Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Bliv bedre til styrkeløft og Kom i Dit Livs Form Med en Personlig Træner

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med styrkeløft. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4313 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Rigtig mange ved hvad squat, bænkpres og dødløft er, men det er ikk for alle, at ordet styrkeløft giver mening. Styrkeløft er en sport hvor der konkurrences i de tre førnævnte øvelser: squat, bænkpres og dødløft. Foruden styrkeløftere benytter rigtig mange sig af squat, bænkpres og dødløft, på tværs af mange forskellige målsætninger. Dette skyldes blandt andet at løftene er udfordrende, men hovedsageligt fordi at de træner hele kroppen, og er særdeles effektive i forhold til at blive både stærk og muskuløs.

Et forløb med en personlig træner i kategorien styrkeløft er for personen, som ønsker at fokusere på og blive stærkere i squat, bænkpres og dødløft, eller for personen som har planer om at prøve kræfter med styrkeløft.

Bliv stærkere i squat, bænkpres og dødløft

Et forløb med en personlig træner som har ekspertise indenfor styrkeløft, vil være rettet mod at blive stærkere i bænkpres, squat og dødløft – også kaldet de tre store. For at øge ens styrke er det oftest nødvendigt med kompetent hjælp til at rette teknik og planlægge samt strukturere ens træning; og det er særlig relevant når det kommer til squat, bænkpres og dødløft.

En personlig træner med ekspertise indenfor styrkeløft kan hjælpe dig til at blive stærkere i de tre store, ved at sørge for at din træningsplanlægning er optimalt, og sikre at din teknik er korrekt.

Eller fokuser på et løft

Ønsker du at øge dit max løft i bænkpres, eller et af de andre løft? Måske er du gået i stå i dit squat og ønsker fremgang igen – eller måske ønsker du at kunne løfte mere end dine kammerater.

Hvis du har et ønske om at forbedre eksempelvis dit max løft i bænkpres, kan et forløb sagtens planlægges lige præcis efter dette.

Det er helt legalt at have et favorit løft som man er bedst til, og virkeligheden er også den, at vi hver især er gode til bestemte løft. Hvis du ønsker at udleve dit potentiale, og nå så langt du kan i en specifik øvelse – så kan en personlig træner med erfaring med styrkeløft sørge for dette.

Korrekt teknik i squat, bænkpres og dødløft

Teknik er et af de absolut vigtigste punkter, når det kommer til at forbedre ens squat, bænkpres og dødløft. Du kan øge dine topløft alene ved at forbedre din teknik, og samtidig undgår du at rende ind i dumme skader.

Korrekt teknik i squat, bænkpres og dødløft er svær at læse eller træne sig til, og læres mest effektivt med hjælp fra en ekspert. Punkter som korrekt opspænd, stangens bane samt albuernes position i bænkpres, er blot eksempler på ting som du kan få hjælp til af en personlig træner.

En kompetent personlig træner med erfaring med styrkeløft kan rette og forbedre din teknik, så du undgår at lave fejl og dermed forringe dine træningsresultater eller øge din risiko for skader.

Korrekt programlægning

Optimal programlægning og strukturering er foruden korrekt teknik, et absolut must hvis du vil blive stærkere i bænkpres, squat og dødløft. Du opnår ikke fremgang – og slet ikke dit potentiale, uden kontinuerlig progression i din træning, hvilket kan være svært at implementere selv.

Hertil kommer korrekt øvelsesvalg i forhold til støtteøvelser og strukturering af disse. Korrekt programlægning – og alt hvad dette indebærer – er særlig vigtigt når du ønsker at øge din styrke i nogle bestemte løft. Dine træningsprogrammer skal endvidere være baseret på lige netop dine behov, og bør justeres regelmæssigt, så du konstant oplever fremgang.

En ekspert med forstand på programlægning og styrkeløft, sørger for at dit træningsprogram og din styrketræning altid er optimal – så du bliver stærkere!

Få en forsmag på styrkeløft

Et forløb med fokus på squat, bænkpres og/eller dødløft, kan være med til at give dig en forsmag på styrkeløft, og hvad sporten indebærer. Hvis du allerede har planer om at prøve kræfter med sporten, så er dette en unik mulighed for at afklare, hvorvidt dette kunne være noget for dig.

Måske ender du med at blive så bidt af styrkeløft, at du ender med at få lyst til at stille op til en rigtig styrkeløft konkurrence en dag.

Personlige trænere med stor erfaring i styrkeløft

Vi sørger for at din opgave bliver modtaget af kompetente og kvalitetssikrede personlige trænere, med lang erfaring med squat, bænkpres og dødløft. Vi samarbejder kun med højt kvalificerede trænere, herunder aktive styrkeløftere med flere års erfaring med disse løft.