Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med en Personlig Træner på Vesterbro

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4313 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Det er nemt at tage ned i det lokale fitnesscenter og begynde at løfte i nogle vægte. Men hvis du virkelig vil opnå resultater – og komme dine mål nærmere – så er det straks en anden sag.

Gode resultater kommer kun af struktureret træning og kost, og det er uanset din målsætning.

Hvis du træner med hovedet under armen og uden struktur, så beder du også om at få middelmådige resultater og i værste fald ingen resultater overhovedet. Det er spild af tid, og det er ikke noget, du nogensinde bliver tilfreds med.

Med en personlig træner på Vesterbro i København, får du en kompetent vejleder til at planlægge og strukturere din træning optimalt, hvad end din målsætning er at smide et par kg, få større muskler, komme i bedre form eller noget helt fjerde. På den måde får du mest muligt ud af din træning, så du ikke bare ender med at spilde din værdifulde tid på ligegyldig træning.

Bliv motiveret og forpligtet med en træner på Vesterbro

Men at have et velstruktureret træningsprogram, en god kostplan samt en overordnet plan for det hele er ikke altid nok. Din plan skal følges, og du skal løbende presse dig selv og holde gejsten oppe; ellers bringer din plan dig ingen steder.

Det er derfor særligt vigtigt, at du er top motiveret og hele tiden frisk på at give den en skalle med din træning – og det kan en personlig træner i den grad hjælpe dig med.

Vores dygtige trænere på Vesterbro er nemlig ikke bare trænere, som tilrettelægger og planlægger din træning og kost men samtidig også trænere, som er eksperter i at motivere dig og holde dig til ilden. Hertil skal det ikke undervurderes hvor stor en effekt, det kan have, at have en træner til at følge med på sidelinjen og stå for løbende at følge op på ens fremgang.

Med en dygtig træner og coach fra Vesterbro får du nemlig en fast sparringspartner, som hjælper dig med motivationen og ligeledes sparker dig bagi, når du har behov for det!

Få hjælp til vaneændring

At opnå fremragende resultater er en ting – en anden ting er at holde på disse resultater. Og det er ikke bare når det kommer til vægttab, hvor mange ender med tilbagefald, at det oftest ender galt. Det gælder alle former for træning.

Med en personlig træner på eller omkring Vesterbro får du skabt en god rutine med sunde vaner, fornuftig træning og god kost, som du efterfølgende kan holde. Det handler nemlig om at få ændret dine vaner og rutiner til det bedre og gøre sund kost og god træning til en fast del af din hverdag. Det er den sikre vej til holdbare resultater!

Få overblik over personlige trænere på Vesterbro

Der findes rigtig mange dygtige personlige trænere i København, og ligeledes findes der mange trænere på Vesterbro.

Det er dermed ikke svært at finde trænere, men det er derimod svært, at finde den rette træner og skabe overblikket over alle de forskellige muligheder. Dermed er det svært for dig at finde frem til den træner, som har interesse i dig og som virkelig kan gøre en forskel for dig og dine mål.

Hertil kommer den problemstilling, at den rigtige træner også helst skal holde til tæt på dig. Bor du eksempelvis på Vesterbro i København, så er det ikke fordelagtigt med en træner i den anden ende af byen.

Med Fit Project skal du blot indsende dine målsætninger og behov, hvorefter vi kontakter dig med nogle få hurtige spørgsmål, så vi sikrer os, at din henvendelse bliver sendt til de helt rigtige trænere. Herefter modtager du hurtigt op til tre tilbud fra personlige trænere på Vesterbro som har en oprigtig lyst og interesse i at hjælpe dig med dine målsætninger og drømme.

Slutteligt vælger du blot den træner – og det personlige træningsforløb – som passer dig perfekt. Det er naturligvis helt gratis og uforpligtende at bruge vores service!

Tag skridtet og kom i gang!

Personlig træning skaber resultater og det er bare med at komme i gang. Har du brug for et spark bagi, og har du svært ved at finde motivationen og opnå den livsstil, du ønsker, så er en personlig træner det oplagte valg.

Måske vil du gerne have hjælp til at finde motivationen og komme ud af sofaen, eller også er du allerede i gang med din træning men ønsker at få bedre resultater. Uanset din situation – og uanset om du dyrker styrketræning, hardcore bodybuilding, løb eller bare ønsker at komme i gang med at motionere – så kan vi hurtigt og nemt sætte dig i kontakt med dygtige trænere på Vesterbro, så du nemt og overskueligt kan finde den helt rigtige løsning for dig!