Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med en Personlig Træner med speciale i kvinder

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4343 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Er du kvinde, og ønsker du at få mest muligt ud af din træning, så er en personlig træner med speciale i at træne kvinder den perfekte løsning for dig. Uanset om dit mål er at slanke dig og blive tonet, opbygge større muskler, blive bedre til at løbe eller helt simpelt bare at komme godt i gang med at træne, så er det vigtigt med hjælp fra den rigtige.

Og med en træner med erfaring og ekspertise i at træne kvinder, får du lige netop dette. En træner som har specialiseret sig i kvinder forstår at tilrettelægge træningsforløb som passer til lige netop dine behov – og det er vejen til bedre resultater!

Kvinder skal træne som mænd – men har andre mål.

Når det kommer til styrketræning for kvinder, så er der ingen forskel på hvordan mænd og kvinder skal træne – uanset hvad du måtte tro. Mænd og kvinder reagerer fuldstændig ens på styrketræning og derfor bør deres træning være struktureret helt ens.

Og dog.

Der er nemlig meget stor forskel på, hvad mænd og kvinder ønsker at opnå med deres træning. Mænd har typisk fokus på at opnå store og massive muskler, hvorimod kvinder typisk har mere fokus på at opnå en stram og tonet krop – og meget gerne på bagdelen og lårene; så de kan se godt ud i bikini.

Herudover har kvinder oftest meget mere fokus på ”bløde” værdier såsom at opnå en sundere krop og øget velvære samt selvtillid. Sidst men ikke mindst så er der enorm stor forskel på hvad der motiverer mænd og kvinder, og hvad der skal til for at deres træning er inspirerende og motiverende for dem.

En personlig træner som har specialiseret i at træne kvinder har stor erfaring med dette. Lige fra at motivere dig med dine mål – og til at planlægge konkrete træningsforløb, som er designet til at give dig den krop du drømmer om!

Få lagt et optimalt træningsprogram – og lær korrekt teknik

Det er en jungle at lede efter et træningsprogram, og det kræver viden at lave et selv. Endvidere skal ens træningsprogram løbende justeres for hele tiden at være optimalt. Med en personlig træner med fokus på kvinder slipper du for alt besværet – og får træningsplaner designet til dine behov og målsætninger.

Hertil sørger din personlige træner naturligvis for at vejlede dig i korrekt teknik, så du får det maksimale ud af dine træningsprogrammer. Det er nemlig ikke bare programlægning der er besværligt; men i særdeleshed også dét at lære korrekt teknik i diverse øvelser. For mange kvinder er øvelser som squat, dødløft, lunges, rumænsk dødløft og lignende enormt populære – og det er bestemt ikke uden grund. Det er nemlig nogle øvelser som virkelig rammer lårene og bagdelen, og de er i den grad med til at forme din krop.

Men øvelser som disse er også en stor udfordring at lære at udføre korrekt – og hvis de udføres forkert, så vil de typisk være til mere skade end gavn.

En personlig træner med speciale i at træne kvinde kan sætte dig ind i de rigtige øvelser og sørge for, at du udfører dem hver især til perfektion. Så slipper du for skader samtidig med, at du maksimerer effekten af din styrketræning!

Få en træner som har erfaring med at træne kvinder

På samme vis som at det en jungle at lede efter et ordentligt træningsprogram, så er det også en jungle at finde den rigtige træner – og særligt hvis du ikke helt ved, hvad du skal kigge efter.

Der findes enormt mange dygtige trænere og de har alle speciale og interesse indenfor forskellige områder. I dit tilfælde er det naturligvis vigtigt, at du får en træner som forstår sig på lige netop dine problemstillinger og målsætninger; og det sørger Fit Project for.

Alle vores personlige trænere er inddelt i kategorier som tilsvarer deres interesser og ikke mindst kompetence områder. På denne måde kan du altså være sikker på, at du udelukkende får tilbud fra trænere som har stor ekspertise i at udføre træningsforløb for kvinder – og som ikke mindst har en stor interesse i dette.

