Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med en Personlig Træner i Hvidovre

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4360 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Det kan være uhyre svært at finde den helt rigtige personlige træner som samtidig er i nærheden af ens egen bopæl.

Er du fra Hvidovre i København, så skal du naturligvis have en træner, som ikke bare er perfekt i forhold til dine behov og målsætninger – men en som også holder til i nærheden af dig. Så slipper du for at bruge din tid på unødvendig transport, og kan i stedet bruge din tid på at skabe gode resultater sammen med din træner.

Hos Fit Project kan du gratis og uforpligtende få op til 3 tilbud fra personlige trænere i blandt andet Hvidovre, så du kan skabe overblik over dine muligheder og dermed træffe den rette beslutning.

En personlig træner i Hvidovre er vejen til resultater

Med en personlig træner er du sikret de optimale forudsætninger i forhold til at opnå gode resultater. Din træner i Hvidovre kan sætte dig ind i de grundlæggende elementer i vægttab, hjælpe dig med at få større muskler – eller bare få dig i gang med en sundere livsstil.

Uanset målsætning så er en personlig træner det sikre valg, såfremt du finder den rette træner.

… Og hvem er den rette træner for mig?

Når det kommer til personlig træning, så er det særdeles vigtigt, at du finder den rigtige træner.

Helt konkret vil det sige, at du skal finde en træner, som har interesse i dig, kompetencer indenfor dit område og en som du ikke mindst (måske endda allervigtigst) har god kemi med. Alle disse ting er vigtige for, at du kan få det maksimale ud af et personligt træningsforløb, og det kan være svært at finde denne træner.

Det er tidskrævende og besværligt at søge rundt samt ikke mindst irriterende at skulle spørge rundt i ens netværk og forhøre sig diverse steder – og det er tid, du kunne have brugt på andre og mere spændende ting.

Vi har derfor gjort det nemt for dig.

Sådan finder vi din personlige træner i Hvidovre

For at finde den perfekte træner til dig, sender vi din henvendelse i udbud blandt vores tilknyttede trænere (og vi sørger naturligvis for, at den kun sendes til trænere i dit nærområde).

Ligeledes sørger vi for, at din henvendelse kun sendes til trænere, som har en oprigtig interesse og lyst til at hjælpe dig med dine mål – men som også har de fornødne kompetencer og evner til det – så du er sikret optimal hjælp og vejledning.

Og bare rolig, vi hjælper dig naturligvis på vej med din henvendelse, så den ikke er mangelfuld. Helt konkret ringer vores serviceafdeling dig op, når du har indsendt din henvendelse, så du ender med at få tilbud fra trænere i Hvidovre, som er perfekte for dig.

Kort tid efter din henvendelse er lagt i udbud, vil op til tre trænere kontakte dig med tilbud, som passer dine behov og øvrige krav. Således kan du nemt vælge hvilken træner, du ønsker at starte et personligt træningsforløb med.

Kickstart din nye livsstil

Med en personlig træner i eller omkring Hvidovre i København, kan du effektivt komme i gang med en sundere og bedre livsstil.

Hvad end du er en kvinde som ønsker en personlig træner eller en mand, der ønsker hjælp til træningen, så kan vi hjælpe dig på rette vej – så du kan nå dine mål og drømme, hvad end de måtte være!

Søger en du en personlig træner andre steder i København, så kan vi naturligvis også hjælpe med det.