Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med en Personlig Træner

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4313 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Hos Fit Project kan du finde den rigtige personlige træner for dig, og endda på en let og enkel måde. Fit Project er nemlig en online portal, der har til formål at formidle kontakten mellem dig og din personlige træner. Vi matcher din opgavebeskrivelse med de trænere, der har ekspertise indenfor netop dette område – og derfor vil du altid modtage tilbud fra personlige trænere, som passer til lige netop dig!

Den rigtige personlige træner er en træner, der har den fornødne ekspertise til at hjælpe dig med at opnå dine mål. Hos Fit Project har vi et stort netværk af kvalitetssikrede personlige trænere, der kan varetage opgaver indenfor en lang række af kategorier. Søger du eksempelvis en personlig træner med forstand på at træne kvinder – ja så finder vi nemt og hurtigt den rette til dig.

Foruden etablerede trænere, har du også mulighed for at modtage tilbud fra personlige trænere, som ikke har etableret virksomhed eller en fast hjemmeside. Ved at benytte Fit Project får du altså mulighed for at modtage tilbud fra langt flere personlige trænere, end du er i stand til at finde selv, herunder nuværende og tidligere landsholdsløftere indenfor eksempelvis styrkeløft og vægtløftning.

Hvorfor vælge en personlig træner?

En personlig træner kan være dit livs bedste investering – hvis du altså finder den helt rigtige. Når du bruger vores service, så er du langt på vejen mod den rigtige personlige træner, som kan hjælpe dig med at opnå dine mål; uanset hvad de måtte være.

Der findes rigtigt mange grunde til at vælge en personlig træner; vægttab, øget muskelmasse, kostvejledning eller noget helt fjerde. Fælles for dem alle er, at en personlig træner kan hjælpe dig med at opnå det mål, som I sammen har sat. Her har den personlige træner ydermere den styrke, at han eller hun har lang erfaring indenfor netop dit ønskede område, og kan derfor yde dig kompetent vejledning i at nå din målsætning. Vigtigst af alt; personlig træning virker – og det er uanset hvem du er!

En personlig træner er professionel indenfor sit felt, og har dybdegående viden indenfor netop sit arbejdsområde. Hos Fit Project bliver alle de personlige trænere screenet inden optagelse i netværket, og det er din garanti for personlig træning af høj kvalitet. Ved at indhente gratis tilbud på personlig træning igennem Fit Project undgår du alle de brodne kar – og i stedet kan du fokusere på at komme et skridt tættere på opnåelsen af dine personlige mål. Endvidere så hjælper vi dig naturligvis med at finde en personlig træner med en pris som passer dig.

Hvis du kan nikke genkendende til nogle af følgende punkter, så er en personlig træner den rigtige løsning for dig!

Du mangler at se resultater

Det kan være utroligt svært at orientere sig i træningslitteraturen, og det er en krævende opgave at sammensætte det rigtige træningsprogram. Det gør sig gældende, uanset om du gerne vil have større muskler, eller vil forsøge at slå din egen tid på 10 kilometer løb.

Hvis du har trænet i en længere periode, og du mangler at se de resultater som du har gået og håbet på, så kan den rigtige personlige træner hjælpe dig. Den personlige træner kan med sin ekspertise vejlede dig i dit øvelsesvalg, kost og dine vaner – med henblik på at optimere forholdene omkring din træning. Ligeledes kan den personlige træner være med til at sætte realistiske mål for dig, der gør træningen mere målrettet og sjov.

Du ved ikke hvor du skal starte

Det kan være utroligt svært at komme i gang med at styrketræne, løbe eller tabe sig. Det kræver en hel del planlægning – og hvis du ikke har en teoretisk baggrund indenfor træning, så kan træningsprogrammer være forvirrende og uforståelige. Ligeledes kan det være svært at vurdere, hvilke mål du med rette kan tillade dig at sætte med din træning.

