Spørgsmål og svar

Her kan du finde uddybende svar på forskellige emner vedrørende Fit Project. Hvis du ønsker at lære mere omkring Fit Project, hvordan det fungerer, hvad du kan forvente samt en masse anden praktisk information, så kan du finde det her.

Om Fit Project
Fit Project er en service hvor du let kan indhente op til 3 tilbud på personlig træning, fra trænere som er eksperter på lige netop dit område. Hos Fit Project er du sikret, at den personlige træner – der kommer med tilbud til dig – har et højt niveau, og mange års erfaring. Vi sætter en ære i, at vores personlige trænere kun tilbyder personlig træning af høj kvalitet.

Det kan være forvirrende at finde den rigtige personlige træner, men hos Fit Project har vi som mission, at gøre det meget lettere. Vores platform giver dig derfor en enestående mulighed for, at sammenligne gratis tilbud på personlig træning – med henblik på at vælge den helt rigtige trænere for dig.

Hvis du går med nogle spørgsmål angående personlig træning – eller måske er du i tvivl om hvordan et forløb typisk ser ud – så har vi samlet svar på nogle af de mest typiske spørgsmål vedrørende personlig træning. Har du yderlige spørgsmål er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på enten telefon eller via email.