Du finder altså nemt en træner her, som kan hjælpe dig med at opnå en strammere bagdel, slippe af med mormorarmene eller få en flad mave og stærk mave!

Lær at træne hensigtsmæssigt som kvinde

Med en personlig træner får du den bedste mulighed for at lære alt om træning, kost og sundhed.

Et forløb med en personlig træner er nemlig den perfekte måde at få ny og brugbar viden. Din træner sætter dig ind i hvordan du som kvinde skaber og beholder dine resultater, hvordan du motiverer dig og sætter nye mål samt en masse andet.

Med en personlig træner får du altså en løsning, som du kan bruge fremover. Efter et forløb med en personlig træner, er du langt bedre stillet i forhold til at planlægge og strukturere din egen træning og kost!

Når du indhenter tilbud fra personlige trænere hos Fit Project, så sørger vi for, at du får tilbud fra trænere som passer perfekt til dine behov – og det er uanset om du ønsker hjælp til et vægttab, styrketræning, fitness træning eller noget helt fjerde.

Få styr på træningen og kosten – og opnå en stram og tonet krop

Rigtig mange kvinder spilder deres tid i træningscenteret og ender derfor helt med at opgive. Du kender det måske allerede – for du har sikkert stået i situationen selv. Kampen for at opnå den lækre kvindekrop med flotte former, en slank mave, stramme lår samt en fast bagdel, er noget som får mange til at kaste håndklædet i ringet.

Det skal ikke ske for dig.

Med en personlig træner med forstand på disse målsætninger – og ikke mindst erfaring med at træne kvinder – får du den ultimative hjælp til din træning, så du kan opnå dine mål og drømme. Men din træning er naturligvis kun en del af det hele. Din kost er mindst lige så vigtig – og særligt hvis dit mål er at få en lavere fedtprocent og opnå en trimmet og markeret krop med faste baller og slanke lår.

Kosten er noget som mange fejler på, særligt da der findes uhyre mange myter på netop dette område.

En personlig træner med ekspertise i at designe træningsforløb med kvinder kan hjælpe dig med at planlægge din kost optimalt, vejlede dig i korrekt indtag af kulhydrater, afdække dit proteinbehov samt sørge for, at du får de rigtige mængder – og ikke mindst typer – af fedt i din kost.

Hvis du vil gøre dig forhåbentninger om at opnå en krop som ikke bare er sund – men som også er lækker i undertøj – så skal du have styr på både din træning samt kost. Punktum.

En træner til kvinder er din personlige sparringspartner

For rigtig mange kvinder er den helt store fordel ved at have deres egen personlige træner, at de har en sparringspartner og motivator med på sidelinjen. Din træner er ikke bare en person som sender træningsprogrammer og kostplaner til dig – men derimod en som du kan snakke med omkring dine problemstillinger og ikke mindst dine ønsker og mål.

Sammen med din træner opstiller i fælles mål for dit træningsforløb, og baseret på disse planlægger din træner dit forløb – og her er ikke kun fokus på det fysiske men også det mentale aspekt.

Din personlige træner udfordrer dig løbende mentalt og hjælper med at forbedre din holdning og tilgang til træning, sundhed og kost. Dermed er personlig træning ikke bare et redskab som bringer dig i dit livs form – men også et redskab, som sikrer at du forbliver i topform. Samtidig er en personlig træner en person, som du løbende kan stille spørgsmål til vedrørende alt omkring dit forløb og din egen krop – og få konstruktive svar tilbage.

Sidst men ikke mindst, så er en personlig træner, foruden at være en fremragende motivator, også en fantastisk måde at blive forpligtet på – så du altid kommer afsted til din træning og følger din plan!

Søger du en træner med erfaring i at træne mænd, så kan du finde ham eller hende ved at klikke her.