Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Opnå Dine Mål og Kom i Dit Livs Form Med Personlig Træning

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4360 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Personlig træning er for dig som ønsker at få mere ud af din træning og kan med anvendes til alle mål og på tværs af mange træningskategorier. Personlig træning kan let tilrettelægges efter mange formål, og derfor er det altså både for personen som ønsker større muskler, at blive stærkere, opnå et vægttab eller noget helt andet.

For at opnå resultater med personlig træning kræver det derfor også, at træningen bliver korrekt planlagt, så du kommer dine personlige mål nærmere. Herudover er det vigtigt, at personlig træning er tilrettelagt i forhold til din hverdag, dine behov og ikke mindst præferencer.

Af denne grund er det vigtigt, at du får hjælp af en personlig træner som ikke bare er dygtig – men som også har særlig ekspertise og interesse indenfor lige netop dit område. Med Fit Project modtager du altid kun tilbud på personlig træning fra trænere med speciale og interesse i lige netop din opgave. Det er den nemmeste vej til eksperthjælp – og dermed den sikre vej til at opnå dine drømme!

Kan jeg benytte personlig træning?

Mange personer er meget beskedne når det kommer til personlig træning, og ved ikke om det er noget for dem. Det er ærgerligt, og betyder desværre at mange aldrig kommer i gang, og dermed ikke opnår de resultater som de ønsker. Personlig træning er for ALLE, uanset alder, vægt eller køn, og det giver resultater for alle, uanset om målet er at få større muskler, fastere baller eller noget helt tredje!

Det er naturligvis sådan, at du får mest ud af et forløb med en personlig træner, hvis han eller hun har interessere og høj kompetence indenfor dit felt. Modtager du hjælp af den forkerte person, som ikke har speciale indenfor dit område, får du ikke de resultater du kunne have opnået med den rigtige træner.

Lige netop af denne grund sørger Fit Project for, at du altid kun modtager personlig træning, fra en træner som har ekspertise og stor interesse i lige netop dine behov og målsætninger.

Hvad indeholder personlig træning?

Personlig træning kan indeholde mange forskellige ting, og være opbygget på forskellige måder, alt efter hvad du ønsker. En dygtig personlig træner tilrettelægger forløb baseret på dine behov herunder blandt andet hvor meget tid du har, dit niveau, dine målsætninger og ønsker.

Det kan altså være lidt svært at give et svar på, hvad personlig træning indeholder – da det langt hen ad vejen er baseret på dig. Her er en lille liste med nogle ting, som oftest går igen ved personlig træning:

  • Struktureret programlægning baseret på dit niveau, ønsker og behov.
  • Eventuel kostvejledning og kostplan, hvis du har brug for det.
  • Undervisning i korrekt øvelsesteknik, så du træner rigtigt.
  • Motivation som sikrer at du opnår dine ønskede resultater.
  • Løbende sparring og kommunikation med en personlig træner, så du aldrig er i tvivl om noget.

Samt en masse andet!

De fleste forløb med en personlig træner har en varighed på omkring 8-16 uger, og dette afhænger helt af, hvad du ønsker og har brug for. Vi taler din ønskede varighed, prisniveau samt behov igennem med dig, når du har indsendt din opgave.

På denne måde sikrer vi os, at du kun modtager relevante tilbud som passer til dine ønsker – og ikke mindst dit budget!

Korrekt match mellem opgaver og personlige trænere

For at sikre at du får personlig træning som lever op til dine forventninger, og som ikke mindst giver dig de optimale resultater, matcher vi altid din opgave med de rigtige trænere.

Helt konkret gør vi det dette ved at inddele vores personlige trænere i kategorier, alt efter hvad de er gode til, samt ikke mindst hvad de har interesse i. Når du modtager tilbud på personlig træning gennem Fit Project, er du altså garanteret, at tilbuddene udelukkende kommer fra kompetente trænere.

Du får kun tilbud fra personlige trænere, som er eksperter i at planlægge træningsforløb til lige netop dine målsætninger og behov – og som samtidig har interesse indenfor feltet. Dette gælder uanset om du søger hjælp til styrketræning, vægttab, sportsspecifik træning eller noget helt andet.

ønsker du at finde den personlige træner, som bedst muligt kan varetage dine behov og målsætninger, så er Fit Project altså den nemmeste og meste effektive vej hertil!

Modtag personlig træning i dit nærområde

Med Fit Project har vi gjort det nemt for dig ikke bare at finde en personlig træner, men også at finde en i dit lokalområde. Det kan være svært at lede selv, og ikke mindst udvælge den personlige træner som er bedst for dig.

Det har vi gjort lettere med Fit Project, hvor du i stedet blot indsender din opgave – og så kommer de personlige trænere til dig med skræddersyede tilbud!

Du kan modtage gratis tilbud på personlig træning flere steder herunder:

Få optimal struktur på din træning

Personlig træning giver fantastiske resulter, fordi det giver dig struktur på din træning. Kort og godt.

Korrekt struktur og træningsplanlægning er yderst vigtig når det kommer til fysisk træning, særligt da planlægningen afhænger af dine målsætninger. Ønsker du eksempelvis at opnå store massive muskler, så skal din træning og dine træningsprogrammer være anderledes udformet, end hvis du ønsker at blive bedre til CrossFit. Ligeledes skal din træning skrues korrekt sammen, hvis dit mål er at få en lækker krop. Pointen er vidst ret tydelig nu – din træning skal afspejle dine mål.

En personlig træner kan planlægge din træning optimalt herunder tilpasse volumen, intensiteten og andre variabler i dine træningsprogrammer, så de passer perfekt til dine mål og behov. Endvidere kan en dygtig træner sørge for at lære dig korrekt teknik, og sørge for at du bruger tid på de rigtige øvelser. Fornuftigt øvelsesvalg og korrekt træningsplanlægning er, og vil altid være, den mest effektive vej til resultater – og det får du med personlig træning.

Samtidig skal man ikke glemme den motivation, som en personlig træner bringer til din træning, hvilket sammen med korrekt træningsplanlægning og øvelsesvalg gør, at du når helt nye niveauer!

Som alternativ til personlig træning, kan du finde et bootcamp forløb nær dig, så du kan få personlig træning på et mindre hold. På denne måde får du individuel vejledning – samtidig med at du giver den gas med andre deltagere på forløbet.

Kvalitetssikret personlig træning

Foruden matchning mellem opgavetyper og personlige trænere, så bruger vi meget tid og energi på at kvalitetskontrollere vores netværk. Det betyder helt konkret, at vi vurderer alle personlige trænere i vores netværk, både inden de tilknyttes vores service – men også løbende.

Vores vurdering af de personlige trænere af lavet på baggrund af både deres faglige viden, praktiske erfaring samt ikke mindst deres evne til at kommunikere. Vores løbende vurderinger tager udgangspunkt i de tilbagemeldinger og anmeldelser, vi modtager fra tidligere bruger, så vi ved, at de personlige trænere altid har en høj standard.

Vi ønsker kun at give vores brugere gode oplevelser, og derfor har vi høje krav til de personlige trænere, som vi sender opgaver til. Du kan altså være sikker på, at du altid modtager personlig træning af højeste kvalitet med Fit Project!