Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med en Personlig Træner på Østerbro

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4313 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Leder du efter en personlig træner på Østerbro, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Fit Project slipper du for at lede og sortere selv – og kan i stedet slappe af og lade trænerne komme til dig.

Vi har skabt et netværk af dygtige trænere i København – herunder trænere i og omkring Østerbro – så du nemt og hurtigt kan komme i kontakt med relevante og kompetente eksperter.

Det kan for mange være en jungle at finde en personlig træner, og med dette in mente, har vi sat os for at gøre det langt mere overskueligt. Du indsender blot en beskrivelse af, hvad du ønsker, hvorefter du vil blive kontaktet af trænere på Østerbro med interesse i at hjælpe dig videre!

Hvordan foregår personlig træning på Østerbro?

Personlig træning er et tilrettelagt forløb som tager udgangspunkt i dine eksakte behov. Derfor er personlig træning også den ultimative løsning til dig, der virkelig ønsker at komme i dit livs form og opnå fantastiske resultater med din træning.

Typisk vil et forløb med din træner på Østerbro foregå ved, at din træner og dig afholder en opstartssamtale, hvor i sammen snakker om dine målsætninger, behov samt dit udgangspunkt. Herefter tilrettelægger din træner dit forløb med dertilhørende træningsprogrammer og kostplaner, som alle sikrer dig kontinuerlig progression i din træning.

Men foruden træningsplanlægning og korrekt struktur, så er en personlig træner nær Østerbro også en stensikker vej til et kæmpe løft til din motivation. En personlig træner er nemlig ekspert i at motivere dig og løber samtidig løbende op på din udvikling, så du hele tiden bliver holdt til ilden!

Får jeg meget ud af at have en personlig træner?

Personlig træning er som nævnt den ultimative løsning, når det kommer til at opnå resultater – og personlig træning virker!

Men i virkeligheden skal du naturligvis også forvente noget af dig selv og ikke kun af din træner. Det er nemlig dig der skal udføre det hårde arbejde, selvom din træner kan vejlede og vise dig vejen. Det er dog nemmere at få gennemført dine træninger og komme i mål med den rigtige opbakning – og det får du med en fysisk træner!

Skal du have størst muligt effekt af personlig træning, så er det først og fremmest vigtigt, at du fastlægger og definerer dine målsætninger, så du og din træner ved, hvad i sammen skal arbejde hen i mod. En fast og defineret målsætning er en forudsætning for, at din træner kan strukturere og planlægge din træning korrekt.

Det siger vel også lidt sig selv, at du naturligvis skal træne og angribe det hele forskellige afhængig af, om du ønsker at tabe dig, blive stærkere eller måske blive en bedre løber.

Din træner hjælper dig naturligvis med at afklare dine målsætninger og behov – men det vil være en god ting, hvis du har gjort dig nogle tanker i forvejen.

Hvad koster en træner på Østerbro?

En træner på Østerbro vil typisk koste det samme som en personlig træner i eller omkring København. Helt konkret vil det betyde en timepris omkring de 500 kroner, alt efter hvor stort et forløb du ønsker. (der vil i mange tilfælde være rabat på større forløb med flere timer)

Et typisk forløb med en personlig træner er gerne omkring 8-12 uger, og oftest mødes man med sin træner 1-3 gange om ugen. Som udgangspunkt skal du derfor forvente en startpris på omkring 4.000 kroner for et forløb med en personlig træner.

Sådan kommer du i gang

Har du besluttet dig for, at du vil i dit livs form, og at du ønsker en træner på Østerbro?

I så fald gør vi det gerne helt simpelt for dig, så du hurtigst muligt kan komme i gang. Du skal blot indsende en kort beskrivelse af dine behov til os, hvorefter vi kontakter dig og snakker dine muligheder igennem med dig. Når vi sammen har fastlagt dine ønsker, sender vi din henvendelse i udbud i vores netværk af kvalitetssikrede trænere, som herefter tager kontakt til dig med deres tilbud. Vi sørger naturligvis for, at du får tilbud fra personlige trænere tæt ved Østerbro.

Slutteligt vælger du blot den træner, som du ønsker at benytte – og herefter kan du frit starte dit forløb op med din nye træner!