Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med en Personlig Træner på Frederiksberg

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4313 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Er du træt af at træne uden resultater, og føler du, at du spilder din tid? I så fald kan en personlig træner i Frederiksberg gøre forskellen og medvirke til, at du kan få stort udbytte af din træning.

Hos Fit Project har vi gjort det nemt for dig at finde en personlig træner i København, så du kan opnå dine drømme. Er du eksempelvis fra Frederiksberg – og ønsker du en træner i nærheden heraf – så kan du gratis og uforpligtende få tilbud fra dygtige trænere tæt på dig.

Bor du i Frederiksberg, og ønsker du en dygtig træner, så er det ikke det mest oplagte med en træner i den anden ende af København. Derfor har vi gjort det nemt for dig at finde en træner i eller tæt ved Frederiksberg, så du hurtigt kan komme i kontakt med en træner, der kan vejlede dig mod dine mål. Således slipper du for at bruge din tid på unødvendig transport – og kan i stedet fokusere på at få det fulde udbytte af din personlige træner!

Erfarne og motiverede trænere fra Frederiksberg

Du skal selvfølgelig have en personlig træner som er dygtig, motiverende og engageret i at arbejde med dig. Derfor har vi strenge krav til vores trænere i Frederiksberg, så du er sikret en træner, som virkelig kan gøre en forskel for dig.

Det vi har gjort er at kvalitetssikre vores netværk af trænere, så vi kun formidler henvendelser til dygtige eksperter. Ligeledes udfører vi løbende kontrol som blandt andet er baseret på de anmeldelser vores trænere får fra tidligere kunder.

Kort og godt er du sikret engagerede og kompetente trænere, når du bruger Fit Project til at indhente tilbud på personlig træning.

Hvad kan en personlig træner gøre for dig?

En personlig træner i eller tæt ved Frederiksberg kan hjælpe dig på mange måder.

Først og fremmest er en dygtig træner vejen til at effektivisere din styrketræning, løb, dit vægttab eller noget helt andet. Men herudover er en kompetent træner en person, som er ekspert i at motivere og guide dig mod dine mål.

Du kender det sikkert allerede; det er uhyre svært at finde motivationen og lysten til at være konsekvent med din træning – og det ender altid med, at du må opgive din sunde livsstil.

Med en sparringspartner i form af en dygtig træner, får du den nødvendige opbakning i forhold til at sikre kontinuerlig fremgang i din træning. Og skulle du være på nippet til at give op – så skal din egen træner nok sørge for at sparke dig kærligt bagi.

Lær korrekt teknik med en træner tæt på Frederiksberg

For mange er den måske absolut største fordel ved at have en træner, at han eller hun kan hjælpe dig med at lære korrekt løfteteknik i diverse øvelser.

Halter din teknik, så vil du ikke kun få mindre ud af din træning – du vil også øge din risiko for at løbe ind i uheldige og unødvendige skader. Bor du i Frederiksberg i København, og vil du gerne have vejledning i dine øvelser, så din teknik kan komme helt på plads – ja så er en kompetent træner det sikre valg.

Vi hjælper dig gerne – helt gratis – med at finde en specialist som kan hjælpe dig med at lære øvelser med frie vægte, i maskiner eller bare med din egen kropsvægt!

Personlige trænere på Frederiksberg kan give dig en masse viden

Et forløb med en personlig træner er ikke bare en ”engangsting” forstået på den måde, at du ikke mister alt effekten, når dit forløb er slut.

En træner i Frederiksberg kan nemlig lære dig en masse brugbart omkring træning og kost, så du efterfølgende selv i er bedre stand til at varetage og planlægge din træning korrekt.

Den viden du får med en træner er svær at finde andre steder, og det kan tage meget lang tid – og være meget vanskeligt – at opsøge og lære det hele på egen hånd. Dermed er en personlig træner altså en god og nem måde at lære en masse omkring træningsplanlægning og udførsel, som udelukkende er til din fordel.

Sådan fungerer det

Vil du gerne i kontakt med dygtige trænere i nærheden af dig, så skal du blot indsende en henvendelse til Fit Project, hvorefter kontakter vi dig telefonisk for at snakke dine behov i gennem. På den måde sikrer vi, at du kun modtager tilbud fra trænere som passer til dig.

Søger du en træner i Frederiksberg, så er vi de helt rette til at hjælpe dig, og du vælger naturligvis helt selv, hvilken træner du ønsker at benytte!