Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i form og præster bedre i din sport en Personlig Træner

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med sportspecifik træning til din sport. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4313 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Sportspecifik træning er for atleten eller udøveren, som ønsker at præstere bedre i sin sport. For at præstere bedre i ens sport, kræver det foruden disciplinspecifikke evner og teknik, samtidig at ens krop kan imødekomme de fysiske udfordringer og krav, sporten stiller. Og dette er lige præcis grunden til, at fysisk træning er et redskab, som benyttes på tværs af alle sportsgrene – lige fra golf til basketball.

Alle sportsgrene stiller nogle forskellige og helt specifikke krav til udøverens fysiske evner, og derfor kræver det viden og kendskab at designe sportspecifikke træningsforløb. Udgangspunktet for et træningsforløb med fokus på præstationsoptimering er typisk en bevægelsesanalyse, samt en analyse af de fysiske kapaciteter der kræves af sporten. Endvidere skal der tages højde for atletens svagheder og styrker herunder skadeshistorik, når et træningsforløb skal struktureres.

En personlig træner med erfaring og ekspertise i sportspecifikke træningsforløb kan med udgangspunkt i din sport og dine styrker, designe træningsforløb som gør dig til en bedre atlet!

Præster bedre i din sport med hjælp fra en personlig træner

Styrketræning er et hyppigt benyttet redskab i sportsverdenen og bliver anvendt på tværs af alle sportsgrene, med det formål at forbedre udøverens fysiske evner. En øget styrke er gavnlig for enhver atlet, hvad enten målet er at kaste længere, sparke hårdere eller hoppe højere.

Det kan være svært for dig som udøver, at finde ud af hvordan du skal planlægge din styrketræning, hvilke øvelser du bør lave, og hvordan du udfører dem korrekt. Endvidere kan det være særlig besværligt, at finde ud hvordan du skal forholde dig til styrketræningen uden for din sæson, i sæsonen samt op til konkurrencer.

En personlig træner kan hjælpe dig ved at:

  • Planlægge og strukturere et forløb tilpasset din sport og dine målsætninger.
  • Give dig træningsprogrammer baseret på din sports krav samt dine stærke og svage sider.
  • Vise dig korrekt teknik i forskellige øvelser og rette dig løbende.
  • Sørge for du at træner korrekt både uden for sæsonen, i sæsonen samt op til konkurrencer.
  • Hjælpe med at lave kostplaner i forhold til at optimere din præstation.

Endvidere hjælper en personlig træner med at motivere dig, så du opnår dit potentiale – og kommer længere i din sport!

Din sport stiller specifikke krav til dine fysiske evner

Lige så forskellige som alle sportsgrene er, lige så forskellige er de fysiske krav som hver sportsgren stiller udøverne. Nogle sportsgrene er meget aerobe af natur, hvor andre sportsgrene er meget anaerobe – eller sagt med andre ord: nogle sportsgrene kræver meget udholdenhed, og andre sportsgrene stor eksplosivitet.

Hertil kommer forskellige bevægemønstre og krav fra forskellige muskelgrupper. En svømmer har eksempelvis brug for nogle helt andre ting end en håndboldboldspiller – både mht. fokus på forskellige energisystemer men også på forskellige muskelgrupper.

Det kan være at analysere de specifikke krav din sport stiller dig, og det er her en personlig træner virkelig kan gøre en forskel. En personlig træner med viden omkring sportspecifik træning, kan analysere de fysiske krav din sport stiller dig – og planlægge et træningsforløb herefter.

Eksplosiv styrke er afgørende for at blive en bedre atlet!

Eksplosiv styrke er vigtigt for rigtig mange atleter, hvad end det er fodboldspillere, håndboldboldspillere, boksere eller noget helt andet. Selvom de fleste sportsgrene kræver en vis grad af udholdenhed, så er mange af de afgørende elementer i flere sportsgrene eksplosive bevægelser. Tænk eksempelvis på en fodboldspiller som laver et hurtigt ryk for at løbe forbi en modstander, eller en håndboldspillere som springer for at komme fri af sin modspiller.

Denne evne til hurtigt at generere kraft, og derfor præstere bedre i ens sport, kan forbedres betydeligt ved at forøge ens eksplosive styrke. Eksplosiv styrke kan forbedres eksempelvis igennem korrekt styrketræning, ballistisk træning eller plyometrisk træning. Hvilken slags træning du bør udføre afhænger af flere ting, herunder hvilken sport du dyrker, dine forudsætninger samt hvor i sæsonen du befinder dig.

En personlig træner med stor viden om præstationsoptimering, kan hjælpe dig med at øge din eksplosive muskelstyrke – og gøre dette optimalt i forhold til din sport og dine behov.

Minimer risikoen for skader når du dyrker din sport

Risikoen for at rende ind i skader er et problem i mange sportsgrene, særligt når det kommer til kontaktsport. Får du først en skade, er du ikke længere i stand til at træne, og derfor ikke i stand til at forbedre dig.

Styrketræning er en effektiv metode til at styrke muskler og led, og derved minimere din risiko for at rende ind i skader. Skader kommer oftest fra enten for hård og dårlig planlagt træning, eller fra vrid, stød, tacklinger eller lign. fra en kamp. Korrekt udført styrketræning hjælper dig med at undgå skader forårsaget af både overtræning og hårde sammenstød, så du ikke behøver at holde pauser fra din sport.

Med hjælp fra en kompetent og erfaring ekspert, lærer du, hvordan du skal planlægge din træning herunder brugen af unilaterale og bilaterale øvelser, så du kan minimere din skadesrisiko og samtidig forbedre din præstationsevne.

Evaluér dine atletiske evner med fysiske tests

Din fysiske evner – og forbedringer heraf – kan og bør testes med diverse relevante fysiske test. Disse tests kan være for eksempelvis at teste din springstyrke, kondition, maksimale styrke eller en anden relevant parameter.

Fysiske tests hjælper med at give dig og din personlige træner et reelt billede af din fremgang, og kan virke som en stærk motivator for dig. Endvidere kan testresultater hjælpe din træner med at lave justeringer til dit forløb – så du fortsætter med at have fremgang.