Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med en Personlig Træner med speciale i mænd

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4343 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Hvis du som så mange andre mænd jagter større og stærkere muskler, så er en personlig træner med speciale i mænd det rette valg for dig. En personlig træner som har specialiseret sig i at træne mænd er ekspert på mænds målsætninger, behov og forstår at tilrettelægge træningsforløb, så de giver holdbare resultater.

Der er typisk stor forskel på hvad mænd og kvinder ønsker at opnå med deres træning – men det er langt fra den eneste forskel. Mænd og kvinder er meget forskellige i forhold til hvad, der motiverer og inspirerer dem samt hvordan de ønsker at træne og modtage hjælp.

Alt dette og meget mere er noget en træner med fokus på træningsforløb med mænd har stor erfaring med.

Opnå større og stærkere muskler med et træningsforløb for mænd

I modsætning til de fleste kvinder som typisk har fokus på at opnå en trimmet, slank og stram krop, så vil mange mænd gerne opnå større og stærkere muskler.

Problemstillingen er bare den, at rigtig mange ikke træner korrekt, hvorfor de ender med at spilde deres tid i træningscenteret og efterfølgende ærgre sig over, at de ikke opnår de resultater, som de havde håbet på. Det er heldigvis helt unødvendigt, for alle kan lære at træne optimalt – og det gælder også dig!

En personlig træner med erfaring i at planlægge og strukturere træningsforløb for mænd er den person, du har brug for – og det vil bringe dine træning til helt nye højder.

Korrekt træningsplanlægning kan være indviklet, da der er mange ting at holde styr på; alt ligefra korrekt trænings volumen til valg af øvelser i ens træningsprogram. Har du ikke styr på disse ting, så kan du heller ikke forvente at opnå de resultater, du håber på – for det kommer helt simpelt ikke til at ske.

Din krop responderer på din stimuli den udsættes for, og derfor er det vigtigt, at denne stimuli er optimal. En personlig træner tilrettelægger træningsplaner til dig, som er skræddersyede til dine målsætninger og som indeholder den nødvendige progression – så du konstant forbedrer dig!

Få kickstartet dit vægttab med hjælp fra en træner

En personlig træner med ekspertise i mænd kan naturligvis også hjælpe med andet end at opbygge større og stærkere muskler, og det behøver ikke kun handle om hardcore bodybuilding træning.

Hvis du trænger til at få tabt dig et par kg – og hvis du forgæves har forsøgt før – så er en personlig træner det oplagte valg for dig. Din træner kan hjælpe dig i gang med at motionere samt spise ordentligt, så du kommer af med de overflødige kg og dermed får godt gang i dit vægttab.

Og det behøver ikke være dødssygt og trivielt at tabe sig, selvom man fejlagtigt tror det. Det handler udelukkende om at få dit forløb planlagt korrekt, så det passer til dine behov – både i forhold til træningen men i særdeleshed også kosten.

Foruden at have præferencer til din træning, så har du det nemlig med garanti også til din kost. Du har sandsynligvis ikke særlig stor lyst til at vælte dig i kedelige grøntsager – og det er en holdning du deler med mange andre mænd. Men heldigvis er det noget en personlig træner med fokus på mænd har forståelse for – så bare rolig; din kost skal nok passe til dine behov.

Personlig træning er en tilpasset løsning som altid passer til den enkelte. Det er altså ikke en standard løsning som er ens for alle, men derimod en løsning som er skræddersyede til dine eksakte behov og målsætninger. Og da vi alle er forskellige – særligt mænd og kvinder – så skal du naturligvis have professionel hjælp fra en person som forstår sig på dig; nemlig en personlig træner med erfaring i at træne mænd.

Få gang i din krop med funktionel træning for mænd

Måske har du et arbejde som er fysisk krævende og som slider dig ned. Eller også har du et stillesiddende kontorjob som gør dig stiv i leddene. Uanset hvilken situation du er i – så kan veltilrettelagt træning gøre din hverdag og arbejdsliv langt mere overskuelig.

Øget muskelmasse og styrke er nemlig en forudsætning for, at du bedre kan håndtere fysisk krævende arbejde såvel som statisk arbejde – så længe din træning bliver planlagt og udført korrekt.

Hvad end du har en slidt krop eller en stiv krop, så er motion og træning en stor hjælp, da det giver dig din mobilitet og styrke igen. Herudover er fysisk træning med til at forbedre din kropsholdning, hvilket har stor betydning for din præstationsevne samt din evne til at undgå skader og irritationer.

Med funktionel styrketræning sammen med din personlige træner bliver din træning individuelt tilrettelagt, så den ikke bare er spændende og udfordrende for dig – men så den samtidig giver dig mere overskud og styrke i din hverdag

Rigtige mænd træner og går op i deres sundhed

Det har altid været forbundet med maskulinitet at have en hvis portion muskelmasse samt styrke. Alligevel er sundhed og motion noget som mange mænd forbinder med noget feminint, som i hvert fald ikke er noget for dem. Og det er en skam.

Træning og motion går hånd i hånd med dét at være en mand – og det er bare med at komme i gang. Folk vil hvert fald ikke se på dig som en rigtig mand, hvis du er halvfed og slap. Tværtimod. Med fornuftig styrketræning og ordentlig kost, så opnår du en krop, som du kan være stolt af – og som udstråler ren maskulinitet.

Med Fit Project er du sikret en træner med en jargon som passer til mænd – så det hele passer dig til. For det er selvsagt vigtigt, at du og din træner passer godt sammen, så forudsætningerne for et godt samarbejde er til stede.

Få mere overskud og gåpåmod i din hverdag

Udstråler du styrke, overskud og sundhed så vil din fremtoning være en helt anden, og det er udelukkende til din fordel. Det gør dig ikke bare mere mandig, men giver dig samtidig mere selvtillid, gåpåmod og ikke mindst en større tro på dig selv.

Et træningsforløb giver dig altså ikke kun fysiske fordele i form af øget styrke, muskelmasse og sundhed – men i særdeleshed også mange mentale fordele, hvilket kan mærkes i alle områder af dit liv. En stor selvtillid og tro på dig selv er en fordel både i dit arbejde, familieliv og blandt dine venner. Får du en større tro på dig selv, så gør andre det også – og det giver en følelse af anerkendelse fra andre; og det er en vigtig del for alle mennesker.

Et forløb med en personlig træner er en livsstilsændring som kan mærkes både fysisk men også psykisk – og det vil have en stor og mærkbar indflydelse på dit liv. Sidst men ikke mindst, så kan en personlig træner med ekspertise i at arbejde med mænd gøre dig til et bedre forbillede for dine venner, familie og børn!

Har du en ven, bekendt eller lignende som mangler en personlig træner med forstand på at træne kvinder, så kan du finde det ved at trykke her.