Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med en Personlig Træner i København

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4390 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Hele formålet med personlig træning er, at du kan opnå dine mål, uanset hvad disse måtte være. En personlig træner er ekspert i fysisk træning, sundhed, kost, motivation og meget andet, og kan være lige netop den person du har brug for, for at komme videre med din træning.

Hvis du ønsker at blive stærkere, mere markeret, tabe dig eller noget helt andet, så kræver det at din træning er planlagt herefter, og samtidig er det nødvendigt, at du rent faktisk følger din plan. Og det er lige netop her, at personlig træning er guld værd.

En personlig træner er nemlig ekspert på lige netop dit område; forudsat at du får den rigtige personlige træner. Din personlige træner laver altså ikke bare træningsprogrammer til dig – men sørger også for, at du følger dem og udfører alle øvelser korrekt. Det er sikre vej til optimale resultater!

Er du fra KBH, så kan du med fordel benytte Fit Project til gratis at få 3 tilbud fra personlige trænere med speciale og interesse indenfor lige netop dit felt – og du vælger naturligvis selv hvilket tilbud du ønsker at benytte.

Få overblik over relevante personlige trænere i hovedstaden

Personlig træning er effektivt, sjovt, lærerigt og en masse andet – men det kan være svært at finde den rigtige træner. Der findes ufatteligt mange personlige trænere, hver med deres eget ekspertiseområde, og det kan være særdeles besværligt at navigere rundt på markedet selv; og i bedste fald enormt tidskrævende.

Hertil kommer, at du skal vurdere hvorvidt den personlige træner er kompetent, samt vide om han eller hun har interesse i at arbejde med dine mål og behov. Det kan altså med andre ord let gå hen og blive en uoverskuelig opgave.

Med Fit Project har vi derfor gjort det nemt og overskueligt for dig.

Endvidere kan vi hjælpe dig med at finde en personlig træner i København, som er i nærheden af dig. Vi kan eksempelvis hjælpe dig med at finde en:

København er danmarks største by, og derfor er det naturligvis oplagt med en træner tæt på din bydel. På den måde slipper du for at bruge din tid på transport og kan i stedet fokusere på at få mest muligt ud af din personlige træner. Er du bosat i centrum af byen, så hjælper vi dig naturligvis også med at komme i gang kontakt med dygtige trænere i og omkring indre by!

Find hurtigt den rigtige personlige træner i København

Leder du efter en privat træner, der kan hjælpe dig videre, så kan du nemt finde ham eller hende med Fit Project. Vi har samlet alle de bedste personlige trænere et sted, og du kan gratis modtage tilbud fra de trænere som passer til dig og dine behov.

Når du indhenter tilbud på personlige træningsforløb med Fit Project, så modtager du kun tilbud fra personlige trænere som har lang erfaring, interesse og ikke mindst stor viden indenfor dit område. Endvidere er alle vores personlige trænere kvalitetskontrollerede på baggrund af blandt andet deres faglige viden, uddannelser, tidligere resultater og evne til at kommunikere.

Du behøver derfor ikke bruge tid på at lede rundt efter de rigtige personlige trænere – det har vi nemlig gjort for dig. Således finder du nemt og hurtigt den rigtige træner til dine behov her.

En personlig træner er ekspert i træningsplanlægning

En personlig træner er en person som kan hjælpe dig med at tabe dig, blive stærkere, få en sundere livsstil eller noget helt fjerde. Med en personlig træner er du sikret de bedste forudsætninger for at nå dine mål – og særligt hvis du får hjælp af den rigtige træner.

Med en personlig træner får du foruden øget motivation, god øvelsesinstruktion og generel vejledning, også veltilrettelagte træningsprogrammer – og kostplaner hvis du ønsker det – som er lavet specifikt efter din mål.

Et korrekt udformet træningsprogram med fornuftige og solide basisøvelser samt korrekt intensitet, frekvens og volumen, danner grundlaget for, at du kan opnå fantastiske resultater!

Foruden at hjælpe dig med at strukturere din træning og planlægge dine træningsprogrammer – eksempelvis et fullbody program eller et 2-split træningsprogram – så kan en engageret personlig træner samtidig hjælpe dig med at få din teknik til at spille helt som den skal. Det kan eksempelvis være, at du gerne vil have set på din teknik i diverse styrkeøvelser med frie vægte, hvilket en personlig træner kan hjælpe dig med.

Med korrekt teknik bliver du både stærkere, holder dig skadesfri og får ultimativt mere ud af din træning.

Personlige trænere med hver deres speciale

Alle personlige trænere er gode til hver deres område, og samtidig har de interesse indenfor bestemte områder. Det bedste samarbejde opnås, hvis dine målsætninger og behov stemmer overens med din personlige træners kompetenceområder – hvilket er det match du får med Fit Project.

Når du indsender din opgave, kommer den helt simpelt kun i udbud blandt de personlige trænere i København, som har interesse og kompetencer indenfor din problemstilling. På den måde er du sikret en personlig træner, som er kompetent til at vejlede dig og lave træningsprogrammer som passer til dine mål.

