Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med en Personlig Træner i Lyngby

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4313 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Ønsker du at finde en dygtig træner i Kongens Lyngby eller tæt herpå, så kan vi nemt og effektivt hjælpe dig på vej. Med Fit Project kan du uforpligtende og gratis indhente tilbud fra motiverede personlige trænere nær dig, så du nemt og hurtigt kan finde den rette træner.

En fysisk træner i eller omkring Lyngby kan give dig det nødvendige skub, så du igen kan få gang i din træning og sunde livsstil. Uanset hvad du søger hjælp til, så kan vi gøre det nemt for dig at finde den rette ekspert.

God matchning sikrer gode resultater

For at du kan nå i mål med din træning – og opnå de resultater du virkelig drømmer om, så skal din træner naturligvis være den rigtige.

Det vil sige, at du har brug for en træner som ikke bare har ekspertise og erfaring på dit område, men også stor interesse i at arbejde med det; eller rettere i at arbejde med dig. Der er nemlig ingen tvivl om, at den bedste træner for dig, er den træner, som rent faktisk har lyst til at hjælpe dig.

Dette er fordelen ved at indhente tilbud; du er sikret tilbud fra oprigtigt interesserede trænere. Således kan du være sikker på, at du kommer i kontakt med trænere som gider dig – og dermed ønsker at yde deres bedste.

En personlig træner i Kongens Lyngby er den perfekte vejleder

En god træner er ikke bare en person, som laver udførlige træningsprogrammer og kostplaner til dig. En personlig træning er ligeledes en person, som støtter, vejleder og opmuntrer dig, når det hele er lidt svært.

Med god vejledning i øvelsesvalg, kost, motion og træning generelt, så kommer du helt simpelt dine mål og drømme nærmere. Samtidig sikrer en træners opmuntring og støtte, at du ikke mister pusten og lysten til at træne.

Sidst men ikke mindst, så finder du en perfekt sparringspartner i din træner i Lyngby. En sparringspartner som du kan kontakte regelmæssigt og stille spørgsmål til – og som ligeledes holder dig i ørene og følger op på din træning og fremgang.

Din træner skal med andre ord nok sørge for at holde dig forpligtet, og skulle det være nødvendigt, så skal din fysiske træner også nok sørge for at sparke dig kærligt bagi, så du ikke går i stå.

Lær de vigtige øvelser med en træner fra Lyngby

Har du svært ved at få teknikken til at spille helt – og er du bange for, at du træner forkert? I så fald er en personlig træner den oplagte hjælp.

Vores trænere i Lyngby har stor erfaring og ekspertise i korrekt øvelsesteknik i alt lige fra maskiner til træning med frie vægte. Og det er lige netop de store basisøvelser som gerne udføres med frie vægte, som virkelig giver resultater – så dem kommer du ikke uden om.  Men det er samtidig også disse øvelser, som kan være lidt vanskelige at lære, hvorfor en personlig træner kan være en enorm fordel for dig.

Sikker og effektiv teknik gør din træning mere resultatgivende, og samtidig sikrer det, at du ikke render ind i dumme skader.

Fit Project gør det nemt for dig

For dig som leder efter en træner i eller tæt på Lyngby, er Fit Project det oplagte valg. Og det er nemt, simpelt og helt gratis.

Du skriver bare en henvendelse ind til os, hvor du beskriver, hvad du ønsker hjælp til af en eventuel træner. Herefter sender vi din opgave i udbud blandt trænere i Lyngby som passer til dine behov. Og bare rolig – hvis ikke du ved, hvad du skal skrive, så skal vi nok hjælpe dig på vej. Vi kontakter dig nemlig, når du har indsendt din henvendelse, så vi sammen kan finde frem til den helt rigtige løsning.