Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med en Personlig Træner på Nørrebro

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4343 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Med en kompetent personlig træner på Nørrebro i Københvan er du sikret den bedste start på din træning. En dygtig træner giver dig vejledning, sparring, instruktion og et spark bagi, når du har brug for det.

Personlig træning giver resultater, og det er uanset om du er ny eller erfaren. Et personligt træningsforløb tilpasses dine forudsætninger og behov, og det planlægges af en kompetent ekspert, som har forstand på lige netop dine målsætninger.

Med Fit Project kan du hurtigt og nemt få tilbud fra 3 trænere på Nørrebro i København, som kan hjælpe dig tættere på dine mål, hvad end du ønsker hjælp til at opnå en fastere krop, slankere lår – eller blot ønsker at kickstarte en sundere livsstil.

Få din træning planlagt optimalt med en træner på Nørrebro

Det kan være en stor mundfuld at planlægge sin egen træning optimalt. Det kræver fornuftig baggrundsviden, indsigt i træningsteori samt basal viden om kost. Hvis ikke du ejer disse ting, så risikerer du at træne uden særlig effekt – og det er mildest talt spild af tid.

Får du en personlig træner på Nørrebro til at varetage din træning, så er du sikker på, at du får det meste ud af din tid. En kompetent træner kan tilrettelægge din træning, så den bedst muligt imødekommer lige netop dine behov.

Med en kompetent træner får du lagt et program med de rigtige træningsøvelser – og vigtigt af alt, får du vist nye øvelser og optimeret din teknik.

Bliv holdt i nakken – og få det skub, du har brug for

Hvis ikke du følger din træning, og får skabt en god rutine i din hverdag, så er det naturligvis ligegyldigt, hvorvidt den er velplanlagt eller ej.

Du har måske allerede oplevet på egen hånd, hvor svært det kan være at holde rytmen og undgå at falde af på din træning. Uden forpligtelse og én at stå til ansvar for, kan det være svært at opnå en fast vane med at få trænet og spist fornuftigt.

Med en træner på Nørrebro, får du en kompetent person til at stå for løbende opfølgning, så du kommer i gang på optimal vis. Din træner sørger for at opmuntre, støtte, vejlede og vigtigst af alt holde dig i ørene – så du får passet din træning og kost.

Med Fit Project kan du nemt og overskueligt finde et personligt træningsforløb med en træner, der passer til lige netop dig – og som forstår at holde  dig til ilden.

Lær omkring træning med en personlig træner på Nørrebro

Med din egen personlige trænere på Nørrebro står du i den bedst tænkelig situation i forhold til at lære omkring træning, sundhed og kost.

En kompetent personlig træner er ekspert på sit område, og er eminent til at lære fra sig. Du får dermed mulighed for at lære, hvordan du fremover skal planlægge og strukturere din træning, så du ikke går i stå efter endt træningsforløb.

Dit træner kan lære dig om at opbygge større muskler, blive stærkere, om de afgørende elementer i et vægttab eller noget helt fjerde.

Et personligt træningsforløb er en investering i dig selv, hvor du ikke blot får et skub i forhold til at komme i gang – men samtidig en investering, hvor du lærer at optimere og passe din egen træning. Med hjælp fra en træner på Nørrebro lærer du at nedbryde barrier og hindringer – og i stedet opbygge sunde og holdbare vaner, så du for alvor kan få gang i en bedre og mere aktiv livsstil.

Tag skridtet og bliv den bedste udgave af dig selv

Vi finder de bedste trænere fra Nørrebro i København til dig, så du få hjælp til at opnå dine mål. Indsender du en henvendelse til os, kontakter vi dig og sørger for, at du efterfølgende bliver kontaktet af de helt rigtige trænere med træningsforløb, der er skræddersyede til dine behov.