Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med en Personlig Træner i Valby

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4313 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Er du træt af din situation, vil du gerne i gang med at tabe dig eller vil du bare gerne have et skub bagi – ja så er en personlig træner i Valby det oplagte valg.

Med en dygtig træner får du tilrettelagte træningsprogrammer som passer til dine krav og mål, og som er inspirerende og ikke mindst resultatgivende. Ligeledes får du en fast sparringspartner som holder dig motiveret og giver dig lysten til at følge din træning og sunde livsstil.

Herudover så kan en dygtig træner i Valby hjælpe dig med at få styr på din løfteteknik med frie vægte, så du ikke bare får mere ud af din træning men også sikrer, at du krop forbliver funktionel og sund.

Få det ekstra skub du har behov for

En personlig træner fra Valby er det perfekte match for dig, som har svært ved at få gjort noget ved din situation. Måske ønsker du at smide et par kg, komme i bedre form eller bare lære at træne korrekt men uanset, så kan en træner hjælpe dig på rette spor.

Med en træner fra Valby i København får du nemlig ikke bare en ekspert, som laver udførlige træningsprogrammer og kostplaner til dig men derimod en person, som løbende holder sig opdateret på din fremgang og prikker til dig, når du har behov for det. En træner er dermed en person som foruden at strukturere din træning korrekt også sørger for, at du har lyst til og ikke mindst får fulgt din træning og gode livsstil til punkt og prikke – så du opnår dine drømme og ønskede resultater.

Du har sandsynligvis allerede prøvet at følge en plan og erfaret, at det kan være svært uden den rigtige opbakning. Og en plan virker som bekendt sjældent, hvis ikke den bliver fuldt.

Med en træner får du den opbakning, støtte og ikke mindst forpligtigelse der skal til for, at du følger din plan og dermed ender ud med gode resultater!

Trænere i Valby med erfaring og gode kompetencer

Med Fit Project er du sikret tilbud fra personlige trænere som alle har et særligt højt niveau.

Vores netværk består udelukkende af trænere, som er blevet godkendt baseret på deres erfaring, uddannelser, tidligere anmeldelser og ikke mindst deres evne til at kommunikere. Samtidig bliver trænere som ikke lever op til vores krav ekskluderet fra vores netværk – så du ikke skal bøvle med ukvalificerede trænere.

Herudover har vi løbende kontakt med alle trænere i vores netværk, så vi altid holder os opdateret omkring deres situation. Således ved vi, at vi altid har engagerede og motiverede trænere klar i Valby til at kontakte dig med individuelle tilbud.

Sådan vælger du den rette træner fra Valby i København

Når du skal vælge den rette træner i Valby, så er der naturligvis en vigtigt ting foruden stærke kompetencer og lang erfaring – nemlig en god kemi.

Som du uden tvivl har erfaret med andre områder i dit liv, så er kemien en vigtig del af alle samarbejder, og her er personlig træning naturligvis ingen undtagelse. Personlig træning er måske endda ét af de vigtige steder at have god kemi, da det i sagens natur er en meget personlig ting; du vil trods alt komme tæt på din træner og vice versa.

Derfor lader vi dig få op til 3 tilbud på personlig træning, så du kan skabe overblik og dermed træffe den bedste beslutning for dig.

Du er meget velkommen til at mødes med de forskellige trænere som har interesse i dig, så i kan se hinanden an og vurdere, om I er de rette for hinanden. Det er også i trænernes interesse, at de fungerer godt sammen med dig; de skal jo bruge en del tid med dig.