Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med en Personlig Træner på Amager

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4313 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

København er en stor by og for dig på Amager, kan det være vanskelig med en træner i den anden ende af byen. Vi har derfor gjort det nemt og overskueligt for dig at finde en dygtig træner tæt på Amager – så du kan få eksperthjælp i nærheden af dig.

Hvis du er fra København S – og ønsker en træner i nærheden heraf – så kan Fit Project hjælpe dig med at komme i kontakt med den rette. Vi sender din henvendelse i udbud blandt trænere tæt på dig, og herefter kan du frit vælge, hvilken træner du ønsker at benytte!

En træner på Amager kan sætte skub i dine resultater

De fleste søger en personlig træner, fordi de ønsker, at få mere ud af deres træning; eller rettere få bedre resultater. Det kan nemlig hurtig føles som spild af tid, hvis du regelmæssigt træner, men ikke opnår de ønskede resultater.

Oftest udebliver resultater, hvis din træning ikke er struktureret på korrekt vis herunder korrekt øvelsesvalg med gode basisøvelser, fornuftig træningsmængde, stigende progression samt en masse andet. Samtidig er det enormt vigtigt, at dit træningsprogram passer til lige netop dig – og det er noget en personlig træner i høj grad kan hjælpe med at sikre.

En dygtig træner på Amager kan sørge for, at din træning er planlagt helt efter bogen, så du kan få sat skub på din træning og resultater.

Hvordan foregår personlig træning?

Personlig træning kan i virkeligheden foregå på rigtig mange måder, da det afhænger af, hvad du har behov for.

I langt de fleste tilfælde vil en dygtig personlig træner starte med at afholde en opstartssamtale med dig, hvor i sammen fastsætter dine mål og ikke mindst behov. Herefter sammensætter din personlige træner et træningsprogram og plan baseret på dine ønsker og mål. En plan som denne – som er individuelt tilpasset – vil altid være at foretrække i forhold til et generisk træningsprogram, som du finder på nettet.

Men herudover så hjælper din personlige træner fra Amager dig naturligvis også med andre ting. Eksempelvis er en personlig træner ekspert i at hjælpe dig med at indlære korrekt og effektiv løfteteknik, sunde og optimale spisevaner og sidst men ikke mindst, så er personlig træning en sikker vej til en øget motivation.

Trænere på Amager af høj kvalitet

Hos Fit Project bruger vi meget energi og tid på at kvalitetssikre vores netværk af personlige trænere. Det vil med andre ord sige, at når du indhenter tilbud fra personlige trænere i nærheden af Amager, så er du sikret tilbud fra kompetente og motiverede trænere.

I praksis følger vi løbende op på alle trænere herunder tilbagemeldinger fra deres tidligere kunder, og ydermere har vi skarpe kriterier for, hvilke personlige trænere vi inkluderer i vores netværk.

Tag teten og kom i gang!

Det er gratis at indhente tilbud fra vores trænere i og omkring Amager – så det er bare med at komme i gang! Med en personlig træner fra Amager er du sikret den ultimative træningsløsning, så du på effektiv vis kan opnå din drømmekrop.

Har du nogle spørgsmål, eller har du brug for hjælp til at afklare dine muligheder, så sidder vi klar til at snakke det igennem med dig. Vores fornemste opgave er, at hjælpe dig med at finde den træner som bedst muligt kan hjælpe lige netop dig.