Leder du efter en personlig træner som kan hjælpe dig med at opnå øget muskelmasse, få en markeret krop eller noget helt andet, så kan du altså nemt finde ham eller hende med Fit Project – og endda helt gratis.

Personlige træningsforløb generelt

Personlig træning er opbygget som et personligt træningsforløb. Et personligt træningsforløb kan variere meget i længde, men er typisk omkring 8 – 16 uger, alt efter hvad du har brug for. I løbet af disse uger vil du mødes med din personlige træner for blandt andet at få lært korrekt øvelsesteknik, få vist nye øvelser eller helt simpelt for at blive motiveret og presset til at yde lidt ekstra.

Hvor ofte du mødes med din personlige træner, er helt op til dig, og det kommer i høj grad an på, hvem du er. Er du helt ny, eller har du i brug for meget motivation, så kan det være ideelt for dig at mødes flere gange om ugen med din personlige træner, og er du omvendt erfaren men har brug for kompetent vejledning til at nå længere med din træning, så kan du typisk nøjes med at mødes noget sjældnere.

I sidste ende skal dit personlige træningsforløb altid tilpasses dine behov, og det skal indeholde lige præcis det, du har behov for, for at kunne nå dine mål. Det betyder også at dit træningsprogram – som din personlige træner laver til dig som en del af dit forløb – skal være tilpasset dine målsætninger og ikke mindst din hverdag.

Med Fit Project får du mulighed for nemt, at modtage tilbud på personlige træningsforløb i KBH som passer til lige netop dig. Du indsender blot en formular, og så finder vi gratis 3 tilbud fra personlige trænere som passer perfekt til dig og dine behov – og som er eksperter til at udforme forløb og træningsprogrammer indenfor dit felt hvad end det handler om bodybuilding, fitness, CrossFit eller andet.

Er du i tvivl om hvad du har brug for, så vil vi endvidere gerne hjælpe dig på vej. Indsend blot en beskrivelse af hvad du søger hjælp til, og så kontakter vi dig og taler dine muligheder igennem sammen.

Vil du gerne dele din træning med andre – og træne i fællesskab på et mindre hold – så bør du overveje, om du skal finde en bootcamp i København. Her følger du et personligt træningsforløb i en mindre gruppe, med samme målsætninger og behov som dig, hvor i sammen får de nødvendige værktøjer i forhold til at skabe jer en sund og aktiv livsstil.

København er fyldt med træningsmuligheder – og personlige trænere

Danmarks største by er uden sammenligning også den by i Danmark med flest træningsmuligheder. Uagtet om du gerne vil være god til styrkeløft, vægtløftning, blive en bedre løber eller om du helt simpelt bare vil igang med at dyrke motion, så har du alle mulighederne lige foran dig.

Hertil kommer den fordel, at du kan finde alt den hjælp, du har brug for i København. Byen rummer nemlig en masse dygtige og engagerede personlige trænere, som alle står klar til at hjælpe dig med at nå dine mål – du skal blot finde den helt rette.

Hvis du gerne vil få mest muligt ud af din træning, så kan vi hjælpe dig på vej med den rigtige personlige træner. Vi finder tilbud som passer til dine behov og forventninger, og hvis ikke dine tilbud er tilfredsstillende for dig – så behøver du ikke acceptere noget.

Er personlig træning i København dyrt?

Prisen for personlig træning i København er typisk en anelse højere end andre steder i landet – men er på ingen måde urealistisk.

Hvad et forløb med en personlig træner koster, afhænger i høj grad af hvad du har behov for, herunder hvor ofte du vil mødes med din personlige træner, samt hvor langt et forløb du vil have. Her forholder det sig således, at et længere forløb hvor du mødes ofte med din træner, naturligvis koster mere end et kortere forløb med færre personlige træningstimer.

Dit personlige træningsforløb skal passe til dine behov og målsætninger; men det er selvsagt vigtigt, at det også passer til din økonomi. Derfor sørger vi for at indhente tilbud fra personlige trænere, som kan lave forløb som matcher dit budget.

Helt konkret gør vi dette ved at tale dine ønsker og budget igennem med dig, så du er sikret tilbud som passer til dine forventninger. Skal du bruge en personlig træner, som passer til dine behov – og ikke mindst din økonomi – så er Fit Project helt simpelt den nemmeste vej hertil.

Kom i gang med det samme!

Fit Project er gratis og uforpligtende at benytte, og der er ingen grund til at vente. Hvis du er seriøs med din træning, eller ønsker at komme effektivt i gang med at motionere, så er personlig træning det ultimative redskab. Vores netværk af kompetente personlige trænere er motiverede og klar til at hjælpe dig med dine mål, og vi indhenter dine skræddersyede tilbud på personlige træningsforløb helt gratis. Dine tilbud har du typisk allerede samme dag, som du indsender din henvendelse.

Det er en jungle at finde en personlig træner, som passer perfekt til dig; men med Fit Project kan du hurtigt danne dig et overblik og dermed træffe den rigtige beslutning!