis man skal ændre og forbedre flere punkter, hvorfor professionel hjælp virkelig kan hjælpe en på vej.

En personlig træner med erfaring i sundhed og livsstilsændringer kan hjælpe dig med at rette op på din livsstil, samt sørge for at du får bedre vaner og får rørt dig. Veltilrettelagt personlig træning er noget som har en stor effekt – og det gælder for alle!

Bliv sundere med en personlig træner

Sundhed er et stort ord, som kan være besværligt at definere – for hvad er sundhed?

Der er mange parametre man bør kigge på, og det er forskelligt fra person til person, hvad der er brug for. Sundhed kan både være fysisk og psykisk velvære, og vejen hertil går oftest igennem vaneændring, kostomlægning og øget motion. Vaneændring er ligeledes et vigtigt punkt når det kommer til at opnå et vægttab, særligt hvis vægttabet skal være varigt.

Da vi hver især er i forskellige situationer og har forskellige livsstile, så er det vigtigt med et forløb, som er tilrettelagt til lige netop dig og dine behov. Hvis du ønsker at være sundere, er det vigtigt at få afklaret hvad du har brug for at ændre, samt få hjælp til at virkeliggøre disse ændringer – hvilket en dygtig personlig træner kan hjælpe dig med.

Træning behøver ikke tage al din tid

Fysisk træning er en sikker vej til en øget sundhed – både fysisk og psykisk. Mange føler dog ikke at de har tid til at få rørt sig, hvilket er ærgerligt, da det ikke nødvendigvis behøver tage lang tid for at opnå gode resultater.

Med den rigtige struktur og planlægning, kan du sagtens få bevæget dig tilstrækkeligt, selvom du har en travl hverdag. At dyrke motion behøver ikke tage meget tid, og du kan sagtens opnå gode resultater, selvom du ikke har meget tid.

Oplev overskud i din hverdag

Når du er kommet igang med et velstruktureret og planlagt forløb, vil du mærke at du får mere overskud i din hverdag. God træning, vaneændring og kostvejledning hjælper dig til at få det bedre med dig selv, være mere positiv samt mere energisk i din hverdag.

Du vil hurtigt mærke, hvor stor en forskel bedre vaner og en ændret livsstil kan gøre for dig. Få din personlige træner nu – og oplev øget overskud i din hverdag!

Få mental velvære med personlig træning

Er du stresset, har for mange negative tanker, eller er du utilfreds med dig selv? Hvis det er tilfældet, så har du måske heller ikke overskuddet til at sætte dig ind i korrekt træning og kost, samt energi til at ændre dine vaner og livsstil.

Det er let bare at lade det hele stå til – og acceptere ens nuværende situtation. Men gør du det, så accepterer du også, at du aldrig kommer nogen steder. En personlig træner med forstand på vane og livsstilsændring kan hjælpe dig med at opnå mental velvære, og hjælpe dig til en sundere og bedre hverdag.

Slip for al besværet med at planlægge det hele selv, og få dig en personlig træner som gør det for dig – så sikrer du dig samtidig, at alt bliver gjort korrekt!

Vær et forbillede for andre

Kom igang og gør noget med dit liv – så vil dine børn, venner og familie se på dig med andre øjne. Hvis du ønsker at være et forbillede, og en andre kan lade sig inspirere af, så giv dem noget at se op til.

Gør du som du altid har gjort, og fortsætter et liv uden motion, dårlige vaner og ringe kost – så påvirker du kun andre negativt. En personlig træner med erfaring med sundhed og livsstilsændringer, kan hjælpe dig med at rette op på dette, så du i stedet bliver et forbillede for andre!

Bliv motiveret og inspireret

En personlig træner giver dig det spark bagi, som du har brug for, for at komme godt i gang med at træne. Den personlige træner kan hjælpe dig med at bevare motivationen, og samtidig inspirere dig til at leve en sundere og mere aktiv livsstil.

Hvis ikke du kan komme igang selv, eller ikke har nogen succes med at ændre din livsstil på egen vis – så er en personlig træner et sikkert valg for dig!