Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med en Personlig Træner til Styrketræning

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din styrketræning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4146 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Formålet med styrketræning er ret beset at blive stærkere. En øget styrke har en lang række af fordele, og et forløb med styrketræning kan være tilpasset mange forskellige målsætninger. Hvad end du ønsker mere overskud i din hverdag, øge dine topløft eller helt simpelt at blive stærkere, så kan et tilpasset styrketrænings forløb hjælpe dig med at nå dit mål.

En personlig træner med ekspertise i styrketræning, har stor erfaring med at øge personers styrkeniveau, og kan også hjælpe dig med at nå dine mål.

Bliv stærkere med en træner med speciale i styrketræning

Styrketræning handler først og fremmest om at blive stærkere – og målet kan sagtens være lige netop dette. Selvom rigtig mange træner for at opnå et specifikt mål, så er det helt legalt at træne for helt simpelt at blive stærkere, og kunne løfte mere.

En øget styrke fører ikke kun til, at du kan løfte tungere vægte i træningscenteret, men at mange forhindringer i hverdagen bliver lettere og langt mere overkommelige. Når du forbedrer din styrke, vil du mærke det som en klar fordel på mange områder – og ikke bare i træningscenteret.

Måske har du styrketrænet tidligere, vil gerne igang, eller måske styrketræner du nu men har svært ved at opnå fremgang. Det kan også være, at du rigtig gerne vil lære korrekt teknik i de vigtige basisøvelser. Lige gyldigt hvilken situation du befinder dig i, så kan en personlig træner med ekspertise indenfor styrketræning hjælpe dig. En personlig træner hjælper dig ved at strukturere og planlægge din træning korrekt, så du sikrer dig fremgang og når dit mål om at blive stærkere.

Få struktur i din styrketræning med en træner

Et af de absolut vigtigste punkter når det kommer til at blive stærkere, er at træne struktureret og korrekt. Det er let for de fleste at tage ned i træningscenteret og løfte nogle vægte eller hive i nogle maskiner, men derimod oplever rigtig mange, at det kan være svært rent faktisk at opnå fremgang.

Uden korrekt struktur over ens træning og forkert øvelsesvalg, så ender det oftest med at resultater udebliver – og du dermed spilder din tid. En personlig træner sørger for at strukturere dit forløb og tildele dig træningsprogrammer med de rette øvelser og intensitet – og som er tilpasset dine forudsætninger og behov. Endvidere hjælper en personlig træner med at rette din teknik i eksempelvis øvelser med frie vægte samt motivere dig, så du får det optimale ud af din træning.

En personlig træner til styrketræning er vejen til resultater

Hvis du har nogle helt specifikke mål du gerne vil opnå, som eksempelvis at kunne lave en kropshævning eller bænkpresse et bestemt antal kg, så kan en personlig træner hjælpe dig med at opnå dette. Styrketræning er ligeledes en effektiv vej til at opnå større muskler, omend bodybuilding træning er mere specialiseret i forhold til netop dette.

Det er vigtigt at have gode mål når man træner, og det er særligt motiverende at mærke, at man kommer dem nærmere!

En personlig træner kan hjælpe dig med at nå dine mål ved at rette din teknik samt lave træningsprogrammer med korrekt progression og fornuftigt øvelsesvalg, så du opnår dine målsætninger.

Styrketræning forebygger skader

Du skal ikke være bange for at styrketræne, hvis du enten har nogle skavanker, eller frygter at få skader. Tværtimod. Korrekt planlagt styrketræning vil kun hjælpe dig med at forebygge skader ved at styrke knogler, ligamenter og muskler.

Skader som følge af styrketræning, kommer udelukkende af forkert udført træning, herunder ringe planlægning og øvelsesteknik. Korrekt planlagt træning vil udelukkende have en positiv effekt, og medvirke til at du undgår skader, så du ikke ender med at skulle bruge tid på genoptræning.

Har du nogle skavanker, så kan en kompetent personlig træner sørge for at forbedre, eller helt undgå at berøre disse områder hvis nødvendigt.

Få mere overskud i hverdagen med styrketræning

Hvis du har et fysisk krævende arbejde, eller en hård hverdag, så kan en øget styrke hjælpe dig til bedre at håndtere disse udfordringer. Rigtig mange oplever mangel på overskud i deres hverdag, og flere oplever at de bliver fysisk udmattede i løbet af dagen. En øget styrke kan hjælpe dig med at undgå disse problemer, ved at give dig et større styrkeoverskud – så du har energi til udfordringerne i din hverdag.

Samtidig kan et forløb med en personlig træner fungere som en sjov og anderledes pause fra en ellers krævende hverdag.

Styrketræning er for alle – også kvinder

Styrketræning afskrækker mange, hvilket er helt uberettiget. Styrketræning er for alle – både unge og ældre; og styrketræning er bestemt også for kvinder. Mange har fejlagtigt den overbevisning at styrketræning kun er for mænd, og at unge tager skade af det – og kvinder hurtigt bliver for ”muskuløse”. Virkeligheden er dog en helt anden. Styrketræning er sundt for unge, og kvinder kommer ikke til at ligne store muskelbundter – men får derimod pæne former og en god kropsholdning af at styrketræne, som man ser det i fitness branchen.

Et forløb kan tilpasses til alle aldre og formål, hvorfor det er ligegyldigt hvem du er, så længe du har et ønske om at træne og blive stærkere!

Styrketræning kan tilpasses mange formål

Et styrketræningsforløb kan tilpasses uendelig mange formål, og er derfor ikke kun for den konkurrerende atlet eller personen som ønsker at løfte mere. Hvis du gerne vil røre dig, lære korrekt teknik eller måske prøve noget helt andet end du hidtil har lavet, så kan et forløb med en personlig træner være lige noget for dig.

En træner med fokus på fornuftig styrketræning kan lære dig om styrketræningsprogrammer og lave et program, som passer perfekt til dine behov. Endnu vigtigere så sørger din træner for, at du får udført din træning til punkt og prikke, løfter korrekt og at du er topmotiveret til at præstere dit bedste. Det udmunder i gode resultater – og en god start på din styrketræning!