Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med en Personlig Træner i Rødovre

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4343 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Med en dygtig personlig træner fra Rødovre i København, er du sikret et skub i den rigtige retning. Personlig træning er det oplagte valg, hvis du gerne vil ind i en god og sund rutine, hvor du får motioneret og spist korrekt, og ikke mindst får det gjort til en fast og integreret del af din hverdag.

En træner fra Rødovre er endvidere ideel, hvis du er gået i stå med din egen træning og står og har brug for et kærligt spark til at komme op på hesten igen. Med en kompetent træner får du den nødvendige opbakning, forpligtelse og motivation til at komme i gang – så du kan få realiseret dine mål og drømme, hvad end du ønsker at tabe dig, blive stærkere eller noget helt tredje.

En træner fra Rødovre er vejen til din drømmekrop

Personlig træning er et godt valg i mange henseender – og det er særligt populært, når målet er at opnå den eftertragtede drømmekrop.

Definitionen af en drømmekrop må så være op til den enkelte. Det kan være drømmen er at få en stram og tonet krop, at blive muskuløs eller blot at komme i gang med en sund og aktiv livsstil. Uanset hvad din målsætning måtte være – og hvordan din drømmekrop ser ud – så kan en træner hjælpe dig i retning af dette.

Med Fit Project kan du nemt og enkelt finde lige netop den personlige træner i Rødovre, som kan hjælpe dig med at opnå dine mål og drømme. Vi finder tre trænere som har erfaring og ekspertise på lige netop dit område, så du nemt kan ende med den helt rette træner for dig.

Kom af med det overskydende fedt

Hvis du går og er irriteret og ked af det overskydende fedt – eller hvis du har kæmpet med overvægt i mange år – så er en personlig træner det stensikre valg.

En personlig træner i Rødovre med ekspertise i vægttab, kan hjælpe dig med at komme ned i vægt – og ikke mindst holde et sundt og varigt vægttab. En træner med forstand på vægttab er ikke blot ekspert i at planlægge din træning og kost, men ligeledes kompetent i forhold til at motivere dig og holde dig til ilden, så du ikke bare spilder din tid.

Med en dygtig træner fra Rødovre slipper du for halve løsninger og ligegyldige slankekure der ikke virker. I stedet får du den komplette pakke med fornuftig træning og motion, hjælp til kost og holdbare vaner samt en masse inputs, motivation og løbende opfølgning. Således er personlig træning for dig, som for alvor har tænkt sig at gøre noget ved din egen krop og hverdag – så du en gang for alle kan komme ned på den rette kropsvægt og blive glad for dit spejlbillede.

Kom rigtigt i gang med træner i Rødovre

Styrketræning herunder øvelser med frie vægte kan være en stor mundfuld for dig, som er helt ny. Det er svært at komme ordentligt i gang, lære korrekt teknik og ikke mindst lære, hvordan du skal sammensætte og strukturere din træning. Det kan være uoverskueligt og derfor ender det for mange med, at de helt opgiver at komme i gang.

Hvis du gerne vil undgå, at dette skulle ske for dig – så er en personlig træner det rette valg. Bor du i eller omkring Rødovre, og ønsker du at blive sat ind i korrekt øvelsesteknik – så du kan få ordentligt gang i din styrketræning – så hjælper vi dig hurtigt med at finde den helt rette personlige trænere.

Er du omvendt mere erfaring – og har du brug for at komme videre til det næste niveau – så kan vi også hjælpe dig.