Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med en Personlig Træner i Glostrup

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4343 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Hvis du ønsker at komme i topform og ligne dit bedste – eller blot få din træning på rette spor – så kan en dygtig personlig træner være det helt rette valg for dig.

Vi kan hjælpe dig med hurtigt og nemt at finde den helt rigtige personlige træner i Glostrup, som kan hjælpe dig med at komme rigtigt af sted og få din træning optimeret til dine behov – så du kan opnå dine ønskede målsætninger.

Her kan du nemlig få tilbud på private træningsforløb direkte fra 3 personlige trænere nær dig, så du kan finde den bedste og billigste løsning til dine behov.

Personlig træning giver dig fornyet motivation

For rigtig mange kan personlig træning være et stensikkert valg, da det virkelig kan hjælpe med at få dig sparket godt i gang og få din træning til at køre på skinner. Det er altså ofte en investering, som virkelig giver dig værdi for pengene.

Måske kender du allerede selv til det; din træning bliver over tid mere og mere intetsigende, og det bliver sværere og sværere at tage dig sammen til rent faktisk at få trænet – og du er mere tilbøjelig til bare at give helt op.

Du har brug for fornyet inspiration, et spark bagi og ikke mindst hjælp til at få planlagt det hele optimalt.

Alt dette – og mere til – kan en dygtig personlig træner hjælpe dig med, og her kan du nemt og gratis finde den helt rette til dine behov.

Med en personlig træner på sidelinjen får du kompetent coaching løbende, og du bliver ligeledes forpligtet og holdt op på dine faste træningsaftaler, så du kommer ind i en solid rytme med din træning.

En dygtig træner får din træning planlagt korrekt

Foruden at sparke dig godt og grundigt bagi, så sørger en personlig træner også for, at din træning bliver planlagt optimalt i forhold til dine målsætninger. Uanset om du ønsker større muskler, et hurtigt vægttab eller blot at komme godt i gang, så kan en træner planlægge din træning helt optimalt.

Endvidere sørger en træner for, at din træning er spændende og inspirerende, så det ikke skal føles som en sur og træls pligt. Med en fornuftig plan som både giver resultater og skaber glæde hos dig, er du hurtigt på direkte kurs mod holdbare resultater, du for alvor kan være stolt over!

De bedste personlige trænere i Glostrup

Når du skal vælge din personlige træner, så er det selvsagt rigtig vigtigt, at du finder den helt rette træner til dig dine behov.

Du har brug for en træner, du har god kemi med, er glad for og som ikke mindst har de helt rette kompetencer i forhold til dine målsætninger – uanset om du blot skal strammes op eller ønsker at hjælp til at blive stærkere.

Med Fit Project lader vi dig gratis og uforpligtende indhente tilbud fra 3 dygtige trænere nær dig, så du nemt kan danne et solidt overblik og dermed træffe den rette beslutning. Alle vores trænere er bedømte af tidligere klienter, så du kan være sikker på at komme af sted med en god beslutning.

Tag skridtet og få gang i din træning

Endeligt er det op til dig at træffe beslutningen og finde den personlige træner, der skal hjælpe dig med at komme ud over stepperne med din træning.

Med en kompetent træner på sidelinjen kan du være sikker på, at du får din træning på rette spor – så du er på lynkurs mod fantastiske og holdbare resultater!