Som med så meget andet, så kræver både styrketræning, løb, fitness, styrkeløft eller vægtløftning en langsom og veltilrettelagt opstart. Hvis du ikke har erfaring med førnævnte, så kan en personlig træner give dig den bedst mulige start på din træningskarriere. Her bliver den personlig træner altså en investering, der vil give igen tifold igennem hele din træningskarriere.

Med Fit Project kan du hurtigt og nemt finde den helt rigtige ekspert, hvad end du søger en personlig træner til styrketræning, vægttab eller noget helt tredje.

Du er kørt død i din træning

Selvom personlig træning kan ære uundværlig for nybegynderen, så er det også en værdifuld ressource for atleter eller udøvere med mange år på bagen. Der sker nemlig oftest dét, at udøvere med lang træningserfaring kører død i deres træning – og at de mister motivationen til at klø på med deres træning.

En personlig træner kan motivere dig til at yde dit ypperste, og den personlige træners ekspertise kan udfordre dig med nye mål, nye træningsformer eller nye øvelser. Hvis du længe har kørt i den samme rille, så er det måske på tide at udfordre dig selv og din træning med ekstern hjælp i form af en personlig træner.

Er du kørt helt død i din træning – og ønsker du fornyet motivation og inspiration – så kan et bootcamp forløb være ideelt for dig. På et bootcamp forløb træner du sammen med andre deltagere med jeres egen personlige træner, så i både får invidiuel sparring og samtidig kan i bruge hinanden til at finde opmuntring, støtte og motivation!

Du vil lære at træne hensigtsmæssigt

Har du tit gået med tanken om at blive bedre til at strukturere din egen træning, kostplan og faste rytme? Så kan en personlig træner være den direkte vej dertil. Den personlige træner kan nemlig give dig uundværlig indsigt i træningsplanlægning, kostvejledning og mental træning.

Hos Fit Project er du sikret, at den personlige træner du kommer i kontakt med er blandt de bedste indenfor hans eller hendes felt. Det betyder altså, at du får uundværlig indsigt fra en af de bedste trænere på området!

Du har særlige behov

Hvis du har særlige behov i form af skader, sygdom eller andet – så kan det være en vanskelig opgave at tilrettelægge et rigtigt træningsprogram eller forløb.  Her kan en personlig træner hjælpe dig med at forstå faldgruberne forbundet med din situation, og kan sammensætte dit private træningsforløb, så det bliver hensigtsmæssigt i forhold til dine behov og dine mål.

I denne forbindelse er det særligt vigtigt, at du er ærlig omkring dine behov – og at du gør den personlige træner fuldt bevidst om eventuelle udfordringer. Personlig træning handler i høj grad om gensidig tillid; og det er din opgave at tilvejebringe en ærlig beretning omkring dine behov.

Du vil gerne stille op til en konkurrence

Hos Fit Project har vi en lang række personlige trænere, der har erfaring med konkurrencer på nationalt og internationalt niveau: uanset om det vedrører cykling, bodybuilding, styrkesport eller noget helt andet. Du kan indhente tilbud fra trænere, der har årelang erfaring med netop din type konkurrence, og det kan give dig de bedste forudsætninger for at nå dine mål!

Hvis du går med drømmen om at gennemføre dit første maraton – eller måske deltage i en fitness-konkurrence – så kan vi hjælpe dig til at finde den helt rigtige træner og sparringspartner. Vores netværk består også af trænere, der har erfaring med at lave træningsforløb for atleter, der ønsker at præstere bedre i deres primære sport; som eksempelvis ishockey, håndbold eller fodbold.

Find personlige trænere i dit lokalområde

En personlig træner skal passe til dine behov og målsætninger, men det er selvsagt vigtigt, at din personlige træner også er nær dig.

Med Fit Project kan du indhente tilbud fra personlige trænere i forskellige byer, og på den måde sikre dig, at du modtager tilbud som ikke bare matcher dine behov; men også din geografiske lokation. Det er nemt og simpelt – og den hurtigste vej til en personlig træner.

Du kan finde personlige trænere her: