Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med en Personlig Træner i Vanløse

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4343 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Hvis du er på jagt efter en dygtig personlig træner i nærheden af Vanløse, så er du havnet det helt rette sted. Her kan du hurtigt, nemt og gratis finde den helt rette træner (og træningsforløb) – så du kan opnå dine ønskede resultater og komme i dit livs form!

Med et personligt træningsforløb med en træner i Vanløse får du professionel hjælp til at opnå dine mål, hvad end de måtte være. Uanset om du søger hjælp til vægttab, opstramning, udendørs træning eller noget helt fjerde, så kan vi finde den rigtige og mest kompetente personlige træner til dig og dine behov.

Med Fit Project kan du gratis modtage 3 tilbud fra dygtige trænere nær dig, så du kan vælge det bedste, billigste og mest relevante træningsforløb og dermed få den hjælp, du søger!

Personlig træning i Vanløse sikrer dig gode resultater

Du kan snildt træne, som du gør nu, men hvis du virkelig ønsker de bedst mulige resultater, så bør din træning være planlagt til punkt og prikke. Hertil skal du naturligvis følge din plan, hvilket til tider kan være sværere end at udforme den i første omgang.

Med dit eget personlige træningsforløb i Vanløse får du hjælp til begge dele; og det er din garanti for gode og holdbare resultater.

En træner sørger for at strukturere din træning og kost, og hjælper med alt lige fra øvelsesteknik til daglig motivering og opfølgning. Hertil sørger din træner for at holde dig i ørene, så du ikke blot har en plan lagt ud foran dig – men så du også følger den og dermed opnår dine ønskede mål.

Personlige træningsforløb er derfor den bedste løsning, hvis du vil videre med din træning – eller blot komme godt i gang – og her er det nemt for dig at finde den rigtige løsning.

Lær omkring træning og find ind i de rutiner

Den store udfordring for langt de fleste, når det kommer til deres træning er, at de ikke ved hvordan, de i det hele taget skal træne.

Du kender det sikkert godt; du træner ugentligt og holder dig nogenlunde aktiv – men du aner ikke om dét, du træner, er det rigtige. Du har begrænset erfaring med planlægning, og du er bange for, at du på ingen måder udnytter din tid optimalt. Måske står du endda i den situationen, at du træner og træner men ikke føler, at du når nogen vegne.

Du kunne med andre ord godt bruge lidt hands-on vejledning i forhold til teknik og planlægning, så du bedre selv kan lære at varetage og strukturere din træning fremadrettet.

Privat træning er effektivt, fordi det giver dig sparring og vejledning fra en kompetent ekspert, som kan lære dig alt det, du har brug for at vide. Står du i den situationen, at du mangler en dygtig træner i nærheden af Vanløse, så hjælper vi dig hurtigt med at komme i kontakt med den helt rigtige på kort tid, så du kan opnå dine målsætninger.

Søger du en træner andetsted, så kan vi naturligvis også hjælpe dig med at få overblikket over forskellige personlige trænere i København.

Bliv forpligtet med en dygtig træner i Vanløse

En anden stor udfodring – som du sikkert også kender til – er, at det kan være svært altid at holde sin plan.

Det er for nemt bare at give op. Kort og godt. Det ender i sidste ende ud med, at du helt opgiver din træning og falder af på den – og så opnår du bestemt aldrig dine mål.

Med en personlig træner på sidelinjen bliver du heldigvis holdt i ørene, når der er behov for det, og det er den direkte vej til at skabe en god rytme og fast struktur i din træning. Løbende opfølgning og forpligtelse betyder, at du i sidste ende kommer ind i de gode rutiner og bliver mere selvkørende – så din træning virkelig kan køre på skinner fremadrettet.

Vil du gerne have hjælp til at komme ordentlig i gang med din træning, så er en personlig træner den ultimative løsning, som sikrer dig fuld værdi for pengene. Vi har et stort netværk af dygtige trænere i Vanløse, som alle står klar til at yde dig vejledning – og ikke mindst sparke dig bagi, når der er brug for det.

Få dine 3 gratis og uforpligtende tilbud fra vores trænere i dag, og få eksperthjælp til at komme videre med din træning!