Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med en Personlig Træner i Odense

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4382 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Med en personlig træner i Odense er du garanteret de optimale forudsætninger i forhold til at opnå dine mål – og det er uanset hvad disse måtte være.

Uagtet af hvad din målsætning er, så kræver det nemlig veltilrettelagt træning, hvis du ønsker at opnå denne på effektiv vis. Og med en personlig træner, er du sikret hjælp af en ekspert til at planlægge din træning, rette din teknik samt motivere dig – alt sammen for at du kan nå dine drømme.

Har du derfor et mål om at få større muskler, blive stærkere, blive mere markeret eller noget helt fjerde, så kan du med stor fordel benytte en personlig træner. Det er den sikre vej til dine mål!

Personlig træning i Odense

Personlig træning foregår som et forløb sammen med din personlige træner. Dette forløb er naturligvis tilpasset dine behov og ønsker, så det passer til lige netop dig.

Et forløb med en personlig træner indebærer, at du over et bestemt antal uger mødes med din træner, får træningsprogrammer, kostplaner og lignende, alt efter hvad du har behov for.

Hos Fit Project kan du nemt og overskueligt modtage tilbud på træningsforløb som passer perfekt til dine behov. Du skal blot indsende dine ønsker, og så kontakter vi dig med henblik på at præcisere dine behov, hvis dette er nødvendigt. Kort tid herefter vil du modtage op til tre tilbud fra personlige trænere i Odense som passer til dine behov og forventninger.

Vi sørger altså med andre ord for, at du kun modtager relevante opgaver – som du herefter helt gratis kan vælge imellem.

Gør din træning spændende igen

Foruden optimal struktur og planlægning i din træning, så kan en personlig træner i høj grad hjælpe med at gøre din træning spændende igen – så du får lysten til at træne tilbage.

Der kan være flere grunde til, at du måske har mistet lysten til at træne. Det kan være et tab af motivation fordi du finder det kedeligt, eller helt simpelt fordi du ikke opnår resultater.

Med en personlig træner kan du genvinde denne lyst, og begynde at få glæde ud af at træne. En personlig træner er nemlig ekspert i at motivere og coache dig, og så kan en kompetent træner sørge for, at du opnår resultater – hvilket unægtelig må siges at være vigtigt for din motivation.

Det kan også være du er helt ny og gerne vil i gang med at træne, og så i fald er en personlig træner ligeledes en fantastisk hjælp. Med en kvalificeret træner i Odense er du helt simpelt sikret den absolut bedste start på din træningskarriere!

Har du brug for øget inpiration og motivation til din træning – og vil du gerne have en god opstart på din træning – så kan du også finde en trænings-bootcamp i Odense.

Træning til dine behov og målsætninger

Odense by rummer mangler muligheder, og det er selvsagt vigtigt, at du finder noget som passer til lige netop dig – og det kan du nemt finde med Fit Project.

Med Fit Project kan du indsende en beskrivelse af, hvad du søger efter hjælp til, og herefter vil du modtage tilbud som passer til lige netop dette. Har du endvidere behov for at snakke dine behov igennem, så vil vi altid gerne hjælpe dig med at få afklaret dine muligheder.

Hvad end du ønsker at tabe dig, blive en bedre løber eller andet, så kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige træner i forhold til dine behov. Du vælger naturligvis selv hvilket tilbud du ønsker at benytte.

Få styr på din teknik – og få lært de rigtige øvelser

Hvis du ønsker at få rettet din teknik, eller føler at du mangler kompetent hjælp til at komme ordentlig i gang med nye øvelser, så er en personlig træner en uvurderlig hjælp. Øvelser som squat, bænkpres og dødløft kan alle være svære at komme ordentlig i gang med – og det kan være en stor udfordring at blive god til disse øvelser – særligt hvis du ikke har en dygtig træner til at instruere og rette din teknik.

Hvis du har meget fokus på at blive god til disse tre løft, så sørger vi for at du kommer i kontakt med en personlig træner med ekspertise indenfor styrkeløft, så du får den hjælp du har behov for.

Det kan også være du bare gerne vil være stærkere i disse øvelser, eller nogle helt andre – og i så fald kommer du længst med et veltilrettelagt træningsprogram. Dette er noget en dygtig privat træner kan hjælpe dig med.

Bliv forpligtet til at nå mere med en privat træner

En personlig træner kan sørge for, at du bliver forpligtet til at få trænet og spist korrekt. Det er nemlig betydeligt nemmere at komme afsted, når du ved, at der er en person som holder øje med din træning og følger op på din fremgang.

For rigtig mange er en personlig træner lige præcis det spark som de har brug for, for at de kommer i gang – eller vedligeholder – en fornuftig livsstil. Det kan være, at du har fint styr på træning og kost selv, men hvis ikke du følger dine planer, så nytter det helt simpelt ikke. Og det kan en personlig træner ændre på – så dine planer bliver til virkelighed.

Med en dygtig træner bliver du nemlig forpligtet til at nå de mål og planer, i har lavet sammen, så du rent faktisk opnår de ting du drømmer om – og det er uanset om du vil præstere bedre i din sport, ønsker en sundere livsstil eller noget helt tredje.