Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med en Personlig Træner i Gentofte

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4343 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Her hos Fit Project hjælper vi dig med at finde den helt rigtige personlige træner til dine behov, så du kan få eksperthjælp til at komme dine mål nærmere – uanset hvad disse måtte være.

Den rigtige træner er først og fremmest den træner, du har bedst kemi med og som har de rette kompetencer i forhold til at hjælpe dig med at nå dine ønsker.

Men den rette træner er naturligvis også en træner, som passer dig rent geografisk, så du ikke behøver rejse langt for at komme i form. Leder du efter en træner i eller omkring Gentofte i København, så kan vi hjælpe dig med at finde de helt rette kandidater her – så du kan komme afsted med den helt rigtige løsning.

Vi kan naturligvis også hjælpe dig med at finde en personlig træner i hele København.

Opnå de bedste resultater med en kompetent træner

Personlig træning foregår som et skræddersyet personligt træningsforløb, som din træner planlægger ud fra dine behov, ønsker og forudsætninger. Dermed er personlig træner altså tilpasset dine eksakte behov (deraf også navnet personlig).

Det betyder også at personlig træning er den stensikre vej til at opnå de bedste resultater på mest effektiv vis.

Et personligt forløb vil typisk vare i omegnen af 8-12 ugers tid, hvor du træner sammen med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov. Et forløb kan naturligvis både være længere og kortere og skal i sidste ende skrues sammen, så det passer til lige netop dine behov og ikke mindst din Økonomi.

Med Fit Project kan du gratis indhente tilbud fra 3 trænere nær dig, så du kan skabe et solidt overblik og finde den bedste – og ikke mindst billigste – løsning for dig.

Få hjælp til vægttab, styrketræning eller noget helt tredje

Når du skal finde din personlige træner, så er det selvsagt vigtigt, at du finder en træner med de rette kompetencer i forhold til dine mål – og det kan mere end ofte blive til en større udfordring.

Der findes nemlig lige så mange trænere, som der findes forskellige målsætninger.

I vores netværk finder du flere af landets bedste personlige trænere, og vi kan derfor nemt hjælpe dig med at finde den, som har de rette kompetencer til at hjælpe dig ordentligt i mål.

Skal du eksempelvis have hjælp til vægttab, ja så skal din træner naturligvis være ekspert herpå og ikke mindst have interesse på området, så du er sikret en oprigtig interesse og et stort engagement fra din træners side.

Med de rette kompetencer i baggagen får du ikke bare en træner, som kan sparke til dig og piske dig i gang – men derimod også en træner, der kan planlægge og strukturere din træning helt optimalt i forhold til dine ønskede målsætninger. Det giver dig bedre resultater samt brugbar viden om træning, sundhed og kost, som du kan tage med videre i din fremtidige træning.

Kemi mellem dig og din træner er afgørende

Den måske allervigtigste ting, når du skal finde din træner i Gentofte er, at du og din træner har god kemi med hinanden.

God kemi medfører, at du bliver tryg ved din træner og har lyst til at træne med personen. Ikke mindst betyder god kemi, at træneren er mere engageret og opsat på at hjælpe dig – og det får I begge mere ud af i sidste ende.

Ved at indhente tilbud fra flere dygtige trænere i dit nærområde har du mulighed for at skabe en god dialog og mødes med de forskellige trænere, så du kan sikre dig, at kemien er på plads, før du træffer beslutningen om hvem, der skal være din nye personlige træner!