Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med en Personlig Træner i Hellerup

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4343 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Med en personlig træner får du den optimale hjælp til at skabe holdbare og gode rutiner i din træning, så du kan få det gjort til en fast og integreret del af din hverdag.

Hvad end du søger hjælp til vægttab, øget styrke – eller blot ønsker at komme godt i gang – så kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige træner til dine behov.

Vi giver dig tilbud fra 3 trænere nær dig, så du kan vælge den bedste og billige til dine behov og komme i gang med din træning på bedst mulig vis.

Få overblik over de bedste trænere i dit lokalområde

Det kan være en udfordring at finde den bedste personlige træner. Ikke blot i forhold pris men også i forhold til kompetencer og kemi – hvorfor det i sidste ende kan komme til at synes som en overskuelig opgave.

Med Fit Project bliver det nemt; vi lader de bedste trænere kontakte dig direkte med skræddersyede tilbud på træningsforløb, hvilket giver dig et solidt overblik i forhold til at træffe den rigtige beslutning og finde det allerbedste til dig.

Vi har landets bedste trænere i vores fold, og vi sørger for at matche dig med de helt rette, så du er sikret den optimale hjælp og vejledning samt naturligvis den bedste pris.

Vælg den bedste og billige træner i Hellerup

Du kan frit tage dialogen med de forskellige trænere, der giver dig tilbud, så du i sidste ende kan finde det helt rette træningsforløb og den rette træner. Vælg din træner ud fra kemi, pris og præferencer – så er i begge godt stillet i forhold til at skabe et godt og givende samarbejde.

Vi matcher dig med trænere, som har interesse i dig, og som ikke mindst kan imødekomme dine behov og præferencer, så forventningsafstemningen er på plads på forhånd.

Kom i dit livs form med god vejledning

Når du har valgt din nye træner, så er du klar til at komme i gang og nå dit livs form; hvilket typisk er hele formålet med at finde en personlig træner.

En kompetent træner sørger for at planlægge din træning til punkt og prikke – og holder dig løbende til ilden, så du får opbygget de faste rutiner og vaner, du ikke har kunnet opretholde indtil nu.

Hertil sørger en træner for at motivere og inspirere og ikke mindst justere din træning løbende, så det forbliver spændende og holdbart for dig.

Endeligt så er en personlig træner en fantastisk sparringspartner, som du løbende kan få vejledning og hjælp fra. Det betyder først og fremmest, at du aldrig er overladt til dig selv – men også at du får god mulighed for at lære en masse omkring træning og kost, så du efterfølgende er bedre i stand til at varetage din egen træning og holde de gode vaner i gang fremover!