Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med en Personlig Træner i Århus

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4382 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Personlig træning er en stor hjælp for alle som gerne vil nå længere med deres træning, komme godt i gang eller modtage kompetent instruktion og vejledning. En personlig træner i Århus kan hjælpe dig med at nå mange mål; så du kan med fordel få hjælp af en personlig træner, hvis du eksempelvis ønsker at få en lækker krop, tabe dig, få rettet din teknik i og lære nye øvelser eller noget helt andet.

Til gengæld er det yderst vigtigt, at du modtager hjælp fra en personlig træner, som ved hvad han eller hun laver. Og samtidig er det vigtigt, at du finder en personlig træner som brænder for lige netop DIT område, hvilket du let nemt kan finde med Fit Project.

Kvalitetssikrede trænere fra Århus

Hos Fit Project arbejder vi kun sammen med personlige trænere med en stor faglighed, erfaring og ikke mindst lyst til at hjælpe andre. Vi bruger meget energi på at kvalitetskontrollere vores netværk, så du altid finder en dygtig træner til at vejlede dig.

Når du får tilbud på personlig træning med Fit Project, ved du altså, at du kun modtager tilbud fra kompetente trænere. Samtidig sørger vi for at dine tilbud kommer fra trænere, som ikke bare er kvalificerede til at arbejde indenfor dit felt – men som også har stor interesse heri.

Vores personlige trænere modtager kun henvendelser indenfor deres kompetence- og interesse felt, så både du og din personlige træner har de absolut bedste forudsætninger for et godt samarbejde – hvilket er til stor gavn for både dig og ikke mindst din personlige træner.

Århus rummer mange muligheder – og mange personlige trænere

Danmarks anden største by rummer adskillige muligheder for at træne, uanset hvilken træningsform man ønsker. Byen har mange træningscentre med god mulighed for eksempelvis at styrketræne, træne fitness og samtidig er der flere CrossFit centre man kan træne i. Måske ønsker du bare helt simpelt at få helt styr på din teknik i squat, bænkpres og dødløft – hvilket flere personlige trænere kan hjælpe dig med.

Endvidere er der mange gode udendørs områder som er oplagte til løb; så alt i alt mangler du intet, og har altså rige muligheder for at nå dine målsætninger samt træne det som du synes er sjovt og spændende.

Ligeledes findes der mange personlige trænere, hver med deres specifikke kompetenceområde, som kan give dig kvalificeret hjælp og vejledning i forhold til, at nå det du drømmer om. Hvis du vil finde den helt perfekte træner for dig, og få dig et let overblik over dine muligheder, så er Fit Project den nemmeste vej hertil.

Det kan nemlig være besværligt at finde rundt på personlig træner markedet, og finde den træner som er helt rigtig for en – og som samtidig er fra samme by. Med Fit Project har vi gjort det nemt; du skal blot indsende din opgave, og beskrive hvad du ønsker hjælp til, og så modtager du automatisk tilbud fra dygtige fysiske trænere nær dig.

Personlig træning rettet mod dine mål

Personlig træning er effektivt – hvis det er korrekt planlagt. Træningsplanlægning indebærer mange forskellige ting, og der skal blandt andet tages højde for mængden af træningspas, volumen og intensiteten i din træning, og alt sammen skal passe ind i din hverdag.

Hertil kommer den præmis, at forskellige målsætninger kræver forskellige strategier og struktur. Hvis du vil opnå dit mål, hvad end det er at få større muskler, tabe dig eller præstere bedre i din sportsgren, så er det altså yderst vigtigt, at din træning er planlagt herefter.

En kompetent personlig træner, med speciale på dit område, kan planlægge og strukturere et træningsforløb herunder udarbejde træningsprogrammer og kostplaner, så du opnår det du ønsker. Og sidst men ikke mindst – så kan en personlig træner få det hele til at passe ind i din hverdag.

Hvad koster en personlig træner?

Prisen på en personlig træner i Århus kan variere meget, og vil være meget afhængig af hvad du søger og har behov for. Hvis du gerne vil mødes mange gange med din personlige træner, så vil det naturligvis koste mere, end hvis du ikke har behov for at mødes ofte. Ligeledes koster et længere forløb naturligvis mere, end et kort forløb.

Omvendt er du selvsagt stillet bedre i forhold til at nå dine mål, hvis du mødes ofte med din træner, men alt dette kommer helt an på din situation. Hvis du er erfaren og har styr på det basale, så kan du typisk nøjes med at mødes sjældnere, og stadig opnå gode resultater. Er du derimod helt ny, eller har brug for meget motivation, så er det oftest er en god ide at mødes hyppigere med din personlige træner.

Vi hjælper dig gerne med at afklare dine behov og krav, så du får tilbud som passer perfekt til dig, og taler selvfølgelig alt dette igennem med dig, når du indsender din opgave til os. Har du ikke behov for at mødes med din personlige træner, men ønsker udelukkende træningsprogrammer og generel vejledning, så kan online personlig træning være en god løsning for dig.

Et forløb med en personlig træner har typisk en varighed på omkring 8-16 uger, og en pris som starter på omkring 4.000. Det er her vigtigt at huske, at en personlig træner er en investering i din egen krop – og at du kan bruge alt, hvad du lærer af din personlige træner i din egen træning fremover.

Når du indsender din opgave til Fit Project, så kontakter vi dig og snakker din opgave igennem. Her taler vi også dit budget igennem, og fortæller dig hvilke muligheder du har, i forhold til dit ønskede prisniveau. På denne måde er du sikret, at du kun modtager tilbud på personlig træning, som svarer overens med dine forventninger!

Vil du have et billigere alternativ til personlig træning – som stadig sætter skub i din træning – så kan du med fordel finde en bootcamp i Århus.

Sådan finder vi en personlig træner fra smilets by

Vi har et stort netværk af personlige trænere i smilets by, og de trænere som passer til din opgave, får alle mulighed for at afgive tilbud til dig, når du har indsendt din opgave til os. Vi sender helt simpelt din opgave i udbud blandt vores personlige trænere med speciale indenfor dit område, og på denne måde kan de nemt afgive tilbud til dig.

Således kommer de personlige trænere altså direkte til dig, frem for at du skal ud og lede selv. Det er samtidig en stor fordel for de personlige trænere, eftersom de let kan finde de opgaver som de virkelig brænder for – og dermedved du, at du kun modtager tilbud fra motiverede trænere. Er du Bosat i eller omkring Århus, og leder du efter en topmotiveret personlig træner, så kan du altså let finde den rigtige med Fit Project.

Husk at det er uforpligtende, så hvis ingen af de tilbud du modtager passer dig, så behøver du ikke acceptere noget.

Leder du kun efter hjælp til kosten, så kan du få tilbud fra kostvejledere i Århus her.