Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med en Personlig Træner i Søborg

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4360 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Med Fit Project giver vi dig muligheden for nemt og overskueligt at finde en personlig træner i nærheden af dig. Er du eksempelvis fra Søborg i København, så kan du bruge vores service til at finde en relevant og dygtig træner tæt på dig. Det er naturligvis helt gratis og uforpligtende!

Personlig træning er vejen til ekstraordinære resultater og er derfor oplagt for dig, som virkelig vil have noget ud af din træning. Ligeledes er en personlig træner i Søborg perfekt, hvis du ønsker at komme ordentlig i gang – eller måske bare ønsker at få helt styr på din teknik i styrkeøvelser med frie vægte.

Hvad er en personlig træner?

En personlig træner er først og fremmest en person med ekspertise indenfor træning, ernæring og sundhed. Men en dygtig træner er meget mere end det;

Personlige trænere er nemlig eksperter i at formidle deres viden og omsætte den til praksis. Helt konkret vil det sige, at en personlig træner er ekspert i at planlægge og sammensætte træningsplaner og forløb som ikke bare er motiverende for dig – men som samtidig giver dig gode resultater.

Herudover er en dygtig træner ekspert i at motivere dig, så du rent faktisk har lyst til at følge din træning og gøre noget ud af det. Mangler du et kærligt skub og en motiverende sparringspartner, så er en personlig træner omkring Søborg altså den perfekte mulighed for dig.

Hvad kan en personlig træner i Søborg gøre for mig?

En personlig træner i Søborg kan på samme vis som en personlig træner i København hjælpe dig med en lang række af ting herunder men ikke begrænset til:

Samt en masse andet!

En personlig træner kan hjælpe dig uanset målsætning, så længe det er den rette træner, som har erfaring og ekspertise på dit område.

Derfor matcher vi altid henvendelser med personlige trænere, som har gode kompetencer i den pågældende henvendelse. Søger du hjælp til eksempelvis vægttab, så sørger vi altså for, at du får tilbud fra trænere som har både ekspertise men også interesse i dette område. Således er du sikret en personlig træner som kan hjælpe dig og som samtidig gider engagere sig i dine målsætninger og behov.

Personlige træningsforløb er altid at foretrække

Et personligt træningsforløb er altid at foretrække af den grund, at det er planlagt ud fra dine individuelle forudsætninger. I modsætning hertil er et træningsprogram eller en plan fundet på netop ikke tilpasset til dig. Og da vi alle sammen er forskellige, kan vi heller ikke træne og spise helt ens – det giver hvert fald langt fra optimale resultater.

Et forløb med en personlig træner i Søborg er derfor langt mere resultatgivende, og samtidig mere inspirerende end et generisk træningsprogram på nettet. Det kræver stor viden omkring træning at kunne tilrettelægge individuelle træningsforløb, og derfor er en personlig træner oftest et godt valg. Så er du hvert fald sikker på, at alt bliver planlagt – og ikke mindst udført – helt korrekt.

Kickstart dine sunde livsstil med en træner i Søborg nu

Nu mangler du bare at tage skridtet og finde din helt egen træner i Søborg – så du kan få gang i den sunde livsstil.

Med et forløb sammen med din træner er du ikke bare sikret gode resultater men også en unik mulighed for at tilegne dig en masse viden, som du fremover kan anvende i din egen træning. Når du er færdig med dit træningsforløb sammen med din træner, vil du være langt bedre stillet i forhold til at varetage og sammensætte din egen træningsplan fremover!